Ajankohtaista - Midit | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Ajankohtaista - Midit


Midien ja naisten kevätretki 11.5.2024

Kevätretki suuntautuu perinteisesti Lakesideen.


LUE LISÄÄ TAPAHTUMAT SIVULTAMidien kesäretki 2024 (21-23.7)

Midien kesäretki 21-23.7.2024 Tahkolle.


LUE LISÄÄ TAPAHTUMAT SIVULTASEURAAVA PADEL SU 11.02.2024

Ilmoittautuminen Facebookissa


Vuoden 2024 ensimmäinen padel sunnuntaina 14.1.

Ilmoittautuminen Facebookissa


MID Padel alkaa taas!

Talvikaudella 2023-2024 jatketaan edelliseltä kaudelta tuttua padeltoimintaa.

Ensimmäiset pelit ovat 5.11.


Lue lisää tapahtumat sivulta!Midien kesäretki Revontuligolfiin 23-25.7.2023

MYYNNISSÄ NYT, PAIKKOJA RAJOITETUSTI!

Midien kesän odotetuin reissu suuntautuu tänä vuonna Keski-Suomen sydämeen, Hankasalmelle. Matkan hinta on 280€. Tämä sisältää 4 kierrosta golfia, majoituksen, sekä kaikki ruokailut: sunnuntaina aamupala menomatkalla + päivällinen, maanantaina aamupala, lounas ja päivällinen sekä tiistaina aamupala ja lounas. Lisäksi varattavana on bussikyyditys 10€ lisähintaan. Paikkoja on varattu rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa!

Majoitusvaihtoehtoja on useita. Varattuna on mökkejä, 2 hengen huoneita ym., joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan. Majoitustoiveita kysellään sitten lähempänä.

​​​​​​​

Tästä voit ostaa lipun reissulle.Mideille yhtenäistä vaatetusta

Yhtenäinen vaatetus niin reissuilla kuin tapahtumissa tuo ryhmähenkeä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Nämä vaatteet tulevat olemaan midien vaatetusta kesinä 2023 ja 2024.

Vaatteita toimittaa mideille Birdieman Oy ja Unique Branding Oy. Vaatteiden tilaus 31.3. mennessä, jolloin asusteet saadaan pelaajille heti kauden alkuun.

Pikee- ja tuulipaidan toimittaja on Birdieman, josta löytyvät myös sovituskoot. Näiden paitojen tilaus suoraan Birdiemanille.

Stealth - takin toimittaa Unique Branding Oy. Tilaukset suoraan Antti.Pukkinen ( at ) uniquebranding.fi.

Takkien ja tuulipaitojen sovituskoot ovat mukana midien tapahtumissa 19.3. (padel) ja 31.3., josta tulee lisätietoa myöhemmin. Tapahtumien aikana sovituskokoja ei ole Birdiemanin tiloissa.

Toimikunta

Katso kauden 2023 vaatemallit.

MID pikee ja tuulipaita.pdf
MID takki.pdf

Midien talven tohinaa 22-23

Aloitetaas pikku hiljaa taas kunnonkohotus kohti joulua, jotta saa mättää kinkkua oikein huolella.

  • Padel – pelipäivä su 20.11. klo 13-15 Padel Club Finlandin hallilla. Osallistumismaksu 10€, ilmoittautumiset nexgolfin kautta. Lisätietoja kilpailukalenterista.
  • 14.1.23 elämysmatkalle Tampereelle katsomaan Tampere (Tappara) – Turku – jääkiekkoa (kisakalenterissa lisätiedot). Ilmoittautuminen nexgolfin kautta.
  • Maanantaisin klo 17.00 Joupiskan portaille löytynee seuraa mideistä.
  • Perjantaisin klo 19-20.30 racketia Seinäjoen keilahallilla, kentät 2,3 ja 4 varattu. 5€ per nokka.

Midien päätöstapahtuma 1.10.

MIDien finaalikisassa oli tällä kertaa pelimuotona joukkuekisa. Aluksi pelaajat valitsivat avaustiinsä, 6 kpl punaista, 6 kpl keltaista ja 6 kpl valkoista tiitä. Tämän jälkeen joukkueet arvottiin kolmen hengen ryhmiin, pelimuotona oli Texas-scramble. Koska lukumäärä ei aivan mennyt tasan, pelasi kaksi porukkaa kahden hengen scramblenä yhtä aikaa. Mukana oli myös runsaasti erikoiskisoja. Kilpailun tulokset löydät Ruuhikosken kilpailukalenterista.

Midien karting – golf Härmässä

Kartingin kunkku oli Pekkasen Pasi, aika taisi olla kuukauden kovin noteeraus Härmässä. Nopeita kurveja työuralla, nopeita kurveja myös vapaa-ajalla! Kuntsarin ruokailun jälkeen päästettiin Panulan Miko irti, +4 Härmän 12-väyläisellä radalla riitti tällä kertaa voittoon. Mahtava päivä, kiitos kaikille osallistujille!