Ajankohtaista - Seniorit | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Ajankohtaista - Seniorit

PEKKA TOPPARI PARANTAA SM-70 TURNEELLA

Pekka sijoittui vahvan toisen kierroksen ansiosta t-6. sijalle Yyterin (10.-11.-7) osakilpailussa . Edellisen osakilpailun sijoitus Lahdessa oli 14. Kierrostulokset olivat nyt 88 ja 81 (169).MINNA MÄNTYLÄ HYVÄÄN SIJOITUKSEEN PICKALASSA 6.-7.7.

Minna sijoittui hienosti kahdeksanneksi FST-4 SM -lyöntipeleissä tuloksella 173. Kierrostulokset olivat 88 ja 85 sisältäen kaksi birdietä ja 11 paria.

ipPEKKA TOPPARI 14.

Lahdessa 6.6. pelatussa M-70 Tourin toisessa osakilpailussa Pekka pelasi hyvin sijoittuen T 14, scratch 85 (+13).
Tulos oli omaan tasoitukseen verrattuna +3, joten kierrokseen voi olla tyytyväinen. Kahden osakilpailun jälkeen Pekalla on ranking-pisteitä 37,50, joka oikeuttaa 29. sijaan.

IP


SENIORITOIMINNAN KEVÄTTIEDOTE 2024

Kevätmatka Pietarsaareen 22.5.
Kevätmatkakohteeksi valikoitui Pietarsaari ja Pirilön kenttä. Matka toteutetaan perinteisellä ohjelmalla skineineen, veikkauksineen ja pb-kisana palkintoineen.
Matkan hinta on kuljetuksineen vain 40 euroa, sisältäen keittolounaan. (Kukin maksaa maksun paikanpäällä + tarvittaessa auton hinta 30 €).
Ilmoittautuminen kilpailukalenteriin tai ilmoitustaululla olevaan listaan.
Mukaan mahtuu 36-nopeinta senioria.
Matkalle lähdetään poikkeuksellisesti Ruuhikosken P-paikalta keskiviikkona 22.5 klo 07.30.
Tervetuloa mukavalle matkalle Pirilön kauniille kentälle!
Ps: Aluetour 1-pelataan Pietarsaaressa 13.6 ja tämä matka on erinomainen tapa tutustua ennakolta kisakenttään!

Uutta kilpailutoimintaa – kuukausikisa +50 senioreille!
Senioritoimikunta toteutti talvella työikäisille suunnatun kyselyn jonkinlaisen sarjakilpailun toteuttamisesta. Vastausten perusteella toteutamme tavattoman joustavan kuukausikisan ryhmälle, jolle normaaliin viikkokisaan on vaikea osallistua. Kuukausikisa pelataan pistebogina sarjoissa M ja N.
Kuukausikisassa pelataan vapaasti valittavana päivänä yksi kierros touko-, kesä-, heinä-, elo- ja syyskuussa.
Kisaan ilmoittaudutaan kilpailukalenteriin vapaasti kunkin kuukauden aikana. Kun tulet pelaamaan, ilmoita caddiemasterille pelaavasi kuukausikisan ja maksa samalla kisamaksu 5 €.
Merkitse tuloksesi pahvikorttiin ja ota siihen merkkarin allekirjoitus ja palauta kortti caddiemasterille.
Kisakierros pelataan 9-reikäisenä etuysiltä. Miehillä tiiauspaikka on 58 ja naisilla 47.
Lopputuloksiin lasketaan 4-parasta tulosta viidestä kisakierroksesta. Parhaat tietysti palkitaan tuote- lahjakorttipalkinnoin.
Senioritoimikunta toivoo, että kisaan lähtevät rohkeasti mukaan myös pelaajat, jotka ei ole aiemmin osallistuneet muuhun kilpailutoimintaan.

TERVETULOA KAUDEN 2024 AVAUSINFOON KLUBILLE TI 7.5 KLO 18.00
Alkavaan pelikauteen kuuluu runsaasti erilaisia kilpailutapahtumia ja toimintaa, josta haluamme kertoa näin kasvokkain ennen ensimmäistä viikkokisaa, joka on 14.5.
Illan ohjelmassa on pelkistetty kertaus keskeisistä säännöistä havainnollisen ”sääntökävelyn muodossa”.
Esittelemme ”kädestä pitäen” kesän kilpailut, joista mm. vuoden nais- ja miesseniorikisan säännöt ovat monille vieraita.
Samaten luodaan katsaus seuraotteluihin sekä pohjanmaan alueen senioriscrambleen , Suomen golfseniorien kesäpäivätapahtumiin ym kilpailutoimintaan sekä seuran osuuteen kilpailu- ja matkakustannuksista.
Tapahtumassa on tarjolla pientä purtavaa ja arvontaa. Tervetuloa!

TAPIO RISTILÄ JA ANNELI RÄSÄNEN ARVOSTETUN VUODEN SENIORIKISAN VOITTAJIKSI!


Seniorien kilpailukausi 2023 päätettiin 3.10. pariscramblen ja kauden kilpailujen palkintojen jaon merkeissä.
Kauden pääkilpailu oli vuoden nais- ja miessenioritittelin tavoittelu. Tähän kokonaiskilpailuun laskettiin tasoitukselliset pisteet kahdesta parhaasta seuraottelu- tai aluetour kilpailusta, viikkokisojen loppupisteet ja mestaruuskilpailun pisteet. Miesten osalta kauden loppuun siirtynyt mestaruuskilpailu pisteineen käänsi tulostaulukon uuteen uskoon ja vuoden miessenioriksi nousi Tapio Ristilä yhteispistein 403. "Tapin" niskaan hengitettiin sitten järjestyksessä:
2. Seppo Kivelä 400 p, 3.Tapio Räsänen 398 p. 4. Harri Myllymäki 386 p. 5. Seppo Silander 385 p. 6. Matti Välimäki 383 p. 7.Pekka Mattila 382 p ja 8. Osmo Kiviluoto 382 pistettä.
Naisten sarjassa Anneli Räsänen piti selkeän johtonsa ja saavutti vuoden naisseniorin tittelin pistein 385. Seuraavat korjasivat Tuula Saari 357 p, Pirjo T. Myllymäki 357 p ja Sirpa Puska 355 pistettä.

Seppo, Markku ja Anneli vuoden 2023 viikkokilpailun sarjavoittajat.
Miesten A-sarjan lyöntipeli lopputulokset: (7 parasta tulosta)
1. Seppo Malkamäki 485, 2. Kari Nieminen 490, 3. Esa Ylinen 491
Miesten B-sarjan pb-lopputulokset:
1. Markku Lahtinen 271 p, 2. Seppo Silander 271 p, 3. Tapani Niemi 268 p.
Naisten pb-sarjan lopputulokset:
1. Anneli Räsänen 254 p, 2. Sirpa Puska 242 p, 3. Pirjo T. Myllymäki 237 p.

ECLECTIC-kisa osoitti tuloksenteon potentiaalin ja "pöljän päivän" mahdollisuudet.
Kauden aikana omaseurantana toteutettu Eclectic-kisa osoitti, että taitoa ja kykyä huipputuloksen tekoon löytyy, jos ja kun kaikki osatekijät loksahtavat kilpailussa kohdalleen. Naisten sarjassa Tuula Saaren korttiin muodostui huikea 68-lyönnin unelmakierros. Miesten sarjassa Seppo Malkamäki päätyi tulokseen 63 lyöntiä, Harri Myllymäen ja Matti Välimäen peesatessa 64-lyönnin tuloksella.

Positiivisuus lähtökohtana kaikkeen golfyhteisön toimintaan
Kauden päätöstilaisuudessa on perinteisesti seniorikapteenin päätöksellä palkittu vuoden positiivari. Tapio Räsänen nosti merkittäväksi positiivisuuden lähteeksi halun antaa aikaa ja osaamista Ruuhikoskella järjestettäviin tapahtumiin - ilman vapaaehtoisia mikään homma ei oikein pyöri.
Nämä taustat perusteena vuoden positiivarina palkittiin Vesa Jaskari, joka kelloon katsomatta on aina paikalla kun vapaaehtoisia tarvitaan! Olkoon tämä myös esimerkkinä kaikille tulevan vuoden kisatapahtumiin tarvittaville vapaaehtoisille.

Seura ja senioritoimikunta kiittää kaikkia aktiiviseen ja positiiviseen toimintaan osallistuneita senioreja kaudesta 2023!
Tavataan keväällä 2024! (TR)

SENIOREIDEN VIIKKOKISASARJAN VOITTAJAT RATKENNEET - VUODEN NAIS- JA MIESSENIORIEN KÄRKITAISTELU VIELÄ AVOIN.


Seniorien viikkokisasarjojen voittoon Seppo Malkamäki, Markku Lahtinen ja Anneli Räsänen.
Viikkokisasarjat saatiin pienin aikataulumuutoksin päätökseen 26.9. Miesten A-sarjan lyöntipelissä käytiin varsin tiukka kamppailu voitosta, joka lopulta päätyi Seppo Malkamäelle tuloksella 485. Hopean nappasi Kari Nieminen 490-lyönnin tuloksella, josta Esa Ylinen jäi vain lyönnin päähän.
Pb-sarjassa käytiin tiukka taisto voitosta kärkikaksikon Markku Lahtisen ja Seppo Silanderin päätyessä samaan 271 pisteeseen. Voitto ratkesikin sitten pienemmän tasoituksen turvin Markulle. Kauas kärkikaksikota ei jäänyt myöskään Tapani Niemi 268 pisteen tuloksella.
Ladyjen puolella varsin selkeään voittoon pelasi Anneli Räsänen pistein 254.
Hopea matkasi Sirpa Puskalle (242 p.) ja pronssi Pirjo T. Myllymäelle (237 p).

Vuoden nais- ja miesseniorien palkintosijoista vielä tiukka taisto!
Vuoden miesseniorikisan kärkikymmenikköön ja palkintosijoille on pyrkimässä vielä reilusti parikymmentä pelaajaa. Kärkeä pitää tällä hetkellä Markku Lahtinen pistein 348 ja seuraavina Seppo Malkamäki (344) ja Tapio Ristilä (333). Mestaruuskisojen kahden päivän pisteet voi muuttaa palkintojärjestystä vielä oleellisesti.
Naisseniorikisassa Anneli Räsäsellä on tukeva johto 325 pisteen turvin. Seuraavista palkintosijoista käydään kisaa Tuula Saaren ja Sirpa Puskan kesken tasapistein 301, Pirjo T. Myllymäen hengittäessä niskaan 299 pisteellä.
Mestaruuskisoissa 30.9 - 1.10 on siis mitalien ohella jaossa runsaasti pisteitä vuoden seniorikisaan. Ilmoittautua voi torstai-iltaan 28.9 klo 23:59 mennessä.
Tehdään siis mestiksistä runsaalla osanottajajoukolla arvokas kisatapahtuma! (TR)


SENIORIEN KAUSI HUIPENTUU MESTIKSIIN JA VUODEN NAIS- JA MIESSENIORIN TITTELIN TAVOITTELUUN.


Paljon pelissä syksyn viimeisissä kisoissa!
Syksyn sääolot ovat hankaloittaneet suunniteltujen kisojen toteutusta, mutta päivämäärämuutoksilla saataneen nyt suunnitellut kilpailut päätökseen.
Mestaruuskilpailut pelataan 30.9 - 1.10 (la-su). Kilpailulla on erittäin iso painoarvo myös vuoden nais- ja miesseniorikilpailujen kokonaispisteitä laskettaessa. (Muistattehan, että tässä kategoriassa palkitaan eniten ja arvokkaimmilla palkinnoilla pelaajia kauden päätöksessä).
Viimeinen viikkokisa (aiemmin peruttu n:o 13) pelataan tiistaina 26.9. Viikkokisasarjoissa on kärkipään osalta erittäin tasainen tilanne ja asetelmia voi vielä rajusti korjata hyvällä viimeisellä kierroksella.
Palauttakaa heti tämän kisan jälkeen ECLECTIC-kisan kortti caddiemasterille. Palkinnot jaetaan nais- ja miessarjoissa vain kortin palauttaneiden kesken!
Kauden päätös pariscramblen merkeissä ti 3.10. Kilpailukausi päätetään arvotuin parein pelattavan pariscramblen ja palkintojen jaon merkeissä. Pyrimme järjestämään tapahtumaan myös sopivan tarjoilun. (Kilpailumaksu on muutaman euron korkeampi kuin viikkokisoissa, johtuen em ruokailusta).
Tulkaahan isolla joukolla viemään hieno kilpailukausi päätökseen! (TR)

AJANKOHTAISTA ENNEN KAUDEN PÄÄTÖSTÄ


Muistakaa palauttaa ECLECTIC-kisan kortit heti viimeisen viikkokisakierroksen jälkeen!
Eclectic-kisa on omaseurantainen palkintokisa, josta jaetaan hyvät palkinnot naisten ja miesten sarjassa kauden päätöksessä. Vain palautetut kortit huomioidaan. Palautus siis caddiemasterille viimeisen viikkokisan jälkeen. Kätevintä täyttää kortti klubilla heti viimeisen viikkokisan kierroksen päätyttyä - muuten se jää tekemättä!
Samoin näistä korteista myös poimitaan tulokset oikeasti parhaista pelaajista SCR-palkittaviin. (Vastuu on siis pelaajilla - tilastoijan resurssit ei oikein riitä kaikkeen seurantaan).
Seuratkaa kilpailukalenteria - tapahtumia tai aikataulumuutoksia voi tulla lisää!
Kesän sää on aiheuttanut lukuisia muutoksia suunniteltuun kilpailuohjelmaan. Pyrimme vielä löytämään ajan peruutetulle viikkokisa 13:lle.
Ladyille muistutus, että "naiset haastaa"- tapahtumaan 24.9 monet herrasmiehet odottavat edelleen kutsua. Rohkeasti siis treffikutsuja esittämään!(TR)


PEKKA MATTILA KOMEASTI KAKKONEN ALUETOUR-FINAALISSA NOKIALLA


Suomen golfseniorien aluetourin finaali pelattiin lauantaina 2.9.2023 Nokialla 144-pelaajan voimin.
Pekka Mattila osoitti taas kerran arvokisoissa tarvittavaa oivaa keskittymiskykyä ja otti hopeatilan M75 sarjassa mainiolla 83-lyönnin tuloksella. Pekan korttiin tuli yhden "birkun" lisäksi 8 paria ja tuloksena siis netto 69. (Kisan voittoon olisi vaadittu 3-lyöntiä parempi tulos). Muut seuramme 5-finaaliin päässyttä pelaajaamme eivät yltäneet ihan parhaimpaansa ja tuliaisina oli lähinnä kokemus hienosta finaalista.
Runsaat rankkasateet olivt saattaneet Riverin kentän todella märkään kuntoon ja käytännössä kentällä ei pystytty lyömään yhtään lyöntiä ilman veden mukanaoloa. Nuo pelialustan haastavat olosuhteet näkyikin sitten varsin keskinkertaisena tulostasona ja vain parhaat pelaajat sai puhtaita osumia ja hyviä tuloksia aikaan.
Kokonaisuutena kesän aluetourin kilpailusarjassa EPG:n seniorit esiintyivät taas mallikkaasti, ollen taas kerran Suomen aktiivisin seura aluetourin kilpailijamäärissä mitattuna. (TR)

SENIOREILLA "KOSTEA" SYYSMATKA HIMOKSELLE - TULOKSET SILTI TÄYTTÄ TERÄSTÄ!


Seuran seniorien syysmatkan kohteeksi valikoitui tänä syksynä useimmille uusi kohde - Himosgolf. Himoksen kenttä osoittautuikin käynnin arvoiseksi monipuolisten ja luonteeltaan erilaisten väylien ansiosta. Kenttä on myös "kypsynyt" vuosien saatossa hyvään kuntoon ja huolimatta käyntimme ajalle sattuneista rankkasateista saimme esim. ensimmäisenä pelipäivänä palata kentältä kuivin kengin. (Ilmeisesti kentän vesihuollon hyvä toimivuus yllätti myös kenttävastaavat, sillä edellispäivänä tullutta autonkäyttökieltoa ei ehditty poistamaan ja se valitettavasti aiheutti osalle pelaajistamme ongelmia ja mielipahaa).
Mukavana yllärinä toisena päivänä kierroksen puolivälissä seuran kapteeni tarjosi pelaajille termoksesta lämmittävät ja piristävät munkkikahvit. Saimmepa vielä lisäksi kotiinviemisiksi Elosen leipomon komeat tuotekassit. Kenttäpalvelut kruunasi caddiemastereitten määrätietoinen ja raikas asiakaspalvelu sekä nopea tulospalvelu.
Eve ja Timo täyttä terästä! Kaksipäiväisen pb-kisan tulostaso muodostui poikkeuksellisen hyväksi, sillä Eve Ojala ja Timo Teräs löysivät molemmat kostealta kentältä 70 bogipistettä. Syysmatkamme komea kieropalkinto saa nyt hyvän kodin vuodeksi Even palkintokaapista. Helpolla voittotulokset ei tulleet, sillä niskaan hengittivät Seppo Kivelä ja Jukka Kaunismäki (68 p.) sekä YyPee Hautamäki 67-pisteellä. (Tulokset löytyy Himosgolfin kilpailukalenterista).
Matkaohjelmaamme "ikiajoista" lähtien kuuluva voittajaveikkaus paljasti, että Even voittoon uskoi peräti 11-pelaajaa ja voittokerroin jäi näin ollen varsin pieneksi.
Oheispalvelut Himoksella kunnossa. Matkajärjestelyt HimosLomien kanssa sujui hyvin. Majoitustilana olleet siistit Easy-huvilat sopivat tällaiseen tarkoitukseen oikein hyvin ja samassa yhteydessä olevat ravintolapalvelut olivat erinomaiset Liiterin illallismenun ja "Tuvan" aamiaisen merkeissä. (TR)

SENIORIEN ALUEOUR PÄÄTÖKSEEN - SUOMEN FINAALIIN SEURASTAMME VAHVA EDUSTUS


Pohjanmaan alueen aluetour saatiin päätökseen Lappajärvellä 3.8. Sarjavoittoihin tässä kolmannessa osakilpailussa pelasivat Sari Mahlamäki (N50) ja Anneli Räsänen (N65).
Suomen finaaliin Nokialle 2.9 saavuttivat kolmen karsintakilpailun kautta paikan Antero Mäkynen, Jussi Paasimäki, Pekka Mattila, Seppo Kivelä, Matti Puska, Sari Mahlamäki ja Anneli Räsänen.
Seura onnittelee pelaajiamme hyvästä menestyksestä ja toivottaa menestystä Suomen loppukilpailuun! (TR)

REIKÄPELIMESTIKSIEN JA SEURAOTTELUN 15.8 INFO


Reikäpelimestiksien ottelukaavio on julkaistu kilpailukalenterisssa ja ilmoittautuneiden sähköposteissa. Kilpailuun ilmoittautui 16-pelaajaa ja kilpailutoimikunta päätti ennakkoinfon mukaisesti, että mestaruudesta pelataan vain yksi seniorisarjan mestaruuskisa.
1-kierros on pelattava 23.8 mennessä. Ottakaa kaavion mukaiseen pelipariin yhteyttä heti ja sopikaa pelipäivä ja aikavaraus välittömästi. Peli pelataan voitosta, eli tarvittaessa jatketaan peliä jatkoreiille. Tuloksen selvittyä ilmoittakaa tulos caddiemasterille ja voittaja valmistautuu kakkoskierrokselle joka on pelattava 23.8 mennessä.
Myös välierät pelataan pelaajien keskenään sopimana aikana 24 - 25.8.
Mitaliottelut pelataan sitten lauantaina 26.8 klo 10.00 ja 10.10 alkaen. (TR)

SENIORIEN SEURAOTTELU EPG / KuGo / BG JA VIIKKOKISA 1 TIISTAINA 15.8.


Seuraottelu ja ensimmäinen peruutettu viikkokisa pelataan iltakilpailuna 15.8 yhteislähtönä klo 16.00 alkaen.
Seniorikapteeni valitsee viikkokilpailuun ilmoittautuneista seuraotteluun 4 nais- ja 16-miespelaajaa, joista 10-parasta lasketaan lopputulokseen. Järjestely ei edellytä pelaajilta mitään normaalista viikkokisakäytännöstä poikkeavia toimia. (TR)


MINNA MÄNTYLÄ YHDEKSÄS


Minna osallistui Vanajanlinnassa SM-lyöntipelikisaan N-60 sarjassa. Kilpailu pelattiin 28. ja 29. 7.
Tasaiset kierrostulokset 87 ja 86 toivat hienon yhdeksännen tilan tuloksella 173.

Seniorimiesten reikäpelimestaruus 2023

Seniorimiesten (M50, M60 ja M65) reikäpelimestaruudesta 2023 pelaavat 16 tasoituksen mukaan rankattua pelaajaa viimeisen ilmoittautumispäivän tasoituksen mukaisesti. Kisaan ilmoittautuminen päättyy 5.8.2023 klo 24.00. Jos viimeiseksi rankatuilla pelaajilla on sama tasoitus, arpa ratkaisee kilpailuun mukaan pääsevät pelaajat. Lohkokaavioon sijoitetaan sijoille 1–2 kaksi alimman tasoituksen omaavaa pelaaja. Loput pelaajat arvotaan lohkokaavioon. Kaikki kierrokset pelataan 18-reikäisinä 58-tiiltä seuraavasti:
• Lohkokaaviot tulevat näkyviin ilmoitustaululle viikon 32 aikana.
• Pelaajat sopivat keskenään peliajan kunkin kierroksen aikataulun puitteissa. (Mikäli pelipari ei pääse sopuun peliajankohdasta, menee se pelaaja jatkoon, joka on viimeisenä pelipäi-vänä klo 18.00 ykköstiillä.
• Ensimmäinen kierros on pelattava 18.8 mennessä.
• Toinen kierros on pelattava 23.8 mennessä.
• Välierät 24–25.8 (4 pelaajaa)
• Mitaliottelut lauantaina 26.8 (4 pelaajaa)

Jos senioreiden reikäpelimestaruuskisoihin ilmoittautuu vähän pelaajia, kilpailutoimikunta voi yhdistää M50, M60 ja M65 sarjat yhdeksi tai kahdeksi sarjaksi harkintansa mukaan.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ


OSMO KIVILUOTO M-75:N SEITSEMÄS

Osmo pelasi tasaisilla kierroksilla (86, 86, scratch) hienosti jaetulle seitsemännelle tilalle Yyterissä 4.-5.7. pelatussa SM -lyöntipelissä. Toisen kierroksen takaysin alussa Osmo oli jo piikkipaikalla, mutta epäonninen 14 väylä pilasi mahdollisuudet voittotaistelusta.

Joukkuekisassa EPG oli kahdeksantoista joukkueen kilpailussa seitsemäntenä. Osmo Kiviluodon lisäksi joukkueessa pelasivat Esko Pollari, Tapio Räsänen ja Seppo Kivelä.


Senioreiden syysmatka Himokselle 30.-31.8.2023

Tapahtumakalenterissa on yksityiskohtaisempia tietoja matkasta. Matkan hinta on 180,00/hlö. Matkaan lähdetään 30.8. klo 6.30 Päivölän Citymarketilta.

Hinta sisältää bussikuljetukse, majoituksen Himos Easy-huviloissa 2-h huoneissa liinavaatteineen, 30.8. illallsen Liiterin bufee-pöydästä, 31.8. aamiaisen, 2 päivän pelit ja matkan oheisohjelman.

Sitovat ilmoittautumiset 16.8. mennessä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

​​​​​​​

Seniorien lyöntiharjoitukset alkavat Wallsport-areenalla tiistaina 31.1.2023

Harjoitteluaika on klo 14.30 - 16.00 joka tiistai 21.3 asti.

Maksu on 5 € kerralta ja se maksetaan käteisenä harjoituksiin tultaessa.

Huomio!!!! Tiitikkujen käyttö on ehdottomasti kielletty!

Lyönnit lopetetaan klo 15.45 ja pallot kerätään porukalla hallin reunoilta pois!


Tervetuloa hakemaan tarkkuutta ja oikeaa suuntaa lähipeliin!


Terveisin: EPG senioritoimikunta


SENIORIKAUSI 2022 PÄÄTTYI SIRPA PUSKAN JA MAURI MYLLYMÄEN VUODEN NAIS-JA MIESSENIORIJUHLIIN

Seniorien kilpailukausi päätettiin 27.9 pariscramblen ja palkitojen jaon merkeissä. Kauden arvostetuimmat vuoden nais- ja miesseniorikisan kokonaiskilpailun voitot meni tänä vuonna Sirpa Puskalle (409 p) ja Mauri Myllymäelle (403 p).

Tämän kilpailusarjan voitto edellyttää todella aktiivista otetta kaikkiin kesän kilpailuihin, sillä loppupisteet muodostuvat viikkokisoista-, seuran mestaruuskisoista-, seuraotteluista- ja aluetour-kilpailuista saaduista pisteistä.

Ladyissä kakkoseksi tuli Eve Ojala (395 p) ja kolmanneksi Anneli Räsänen (389 p). Miehissä hopeaa nappasi Pertti Kulju (398 p) ja pronssia Hannu Inna (397 p).

Viikkokisojen suosio säilyi vakaana, sillä 15-kisassa kirjattiin 1445 starttia. (v. 2021 oli 1390 suoritusta). Pieneen kasvuun vaikutti mukavasti ns ”nuorempien” seniorien mukaantulo ja aktiivisuus osallistua kilpailuihin. Tuo nuoremman polven mukaantulo on todella positiivinen asia ja sitä positiivisuutta edusti esimerkillisesti Erkki Saranpää, jolle seniorikapteeni Tapio Räsänen antoi päätöstilaisuudessa vuoden 2022 positiivari- nimityksen ja palkinnon.

Senioritoimikunta kiittää kaikkia pelaajia- ja toimintaan osallistuneita upeasta kaudesta 2022! Nyt käännetään katseet vuoteen 2023 ja tavataan taas keväällä hienon yhteisen harrastuksen parissa! (TR)

VIIKKOKISAT PÄÄTTYIVÄT RISTILÄN JA LAHTISTEN SELKEISIIN VOITTOIHIN

Kauden 2022 viikkokisoissa saatiin uudet selkeät voittajat. Ladyjen sarjassa voiton korjasi Tuulikki Lahtinen 271-pisteellä. Kakkonen oliSirpa Puska (266) ja pronssin nappasi Hilkka Tuominiemi (259).

Miesten lyöntipelisarjan ylivoimainen kunkku oli ”Tappi” Ristilä tuloksella 479. Mauri Myllymäen tulos 496 toi hopeaa ja veli Harri jäi Maurista vain yhden lyönnin.

Miesten pb-sarja oli taasMarkku Lahtisen komennossa ja voitto tuli pistein 274. Pekka Haapaharju kiilasi hyvällä loppukirillä toiseksi (264) ja Matti Laitila kumarsi pronssia tuloksella 262.

Täydelliset tulostaulukot löytyvät oheisesta linkistä ja infotaululta. (TR)

Lopullinen viikkokisataulukko: UUSIN VIIKKOKISATAULUKKO 15_2022

Miehet ly 15_2022 Miehet pb 15_2022 Naiset pb 15_2022

SENIOREIDEN KAUDEN PÄÄTÖS JA PALKINTOJEN JAKO TIISTAINA 27.9.

Seniorien kilpailukausi on saatu päätökseen ja on loppukaronkan aika. Tiistaina 27.9. pelataan perinteinen pariscramble arvotuin parein yhteislähtönä klo 10.00 alkaen. Kisamaksu on normaali viikkokisamaksu.

Kilpailun jälkeen on toimikunnan tarjoama ruokailu, katsaus kaudesta ja palkintojen jako kaikista kesän kilpailuista. (muistattehan, että nyt palkitaan myös jokainen yksittäisen viikkokisan voittaja). Toivomme mahdollisimman monen pelaajan jäävän lopputilaisuuteen ja antamaan arvostuksen niille pelaajille, joille arvostus palkintojen merkeissä kuuluu!

Tervetuloa päättämään hieno kilpailukausi ja antamaan samalla toimikunnalle evästyksiä tulevan kauden toimintasuunnitelmaan.