FISU Opiskelijoiden MM-kilpailut 2024 | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

FISU Opiskelijoiden MM-kilpailut 2024


Yleinen info

Opiskelijoiden Golfin MM-kilpailut (FISU World University Championship Golf) pelataan tänä vuonna Ruuhikoskella 27.-30. elokuuta 2024. Kilpailu sulkee kentän 25.-30.8.2024. Tämä arvostettu tapahtuma järjestetään kansainvälisen opiskelijaurheiluliiton, FISU:n, toimesta. FISU tunnetaan parhaiten Universiadeista, eli ”opiskelijoiden olympialaisista”.


Vapaaehtoistoiminta

Ruuhikosken omien työntekijöiden sekä Golfliiton henkilökunnan lisäksi paikalle tarvitaan paljon vapaaehtoisia, jotta saadaan yhdessä luotua mahdollisimman upea ja ikimuistoinen kilpailu jokaiselle. Alle on listattu kysymyksiä ja vastauksia, jotka varmasti mietityttävät ennen vapaaehtoiseksi ilmoittautumista.

KYSYMYKSET KILPAILUSTA:

Mikä kilpailu?

Opiskelijoiden MM-kilpailut.


Milloin kisat kisataan?

Kilpailut käydään Ruuhikoski Golfissa 25.-30.8.2024. Ensimmäiset kaksi päivää eli sunnuntai ja maanantai ovat harjoituspäiviä ja tiistaista alkaen kilpaillaan maailmanmestaruudesta. Koko kenttä ja harjoitusalueet on suljettu muilta pelaajilta koko tapahtuman ajaksi.


Kuinka monta osallistujaa kilpailussa on?

Kilpailussa on mukana 20 maata ja jokaisessa maajoukkueessa on mukana enintään kuusi pelaajaa. Kolme miestä ja kolme naista.


Ketkä pelaavat Suomen maajoukkueessa?

Suomella on kisaan 6 maapaikkaa; 3 miestä ja 3 naista. Osallistumisoikeus ratkaistaan ilmoittautumisajan päättyessä ilmoittautuneiden kesken seuraavassa järjestyksessä:

  1. World Amateur Golf Ranking
  2. Finnish Amateur Ranking
  3. Tasoitus


Mitä pelimuotoja pelataan ja milloin?

Kilpailussa pelataan neljä päivää yhteensä 72 reikää ilman cuttia. Samanaikaisesti kilpaillaan yksilö- ja joukkuekilpailua.


KYSYMYKSET VAPAAEHTOISUUDESTA:

Mitä työtehtäviä kisojen aikana vapaaehtoisille on?

  • Infopisteessä työskentely yhdessä Ruuhikosken työntekijän kanssa
  • Harjoittelualueiden siisteys ja ohjaus: range, harjoitusgriinit ja lyöntikatos
  • Tulospalvelussa työskenteleminen
  • Startterit lähtöpaikoille
  • Forecaddiet
  • Kisapaikan rakentamista (tiipaikkojen mainostaulujen rakentamista)


Lisätietoa työtehtävistä saat Tapio Räsäseltä, 044 251 9261.


Onko vapaaehtoisten työtehtäviin vaatimuksia, mitä on esimerkiksi osattava?

Kaikille halukkaille vapaaehtoisille löytyy varmasti jokin mieluisa homma kisojen ajaksi. Muun muassa infon työntekijöiltä ja starttereilta vaaditaan kielitaitoa, jotta pelaajia sekä muuta golfväkeä voidaan auttaa parhaamme mukaan. Kentällä toivottavaa on tarkat silmät ja kentän tunteminen. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa, mikäli sinulla on joitain vahvuuksia, joista voisi olla tässä tapahtumassa hyötyä esimerkiksi kielitaito, ensiaputaidot tai aiempaa kokemusta tällaisista kisoista. Kielitaito ei kuitenkaan ole lopullinen este vapaaehtoisuudelle, joten rohkeasti mukaan!


Voinko toivoa, missä haluaisin työskennellä? Tai toisin päin, missä en halua?

Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa toiveesi siitä, missä työtehtävissä haluaisit olla mukana. Voimme myös suositella sinulle tiettyjä tehtäviä tai ilmoittaa, mihin tehtäviin tarvittaisiin eniten vapaaehtoisia.


Kuinka monta päivää täytyy vapaaehtoisena toimia? Kuinka pitkiä työvuoroja päivässä on?

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi omien aikataulujen mukaisesti. Kisoissa voit olla siis vapaaehtoisena 1-7 päivää. Kaikesta avusta on paljon hyötyä! Vuorojen pituuteen voi itse vaikuttaa, mutta keskimäärin yksi vuoro on 4 tunnin pituinen. Lopulliset “työvuorot” tehdään ennen kilpailuja.


Näkeekö peliä samaan aikaan, kun työskentelee vapaaehtoisena?

Joissakin työtehtävissä on mahdollisuus seurata samalla peliä. Tällaisia hommia ovat esimerkiksi tulospalvelu, forecaddiet ja lauantaina tulostaulujen kantaminen. Oman työvuoron ulkopuolella voit vapaasti seurata kilpailua.


Mitä vapaaehtoisille kuuluu / mitä vapaaehtoisuudesta saa?

Vapaaehtoisena saa olla osana mukana järjestämässä huikeaa tapahtumaa sekä pääsee näkemään kisatunnelmaa läheltä. Tämän lisäksi jokainen vapaaehtoinen saa kisapaidan sekä päivän aikana lounaan ja juotavaa. Kilpailujen jälkeen lauantaina 31.8. pääsevät vapaaehtoiset osallistumaan MM-kökkäkilpailuun!


Miten voin ilmoittautua?

Ilmoittautua voit suoraan caddiemasterille paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostilla! Ilmoita samalla, minä päivinä voit toimia vapaaehtoisena, mitkä olisivat mieluisia työtehtäviä ja, jos sinulla on aiempaa kokemusta tai erityisosaamisia. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä paitakokosi kisavaatetta varten.


Mihin EPG jäsen pääsee pelaamaan tai harjoittelemaan, kun Ruuhikoski Golf on suljettu?

GREEN FEET 25.-30.8 muille kentille

Kuortane Golf 43€

Botnia Golf 30€ tai koko lähtö 100€


Ruuhikosken osakas, huomioithan, että kauden osakasedut ovat käytettävissä myös MM-kilpailujen aikana. Katso edut täältä

Suurkiitos jo kaikille ilmoittautuneille! Ilmoittaudu rohkeasti mukaan, vaikka olisitkin ensimmäistä kertaa tällaisessa mukana! Tehdään yhdessä tapahtumasta unohtumaton kaikille!