Ajankohtaista

Ajanvaraus

Kilpailut

Kauppa

Etelä-Pohjanmaan Golf ry harjoitusryhmät 2023


Pikkutiikerit

Pikkutiikerit on liikuntaleikkikoulu ja tarkoitettu 4 – 6-vuotiaille. Harjoituksissa treenataan perusliikuntataitoja liikkuen ja leikkien. Harjoitukset kehittävät mm. koordinaatiota, karkea- ja hienomotorisia taitoja, tasapainoa, ryhtiä sekä silmän ja käden yhteistyötä. Harjoitellaan myös lajille ominaisia taitoja. Ryhmässä toimiminen ja ohjeiden kuuntelemisen harjoittaminen on myös harjoitusten tärkeitä tavoitteita. Lapsi osallistuu ryhmään oman aikuisen (esim. isän, äidin, mumman tai paapan) kanssa. Kaikki harjoitusvälineet seuralta. Harjoitukset pidetään Ingolf-harjoitteluhallissa talvisin ja kesäisin Ruuhikoskella 1 kerta viikossa. Säänmukainen vaatetus sekä lenkkarit ovat hyvä varustus. Harjoitukset vetää seuramme ohjaaja.

Hinta / kausi 39€. Harjoituskausi on kesäaikaan toukokuusta elokuun puoliväliin. Sisältää ohjatut harjoitukset, vakuutuksen juniorille ja mahdollisuuden lainata seuran golfvälineitä harjoitusalueilla Ruuhikoskella – ja rangepallot ovat ilmaiset. Maksimimäärä 12 junioria.


Starttiryhmä

Golfia aloitteleva nuori tai lajia jo hieman harrastanut esikoulu-ikäisestä alkaen 6-12-vuotiaaseen. Käytössäsi on harjoituksissa seuralta golfmailat mutta voit käyttää myös omia. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa keskittyen myös lajitekniikkaan ja ennen kaikkea oman kehon tuntemiseen erilaisten tasapaino-, koordinaatio-, yms. muiden vastaavien harjoitteiden avulla. Pyritään kokonaisvaltaiseen motoriseen kehittymiseen. Kaikkiin harjoituksiin liittyy leikinomainen tekeminen. Talvella ryhmä harjoittelee Ingolf-harjoitteluhallissa ja kesällä Ruuhikoskella. Ryhmän harjoitusten sisällöstä ja vetämisestä vastaa seuran ohjaaja.

Hinta / kausi 59€. Harjoituskausi on kesäaikaan toukokuusta elokuun loppuun. Kesäkaudella harjoitusryhmään kuuluvat juniorit saavat rangepallot ilmaiseksi. Talvikausi alkaa marraskuusta huhtikuun loppuun. Starttiryhmä harjoittelee ympäri vuoden ja hinta sisältää yhden tunnin opetuksen viikossa ja seuran jäsenyyden. Jäsenyyden kautta juniorille kuuluu vakuutus ja golflehti.


Harrasteryhmä

Golfia jo harrastanut juniori, joka tuntee lajitekniikan perusteet. Olet 7-15 vuotias. Juniorilla on omat välineet käytössä. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa keskittyen lajitekniikan vahvistamiseen ja ennen kaikkea oman kehon tuntemiseen erilaisten tasapaino-, koordinaatio-, yms. muiden vastaavien harjoitteiden avulla. Pyritään kokonaisvaltaiseen motoriseen kehittymiseen. Talvella ryhmä harjoittelee Ingolf-harjoitteluhallissa ja kesällä Ruuhikoskella. Harjoituksia vetää seuraohjaajat. Osalla on tavoitteena suorittaa Par3-radalla kesällä pelikoe, joka oikeuttaa green cardin saamiseen. Green cardin omaavilla taitotasoa kehitetään entisestään, ja tavoitteena on, että tasoituksesi laskee 36 kohti, kun peliharjoittelua tehdään 2-3 kertaa viikossa kesäisin.

Hinta / kausi 99€. Harjoituskausi on kesäaikaan toukokuusta elokuun loppuun. Kesäkaudella harjoitusryhmään kuuluvat juniorit saavat rangepallot ilmaiseksi. Talvikausi alkaa marraskuussa ja loppuu huhtikuussa. Harrasteryhmä harjoittelee ympäri vuoden. Juniorin tulee olla seuran jäsen. Jäsenyyden kautta juniorille kuuluu lajivakuutus ja golflehti.


Tsemppiryhmä (HCP 36-54)

Golfia harrastanut juniori, jonka lajitaidot ovat jo kehittyneet siten, että pelaat tai olet jo lähellä taitotasoa pelaamista ”isolla” kentällä. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa ja lisäksi omatoimisesti 1-2 kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät kaikkia golfin osa-alueita. Harjoituksissa yhdistetään kilpailuja golfin eri osa-alueissa. Harjoituksissa keskitytään svingiharjoitteluun, lähipeliharjoitteluun ja kesällä Par3-radan avulla peliharjoitteluun. Talvella ryhmä harjoittelee Ingolf-harjoitteluhallissa ja kesällä Ruuhikoskella. Talvella lajiharjoittelun lisäksi ohjelmaan kuuluu fysiikkaharjoitukset koulun salissa kerran viikossa. Ingolfissa Trackman-tutkalaitetta käytetään apuna tekniikan harjoittelussa ja erilaisissa taitokilpailuissa. Harjoituksia vetää pääsääntöisesti seuran golfkouluttaja tai seuraohjaaja. Tavoitteena on kehittää taitotasoa siten, että tasoituksesi laskee lähelle 36:ta, kun harjoittelet ohjatusta ja omaehtoisesti kesäisin 2-3 kertaa viikossa.

Hinta / kausi 139€ harjoituskertoja 1/viikko. Juniorin tulee olla seuran jäsen. Kesäkaudella harjoitusryhmään kuuluvat juniorit saavat rangepallot ilmaiseksi. Jäsenyyden kautta juniorille kuuluu lajivakuutus ja golflehti. Harjoituskausi on kesäaikaan toukokuusta elokuun loppuun. Talvikausi alkaa marraskuussa ja loppuu huhtikuussa.


Kisaryhmät

Ryhmissä harjoittelevat kilpailevat säännöllisesti golfliiton kilpailuja Future Tour ja Fujitsu Finnish Junior Tour. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa ja omatoimisesti 1-2 kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät kaikkia golfin osa-alueita. Harjoituksissa yhdistetään kilpailuja golfin eri osa-alueissa. Harjoituksissa keskitytään svingiharjoitteluun, lähipeliharjoitteluun ja pelaamiseen. Talvella ryhmä harjoittelee Ingolf-harjoitteluhallissa ja kesällä Ruuhikoskella. Talvella lajiharjoittelun lisäksi ohjelmaan kuuluu fysiikkaharjoitukset koulun salissa kerran viikossa. Fysiikkaharjoitukset keskittyvät koordinaatioon, tasapainoon sekä kehon hallintaan. Ingolf-talviharjoittelupaikassa Trackman-lyöntitutkaa käytetään apuna tekniikan kehittämisessä ja lyönnin analysoimisessa. Harjoituksia vetää pääsääntöisesti seuran golfkouluttaja.

Hinta / kausi 149€ harjoituskertoja 1/viikko. Juniorin tulee olla seuran jäsen. Jäsenyyden kautta juniorille kuuluu lajivakuutus ja golflehti. Kesäkaudella harjoitusryhmään kuuluvat juniorit saavat rangepallot ilmaiseksi. Harjoituskausi on kesäaikaan toukokuusta elokuun loppuun. Talvikausi alkaa marraskuussa ja loppuu huhtikuussa.


Seura kutsuu junioreiden vanhempia mukaan

Vuosi koostuu kahdesta kaudesta: talvikausi ja kesäkausi. Seura tukee junioreiden harjoittelua; hinnat ovat tänä poikkeuksellisena aikana edulliset. Junioreiden vanhempia kutsutaan mukaan; vanhempia tullaan tarvitsemaan apuna erilaissa tapahtumissa. Kesällä harjoituksissa otetaan huomioon golfliiton kisakalenteri, joten ryhmien harjoituksia ei pidetä kisapäivänä eikä kisaa edeltävänä päivänä. Korvaavat harjoitusajankohdat valmentaja määrittää erikseen. Tarvittaessa junioreita ohjataan toisiin ryhmiin ja tehdään sekaryhmiä, jos osallistujia ei ole riittävästi jollekin harjoitustunnille.


Tervetuloa harjoittelemaan Ruuhikoskelle! Ilmoittautumiset ryhmiin tapahtuvat sähköisesti alla olevasta linkistä.