Pelioikeudet

Ruuhikoskelle jokainen pelaaja on lämpimästi tervetullut! Meillä on jokaiselle pelaajalle sopiva tapa pelata golfia. Tutustu pelioikeuksiimme ja valitse omasi.

Vuokrapelioikeus

Vuokrapelioikeudella pelaat Ruuhikoskella rajattomasti koko kesän. Pelioikeuden voit vuokrata kätevästi suoraan toimistolta heti pelikauden alussa. Vuokrapelioikeuden hankkiessasi sinulla on oikeus varata aikoja Ruuhikosken golfkentältä 10 päivää aikaisemmin pois lukien osakkaanomistajien etuajat, jotka ovat kaikkien varattavissa 2 päivää aikaisemmin.

Opiskelijat ja juniorit pelaavat edullisesti

Oletko opiskelija ja iältäsi alle 26-vuotias? Hanki Ruuhikoskelta opiskelijan pelioikeus edulliseen hintaan 300€. Pelioikeudella pelaat rajattomasti koko kauden ajan! Pelioikeuden voit hankkia Ruuhikosken toimistolta. Oston yhteydessä tarkistamme voimassa olevan opiskelijakortin.

Juniori-ikäisenä pelaajana voit hankkia pelioikeuden hintaan 160€. Juniori-ikäiseksi pelaajaksi lasketaan 21-vuotta täyttäneet tai sitä nuoremmat golfarit. Juniori olet viimeistä vuotta sinä vuotena, kun täytät 21.

Opiskelija- ja junioripelioikeuksiin vaaditaan Etelä-Pohjanmaan Golfin jäsenyys.

Sarjakortit vähemmän pelaavan vaihtoehto

Ruuhikosken sarjakorteilla pelaat huolettomasti golfia! Jos kokonaisia kierroksia kertyy kesän aikana enintään 10, meillä on sinulle loistava vaihtoehto. Valitse itsellesi joko 10 kerran tai 5 kerran sarjakortti. Kortilla voit pelata nimensä mukaisesti joko 10 tai 5 täyttä kierrosta. Voit myös halutessasi pelata vain puolikkaan kierroksen, jolloin kortista käytetään vain puolet yhdestä kierroksesta.

Kortit ovat myynnissä koko kauden ja voit hankkia sen suoraan caddiemasterilta tai toimistolta. Kortti on henkilökohtainen. Voit hankkia Ruuhikosken sarjakortin myös vaikka olisit toisen golfseuran jäsen!

  • 10-kortti 395€
  • 5-kortti 225€

Tarkoituksena aloittaa golf? Tutustu aloittelijoille suunnattuun pakettiin

Mikäli olet aloittamassa uutta hienoa harrastusta, kannattaa se aloittaa Ruuhikoskella! Ymmärrämme, että golfia aloittaessa hankintoja tulee tehtyä. Mailat, pallot, kengät ja hanska. Tästä syystä olemme räätälöineet aloittelijoille edullisen paketin, jolla pelaat rajattomasti golfia Ruuhikoskella.

Aloittelijan paketin hinta on aikuisille 400€ ja junioreille (21v tai alle) 200€. Paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset varusteiden lisäksi:

  • Etelä-Pohjanmaan golf ry jäsenyyden (ovh. 98€)
  • Greencard-kurssin (ovh. 149€)
  • Yhden kauden rajattoman pelioikeuden Ruuhikoskelle (ovh. 800€).