Harjoitusalueet | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Harjoitusalueet


Ruuhikoskella harjoittelet monipuolisesti!

Ruuhikosken harjoitusalueet tarjoavat hyvät ja laadukkaat puitteet harjoittelulle. Kahden puttigriinin lisäksi rangelta löytyy chippigriini, harjoitusbunkkeri sekä nurmirange. Sateinenkaan sää ei häiritse Ruuhikoskella harjoittelua, koska rangeltamme löytyy 8-paikkainen lyöntikatos.

Nurmirangen ollessa suljettuna keväisin ja syksyisin, harjoittelu onnistuu myös range-alueen lyöntimatoilta.

Hio lyöntisi kuntoon Par-3 kentällä

Kaikille vapaassa käytössä oleva Par-3 kenttämme sijaitsee aivan klubitalon ja rangen läheisyydessä. Lämmittele rangella ja siirry sitten hiomaan pelisi kuntoon Par-3 kentällä.

Par-3 kenttä koostuu kolmesta väylästä eikä kentällä ole greencard vaatimusta. Kentälle ei ole ajanvarausta, joten pelaamaan voi mennä, kunhan kentällä on vapaata.

Ei vielä omia golfvälineitä - ei hätää!

Range ja Par-3 kenttä ovat kaikille avoimia harjoitusalueita eivätkä edellytä kokemusta tai greencardia. Mikäli sinulla ei vielä ole omia golfvälineitä, saat lainattua mailoja klubitalolta.

Rangella sijaitsevasta pallokoneesta saat pallot harjoittelua varten. Pallokone toimii lähimaksulla ja yhden poletin hinta on 3,50€ (osakkaille 2€). Yhdellä poletilla palloja tulee noin 30.

Par-3 kentällä suositellaan omien pallojen käyttöä. Mikäli pelaat Ruuhikosken harjoituspalloilla, kerääthän pallot ja palautat ne rangelle.