Kohti uutta kautta 2024 | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Kohti uutta kautta 2024


Talvi alkaa kääntyä kevättä kohti. Tätä kirjoittaessa aurinko paistaa ja lämmittää. Kenttä on vielä paksun lumikerroksen alla. Toimistossa valmistellaan tulevaa kautta hyvää vauhtia. Viime kaudesta jäi paljon parannettavaa. Toivottavasti luonto ei temppuile meille samalla tavalla vaan päästään jälleen nauttimaan aurinkoisesta säästä ja hyvistä olosuhteista.

Uuteen kauteen lähdetään ennen kaikkea parantamaan kentän kuntoa. Töitä tehdään mm. kuivatuksen parantamiseksi, tiiboxien oikaisuja ja hiotaan viheriöt kisakuntoon. Kentän kanssa onkin riittävästi haastetta, kun elokuun viimeisellä viikolla pelattava Opiskelijoiden MM24 -kisa asettaa omat vaatimuksensa. Ruuhikosken osalta kisan järjestelyt on vauhdissa, kilpailutoimikunta on kokoontunut jo useampia kertoja. Kisan onnistuminen vaatii rakenteiden ja kentänhoidon lisäksi paljon vapaaehtoisia.

Yhtiön taloutta tuettiin tälle kaudelle merkittävästi. Pelaamisen hintoja oli tarpeen nostaa voidaksemme vastata alati nouseviin kustannuksiin. Haasteita varmaankin vielä riittää, koska yleinen taloudellinen tilanne kääntyy hitaasti parempaan suuntaan.

Uudistustakin on tulossa, kun rangella saadaan käyttöön uusi lyöntikatos. Ravintolan toimintaa on myös tarkoitus elävöittää uusilla tapahtumilla ja muutenkin kehittää erilaisia kilpailutapahtumia.

Strategiatyötä on talven aikana tehty seuran ja yhtiön voimin. Kevään aikana saadaan suuntaviivat selviksi ja se on valmis syksyllä 2024. Strategiasta syntyy Ruuhikosken yhteisön strategia, johon tavoitteet ja painopisteet yhdistetään seuran ja yhtiön yhteisiksi päämääriksi. Näin syntyy Ruuhikoskigolfin visio, mihin me tavoittelemme tulevaisuudessa.

Ensi kesän suurin haaste on elokuun lopulla Ruuhikoskella pelattava opiskelijoiden MM-24 kisat. Kenttä on suljettu muulta pelaamiselta kuusi päivää eli 25.8.–30.8. Alustavan ilmoittautumisen perusteella ilmoittautuneita maita on ympäri maailmaa, kuten Irlanti, Espanja, Etelä-Korea, Etelä-Afrikka, Hong Kong, Malesia, Japani, Belgia, Itävalta, Mongolia, Australia, Sveitsi, Saksa, Kiina, Kanada, Tsekki, Ruotsi, Italia ja Suomi. ​​​​​​​

Kesää odotellessa!

Ystävällisin terveisin,
Esa Takala tj.