Ajankohtaista

Ajanvaraus

Kilpailut

Kauppa

Kilpailusäännöt

HCP-kilpailujen (lyöntipeli- ja pistebogey-kilpailut) tasatulosten ratkaisutapa on seuraavanlainen. Tasatulostilanteissa voittaa aina se pelaaja, jolla on alempi henkilökohtainen tarkka tasoitus. Ruuhikoskella on tulospalvelussa käytössä NexGolf-järjestelmä, ja järjestelmä laskee kilpailutulokset edellä mainitulla tavalla. Kyseinen tapa on myös Golfliiton suositus.

Tarkennus viime vuonna käyttöön otettuun palkintojenjakokäytäntöön. Myös tulevana kesänä palkittavien tulee olla paikalla palkintojenjakotilaisuudessa saadakseen palkintonsa. Palkintojenjako on tärkeä osa kilpailua, etenkin sponsoriemme näkokulmasta ja sen takia toivomme pelaajilta tilaisuuden kunnioittamista saapumalla paikalle. Kilpailija voi saada palkinnon osallistumatta palkintojenjakoon ainoastaan ilmoittamalla ennen kilpailua joko caddiemasterille tai kilpailunjohtajalle, ettei voi saapua palkintojenjakoon.

Pitkissä kilpailuissa, joissa palkintojenjaon odottaminen saattaa venyä useisiin tunteihin pyrimme parantamaan tulospalvelua, että kilpailijat saisivat mahdollisimman ajankohtaista mahdollisuuksistaan päästä palkittavien joukkoon.

Kilpailutoimikunta