Ajankohtaista

Ajanvaraus

Kilpailut

Kauppa

Ajankohtaista - Seniorit

Seniorien lyöntiharjoitukset alkavat Wallsport-areenalla tiistaina 31.1.2023

Harjoitteluaika on klo 14.30 - 16.00 joka tiistai 21.3 asti.

Maksu on 5 € kerralta ja se maksetaan käteisenä harjoituksiin tultaessa.

Huomio!!!! Tiitikkujen käyttö on ehdottomasti kielletty!

Lyönnit lopetetaan klo 15.45 ja pallot kerätään porukalla hallin reunoilta pois!


Tervetuloa hakemaan tarkkuutta ja oikeaa suuntaa lähipeliin!


Terveisin: EPG senioritoimikunta


SENIORIKAUSI 2022 PÄÄTTYI SIRPA PUSKAN JA MAURI MYLLYMÄEN VUODEN NAIS-JA MIESSENIORIJUHLIIN

Seniorien kilpailukausi päätettiin 27.9 pariscramblen ja palkitojen jaon merkeissä. Kauden arvostetuimmat vuoden nais- ja miesseniorikisan kokonaiskilpailun voitot meni tänä vuonna Sirpa Puskalle (409 p) ja Mauri Myllymäelle (403 p).

Tämän kilpailusarjan voitto edellyttää todella aktiivista otetta kaikkiin kesän kilpailuihin, sillä loppupisteet muodostuvat viikkokisoista-, seuran mestaruuskisoista-, seuraotteluista- ja aluetour-kilpailuista saaduista pisteistä.

Ladyissä kakkoseksi tuli Eve Ojala (395 p) ja kolmanneksi Anneli Räsänen (389 p). Miehissä hopeaa nappasi Pertti Kulju (398 p) ja pronssia Hannu Inna (397 p).

Viikkokisojen suosio säilyi vakaana, sillä 15-kisassa kirjattiin 1445 starttia. (v. 2021 oli 1390 suoritusta). Pieneen kasvuun vaikutti mukavasti ns ”nuorempien” seniorien mukaantulo ja aktiivisuus osallistua kilpailuihin. Tuo nuoremman polven mukaantulo on todella positiivinen asia ja sitä positiivisuutta edusti esimerkillisesti Erkki Saranpää, jolle seniorikapteeni Tapio Räsänen antoi päätöstilaisuudessa vuoden 2022 positiivari- nimityksen ja palkinnon.

Senioritoimikunta kiittää kaikkia pelaajia- ja toimintaan osallistuneita upeasta kaudesta 2022! Nyt käännetään katseet vuoteen 2023 ja tavataan taas keväällä hienon yhteisen harrastuksen parissa! (TR)

VIIKKOKISAT PÄÄTTYIVÄT RISTILÄN JA LAHTISTEN SELKEISIIN VOITTOIHIN

Kauden 2022 viikkokisoissa saatiin uudet selkeät voittajat. Ladyjen sarjassa voiton korjasi Tuulikki Lahtinen 271-pisteellä. Kakkonen oliSirpa Puska (266) ja pronssin nappasi Hilkka Tuominiemi (259).

Miesten lyöntipelisarjan ylivoimainen kunkku oli ”Tappi” Ristilä tuloksella 479. Mauri Myllymäen tulos 496 toi hopeaa ja veli Harri jäi Maurista vain yhden lyönnin.

Miesten pb-sarja oli taasMarkku Lahtisen komennossa ja voitto tuli pistein 274. Pekka Haapaharju kiilasi hyvällä loppukirillä toiseksi (264) ja Matti Laitila kumarsi pronssia tuloksella 262.

Täydelliset tulostaulukot löytyvät oheisesta linkistä ja infotaululta. (TR)

Lopullinen viikkokisataulukko: UUSIN VIIKKOKISATAULUKKO 15_2022

Miehet ly 15_2022 Miehet pb 15_2022 Naiset pb 15_2022

SENIORIEN KAUDEN PÄÄTÖS JA PALKINTOJEN JAKO TIISTAINA 27.9.

Seniorien kilpailukausi on saatu päätökseen ja on loppukaronkan aika. Tiistaina 27.9. pelataan perinteinen pariscramble arvotuin parein yhteislähtönä klo 10.00 alkaen. Kisamaksu on normaali viikkokisamaksu.

Kilpailun jälkeen on toimikunnan tarjoama ruokailu, katsaus kaudesta ja palkintojen jako kaikista kesän kilpailuista. (muistattehan, että nyt palkitaan myös jokainen yksittäisen viikkokisan voittaja). Toivomme mahdollisimman monen pelaajan jäävän lopputilaisuuteen ja antamaan arvostuksen niille pelaajille, joille arvostus palkintojen merkeissä kuuluu!

Tervetuloa päättämään hieno kilpailukausi ja antamaan samalla toimikunnalle evästyksiä tulevan kauden toimintasuunnitelmaan