Ajankohtaista - Naiset

Kausi 2022 paketissa

Vuosi 2022 naistoiminnassa jatkui osittain edellisten kausien kaltaisena, mutta myös uudistuksia saatiin.

​​​​​​​Tärkeimmät toiminnat olivat golftreenit keväällä ja kesällä sekä aloittejoille suunnattu kierros ja peli-ilta, joissa opastettiin pelikäytänteitä ja sääntöjä. Kausi aloitettiin bestball-kisalla, jossa pelattiin 2-hengen arvotuin joukkuein. Viikottaiset peli-illat torstaisin kolmessa eri sarjassa ja myös ilman tuloskorttia pelaavat keräsivät yhteensä 53 eri pelaajaa. Kesän aikana oli useita erikoispalkittuja peli-iltoja. Naiset haastaa-kisaan saimme 24 joukkuetta mukaan. Kisakausi lopetettiin Syysfinaalin merkeissä jossa palkittiin sarjojen parhaat ja arvottiin runsaasti palkintoja.

Uutena toimintana menneellä kaudella oli Ladyt Lakeuksilla-kisat, joita pelattiin 6:n lähiseuran kentillä. Ruuhikoskella kisattiin heinäkuulla ja saatiin mukaan lähes 60 naista. Kaikissa tapahtumissa oli rento ja mukava tunnelma.

Kansallisissa kisoissa nuoret naiset Helmiina Rutanen ja Emilia Väistö menestyivät loistavasti samoin kuin Minna Mäntylä hieman varttuneimmissa. Myös seuran mestaruuskisoissa saatiin naisten osallistujien määrä huomattavaan kasvuun.

Tuleva toiminta on suurimmalta osin samansuuntaista. Tavoitteena on luoda helposti lähestyttävä positiivinen ilmapiiri ja toivomme edelleen runsaasti osallistujia tapahtumiin. Järjestämme tilaisuuksia tulla mukaan treeneihin ja peli-iltoihin sekä talven/kevään aikana Ingolfin esittelyyn. Suunnitelmana on naisten pelimatka jollekin vieraskentälle ja jokin muu yhteinen ilta.

Pyrimme luomaan uutta innostusta peli-iltoihin muuttamalla sarjajakoa ja ottamalla mukaan mahdollisuus koko kierroksen pelaamiseen. Etenkin sekä juuri aloittaneita että kokeneempiakin pyritään saamaan lisää mukaan toimintaan. Lisäämme kentällä ja kilpailuissa toimimisen sekä sääntöjen tuntemusta.
Toimikunnalle voi laittaa ehdotuksia ja toiveita sähköpostiin epgnaiset@gmail.com tai soittamalla/ laittamalla viestiä jollekin meistä.