Harjoitusryhmät | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Harjoitusryhmät


Pikkutiikerit

Pikkutiikerit on liikuntaleikkikoulu ja tarkoitettu 4 – 6-vuotiaille. Harjoituksissa treenataan perusliikuntataitoja liikkuen ja leikkien. Harjoitukset kehittävät mm. koordinaatiota, karkea- ja hienomotorisia taitoja, tasapainoa, ryhtiä sekä silmän ja käden yhteistyötä unohtamatta myöskään lajille ominaisia taitoja. Ryhmässä toimiminen ja ohjeiden kuuntelemisen harjoittaminen on myös harjoitusten tärkeitä tavoitteita. Lapsi osallistuu ryhmään oman aikuisen (esim. isän, äidin, mumman tai paapan) kanssa. Kaikki harjoitusvälineet tarjotaan seuralta. Harjoitukset pidetään kesällä Ruuhikoskella ja talvisin Ingolf -harjoitteluhallissa kerran viikossa. Säänmukainen vaatetus sekä lenkkarit ovat hyvä varustus. Harjoitukset vetää seuramme ohjaaja.

Hinta / kausi 39€. Harjoituskausi on kesäaikaan toukokuusta elokuun puoliväliin. Talvikausi alkaa marraskuusta kestäen huhtikuun loppuun. Sisältää ohjatut harjoitukset, lajivakuutuksen juniorille ja mahdollisuuden lainata seuran golfvälineitä harjoitusalueilla Ruuhikoskella – ja rangepallot ovat ilmaiset. Maksimimäärä 12 junioria.


Starttiryhmä

Golfia aloitteleva nuori tai lajia jo hieman harrastanut esikoulu-ikäisestä alkaen 6-12-vuotiaaseen. Käytössäsi on harjoituksissa seuralta golfmailat, mutta voit käyttää myös omia välineitä. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa keskittyen myös lajitekniikkaan ja ennen kaikkea oman kehon tuntemiseen erilaisten tasapaino-, koordinaatio-, yms. vastaavien harjoitteiden avulla. Näiden harjoitteiden avulla pyritään kokonaisvaltaiseen motoriseen kehittymiseen. Kaikkiin harjoituksiin liittyy leikinomainen tekeminen. Kesällä ryhmä harjoittelee Ruuhikoskella ja talvisin Ingolf -harjoitteluhallissa. Ryhmän harjoitusten sisällöstä ja vetämisestä vastaa seuran ohjaaja.

Hinta / kausi 59€. Harjoituskausi on kesäaikaan toukokuusta elokuun loppuun. Talvikausi alkaa marraskuusta kestäen huhtikuun loppuun. Kesäkaudella harjoitusryhmään kuuluvat juniorit saavat rangepallot ilmaiseksi. Starttiryhmä harjoittelee ympäri vuoden ja hinta sisältää yhden tunnin opetuksen viikossa sekä seuran jäsenyyden. Jäsenyyden kautta juniorille kuuluu lajivakuutus.


Harrasteryhmä

Golfia jo harrastanut juniori, joka tuntee lajitekniikan perusteet. Olet 7-15 vuotias. Juniorilla on omat välineet käytössä. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa keskittyen lajitekniikan vahvistamiseen ja ennen kaikkea oman kehon tuntemiseen erilaisten tasapaino-, koordinaatio-, yms. vastaavien harjoitteiden avulla. Tavoitteena on pyrkimys kokonaisvaltaiseen motoriseen kehittymiseen. Kesällä ryhmä harjoittelee Ruuhikoskella ja talvisin Ingolf -harjoitteluhallissa. Harjoituksia vetää seuraohjaajat. Osalla on tavoitteena suorittaa kesällä Par3 -radalla pelikoe, joka oikeuttaa green cardin saamiseen. Green cardin omaavilla taitotasoa kehitetään entisestään, ja tavoitteena on, että tasoituksesi laskee 36 kohti, kun peliharjoittelua tehdään kesäisin 2-3 kertaa viikossa.

Hinta / kausi 99€. Harjoituskausi on kesäaikaan toukokuusta elokuun loppuun. Talvikausi alkaa marraskuusta kestäen huhtikuun loppuun. Kesäkaudella harjoitusryhmään kuuluvat juniorit saavat rangepallot ilmaiseksi. Harrasteryhmä harjoittelee ympäri vuoden kerran viikossa ohjatusti. Juniorin tulee olla seuran jäsen: jäsenyyden kautta juniorille kuuluu lajivakuutus.


Tsemppiryhmä

Golfia harrastanut juniori, jonka lajitaidot ovat jo kehittyneet siten, että pelaat tai olet jo lähellä taitotasoa pelaamista ”isolla” kentällä. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa ja lisäksi omatoimisesti 1-2 kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät kaikkia golfin osa-alueita. Harjoituksissa yhdistetään kilpailuja golfin eri osa-alueissa. Harjoituksissa keskitytään svingiharjoitteluun, lähipeliharjoitteluun ja kesällä Par3 -radan avulla peliharjoitteluun. Kesällä ryhmä harjoittelee Ruuhikoskella ja talvisin Ingolf -harjoitteluhallissa. Ingolfissa Trackman -lyöntitutkaa käytetään apuna tekniikan harjoittelussa ja erilaisissa taitokilpailuissa. Harjoituksia vetää pääsääntöisesti seuran golfkouluttaja tai seuraohjaaja. Tavoitteena on kehittää taitotasoa siten, että tasoituksesi laskee lähelle 36:ta, kun harjoittelet ohjatusti ja omaehtoisesti kesäisin 2-3 kertaa viikossa.

Hinta / kausi 139€. Harjoituskausi on kesäaikaan toukokuusta elokuun loppuun. Talvikausi alkaa marraskuusta kestäen huhtikuun loppuun. Kesäkaudella harjoitusryhmään kuuluvat juniorit saavat rangepallot ilmaiseksi. Tsemppiryhmä harjoittelee ympäri vuoden kerran viikossa ohjatusti. Juniorin tulee olla seuran jäsen: jäsenyyden kautta juniorille kuuluu lajivakuutus.


Kisaryhmät

Ryhmissä harjoittelevat kilpailevat säännöllisesti golfliiton kilpailuja Dormy Future Tour ja Footjoy Finnish Junior Tour. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa ja omatoimisesti 1-2 kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät kaikkia golfin osa-alueita. Harjoituksissa yhdistetään kilpailuja golfin eri osa-alueissa. Harjoituksissa keskitytään svingiharjoitteluun, lähipeliharjoitteluun ja pelaamiseen. Kesällä ryhmä harjoittelee Ruuhikoskella ja talvisin Ingolf -harjoitteluhallissa. Ingolfissa Trackman -lyöntitutkaa käytetään apuna tekniikan kehittämisessä ja lyönnin analysoimisessa. Harjoituksia vetää pääsääntöisesti seuran golfkouluttaja.

Hinta / kausi 149€. Harjoituskausi on kesäaikaan toukokuusta elokuun loppuun. Talvikausi alkaa marraskuusta kestäen huhtikuun loppuun. Kesäkaudella harjoitusryhmään kuuluvat juniorit saavat rangepallot ilmaiseksi. Kisaryhmät harjoittelevat ympäri vuoden kerran viikossa ohjatusti. Juniorin tulee olla seuran jäsen: jäsenyyden kautta juniorille kuuluu lajivakuutus.


Tervetuloa harjoittelemaan Ruuhikoskelle!

Ilmoittautumiset ryhmiin tapahtuvat sähköisesti alla olevasta linkistä.