Edustuspelaajan korvauskäytäntö ja ehdot | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Edustuspelaajan korvauskäytäntö ja ehdot

EPG ry:n edustuspelaajan korvauskäytäntöYLEISTÄ

Tämän sopimuksen piiriin kuuluvien pelaajien on toimitettava kilpailumatkoihin liittyvät maksutositteet yhden kuukauden sisällä kilpailumatkan päättymisestä juniori- ja valmennustoimikunnan puheenjohtajalle, joka hyväksyy tositteet ja toimittaa ne maksettavaksi välittömästi. Puutteellisesti täytettyjä kulukorvaushakemuksia ei hyväksytä. Pelaajan tai hänen huoltajansa tulee allekirjoittaa EPG ry:n edustuspelaajasopimus. Mikäli kilpailusuunnitelmaa ja edustuspelaajasopimusta ei ole tehty, ei EPG ry ole myöskään velvollinen korvaamaan pelaajalle aiheutuneita kuluja.

Dormy Future Tour, FJT Challenge, Footjoy Finnish Junior Tour, Finnish Tour, SM-kilpailut sekä ulkomaan kilpailut ja maajoukkuekilpailut
- kilpailumaksut
- majoitus
- harjoituspäivän greenfee
- poletit
- matkakulut verottajan hyväksymän enimmäismäärän mukaan

Edustuspelaaja voi käyttää saamansa tukisumman haluamallaan tavalla yllä mainittuihin kohtiin maksimimäärään saakka.

Kulujen piiriin ei kuulu seuran ulkopuolinen valmentautuminen eikä myöskään erilaiset välinehankinnat (mm. mailat)

Kilpailusuunnitelman ulkopuolisista kilpailuista pitää toimittaa suunnitelma johtokunnalle etukäteen. Korvaus voidaan maksaa, mikäli on rahaa käytettävissä.EPG ry:n urheilijatuet

EPG ry tukee seuran kilpapelaajien kilpailemista Suomen golfliiton kilpailuissa. Kilpaurheilulla golfissa tarkoitetaan toimintaa, jossa tuen saava pelaaja on asettanut oman realistisen tavoitteensa suunnitelmallisella laji- ja oheisharjoittelulla. Tukea saavan pelaajan tulee toimittaa harjoitus- ja kilpailusuunnitelma, jossa pelaaja määrittelee päätourin ja/tai kilpailut kaudelle.

Urheilijatuen edellytyksenä on urheilijasopimuksen allekirjoittaminen. Valmennustoimikunta määrittää tuen määrän ja pelaajat, jotka voivat saada urheilijatukea. Tuen määrä pelaajalla on kilpailu- ja/tai kausikohtainen ja sen hyväksyy seuran johtokunta valmennustoimikunnan esityksestä.

Urheilijatuki maksetaan pelaajalle urheilijasopimuksen mukaisesti jälkikäteen kulukorvauslaskua vastaan.

Velvollisuudet ja tuen yleiset edellytykset

Urheilijamainen ja asiallinen esiintyminen Etelä-Pohjanmaan Golfin edustajana.

Urheilija on aina itse vastuussa käyttämistään aineista ja lääkkeistä, eikä tietämättömyys saa olla syy dopingrikkomukseen. (www.suek.fi)

Osallistuminen seuran lähettämiin edustustehtäviin (esim. joukkue-SM, seuran mestaruuskisat, seuraottelut).

Golfetiketin ja -sääntöjen noudattaminen.

Urheilutuettava koostaa kilpailukauden lopussa taulukon, josta ilmenee oma kilpailumenestys ja sarjan osallistujamäärä. Tämän lisäksi pelaaja ilmoittaa juniori- ja valmennustoimikunnan puheenjohtajalle jokaisesta kilpailumatkasta erikseen ja mahdollisuuksien mukaan toimittaa kuvamateriaalia kilpailusta (seurantaa ja tiedottamista varten).

Tukea saavien henkilöiden nimet ovat seuran sisällä julkisia.

Korvauksia maksetaan vain, jos kaikki (perheen) maksut on maksettu Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy:lle ja EPG ry:lle. Maksu voidaan suorittaa ainoastaan rahalla.

Juniori- ja valmennustoimikunta seuraa seuran rahatilannetta ja tarvittaessa tukien maksaminen voidaan jäädyttää kaikilta tai vain osalta edustuspelaajilta.