Kevättiedote senioreille | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Kevättiedote senioreille


Kevätmatka Tallinnaan ei toteudu.

Kevät tulee ja pelikausi alkaa jo poltella mielissä. Yhteistä kauden alkua saadaan vielä odotella, sillä suunnitelmissa ollut Baltian reissu ei toteudu tänä vuonna.

Viron hintataso on noussut reilusti ja kaksipäiväinen retki olisi maksanut kaikkine kuluineen n. 600 euroa. Kokemukset ovat osoittaneet, että lähtijöitä matkalle olisi melko vähän ja minimimäärä 20-pelaajaa ei täyttyisi. Näistä syistä johtuen senioritoimikunta päätyi perumaan kevätmatkasuunnitelman.

Kevätmatka kompensoidaan alkukesän 1-päivän tosi edullisella pelimatkalla johonkin kohtuullisen matkan päässä olevalle kentälle. (Hyvä kokemus korona-ajan Nivalan matkasta).

Mitä tapahtuu tulevana pelikesänä?

Seuran vuosikirja on painossa. Siinä ja sen nettisivuille tulevassa versiossa on tukeva kattaus ja ohjeistus toiminnastamme. Ottakaa ja lukekaa!

Ennen kilpailukauden alkua järjestetään klubilla senioreille suunnattu infotilaisuus, jossa asiat käydään läpi kasvotusten. Seuratkaahan ilmoittelua.

50+ikäluokan kilpailutoimintaan uutta viritelmää tarjolla

Toimikunta toteutti alle 65- vuotiaille kyselyn kilpailutoiminnasta. Tulokset antoi selvän signaalin, että tällä työssäkäyvällä ikäryhmän pelaajistolla on riittävä mielenkiinto joustavaan ja helposti pelattavaan sarjakilpailuun.

Tämän kilpailun toteutusmuoto on vielä hiottavana ja siitä tiedotetaan kausi-infossa ja seurasivuilla aikanaan.

Toimikunta toivoo, että tarjottavaan kilpailumuotoon otetaan innokkaasti osaa.

Kyselyn yhteydessä halukkaat saivat osallistua pallopaketin arvontaan. Arvonta suoritettiin ja pallopaketin voitti Mika Yliselä. Palkinnon voi noutaa klubilta klubin aukiolon puitteissa. (TR)