Ajankohtaista

Ajanvaraus

Kilpailut

Kauppa

Ajankohtaista - Naiset

Pelikausi alkaa pian...


Tulevista kisoista ja tapahtumista tarkemmin naisten Tapahtumat välilehdellä


Hole In One: Tarkista sisältyykö se kotivakuutukseesi. Pitää erikseen soittaa tai laittaa viesti, että aktivoivat sen.


Torstain 1. peli-ilta 11.5.2023 on poistettu kilpailukalenterista - joten ilmoittautuminenkaan ei ole mahdollista, sen vuoksi peruutamme sen illan suunnitellun ohjelman.


​​​​​​​Torstain 2. peli-iltaan 18.5.2023 osallistuminen on nyt mahdollista.

Käy rohkeasti kokeilemassa - voit helposti myös peruuttaa osallistumisen samasta paikasta. Joten voit harjoitella.

Ilmoittautuminen: Ruuhikoskigolf.fi - Toiminta - Tapahtumat ja kilpailut - Kilpailukalenteri - valitse kilpailu -

siirryt Golf GameBook:in - kirjaudu sisään, jos on tunnukset tai luo profiili rekisteröitymällä. Muista salasanasi myöhemminkin. Ohjeet löytyvät kuvien kera myös etusivun uutisista.

Sarjat ei ole vielä kunnossa - ellet pelaa D-sarjassa, niin jätä vielä valitsematta. Tallenna HCP, jos tiedät.


1. torstaina pidetyssä peli-illassa joku onnekas voittaa arvonnassa.
​​​​​​​


​​​​​​​Golfkesän 2023 etukäteistietoa

Kevättervehdys teille kaikki naiset ja tervetuloa uuteen golfkauteen.

Odotamme innolla tietoja kentän avautumisesta ja pitkän talven jälkeen tulee olemaan mukavaa nähdä teitä kaikkia. Vielä ehdimme palautella lyönti- ja puttitaitoja esimerkiksi InGolfissa ja rangekin avataan toivottavasti pian.

Naistoimikunta kokoontuu lähiaikoina miettimään tarkempia suunnitelmia kesän tapahtumien suhteen. Jos sinulla on mielessäsi uusia ehdotuksia, kuulemme mielellämme niistä. Voit laittaa vaikkapa whattsappina toimikunnan jäsenille.

Yritämme päivittää kaikki tärkeimmät tapahtumat näille sivuille (toiminta/naiset). Jotakin tietoa voidaan lähettää myös naisgolfareitten whattsappina sekä myös toimistorakennuksen ja pukuhuoneen ilmoitusseinälle.

Tulevia tapahtumia:
ilmoittautuminen kisakalenterin kautta

 • Torstaisin jatkamme 9 reiän viikottaisia peli-iltoja alkaen klo 17:00 (aamulähdöt 8:00 - 8:30). Voit pelata joko tuloskortilla tai ilman (tuloskortin palauttamatta jättämisestä ei rangaista).
 • Kesän aikana voi pelata myös vapaamuotoista 18 reiän lyöntipelisarjaa 53 teeltä. Peliaika sovitaan peliparin/pelaajien kesken normaalille pelivuorolle kuukauden kahden viimeisen viikon aikana. Tulokset merkitään pukuhuoneessa olevaan vihkoon.
 • Naisten avaustapahtuma väliaikalähtönä sunnuntaina 21.5.2023 klo 15:00 alkaen.
 • Aloittelijoille ja vähemmän pelanneille järjestetään pelitapahtuma kokeneemman seurassa myöhemmin sovittuna aikana.
 • Naisten seuran mestaruuskisat 18.-19.8.2023
 • Seniorinaisten seuran mestaruuskisat 9.-10.9.2023
 • Naiset haastaa Texas Scramble sunnuntaina 24.9.2023
 • Syysfinaali sunnuntaina 1.10.2023
 • Ladyt Lakeuksilla kiertue: Näistä tapahtumista tiedotetaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa. Jos saamme runsaasti osanottajia, voidaan mennä bussilla. Muutenkin mennään tapahtumiin kimppakyydeillä.
  • Härmässä lauantaina 29.4.2023 klo 12:00
  • Kuortaneella lauantaina 27.5.2023
  • Kauhajoella sunnuntaina 11.6.2023, joka on samalla naisten golfsunnuntai
  • Vaasassa lauantaina 1.7.2023
  • Ruuhikoskella sunnuntaina 27.8.2023
  • Lappajärvellä lauantaina 23.9.2023


Kausi 2022 paketissa

Vuosi 2022 naistoiminnassa jatkui osittain edellisten kausien kaltaisena, mutta myös uudistuksia saatiin.

​​​​​​​Tärkeimmät toiminnat olivat golftreenit keväällä ja kesällä sekä aloittejoille suunnattu kierros ja peli-ilta, joissa opastettiin pelikäytänteitä ja sääntöjä. Kausi aloitettiin bestball-kisalla, jossa pelattiin 2-hengen arvotuin joukkuein. Viikottaiset peli-illat torstaisin kolmessa eri sarjassa ja myös ilman tuloskorttia pelaavat keräsivät yhteensä 53 eri pelaajaa. Kesän aikana oli useita erikoispalkittuja peli-iltoja. Naiset haastaa-kisaan saimme 24 joukkuetta mukaan. Kisakausi lopetettiin Syysfinaalin merkeissä jossa palkittiin sarjojen parhaat ja arvottiin runsaasti palkintoja.

Uutena toimintana menneellä kaudella oli Ladyt Lakeuksilla-kisat, joita pelattiin 6:n lähiseuran kentillä. Ruuhikoskella kisattiin heinäkuulla ja saatiin mukaan lähes 60 naista. Kaikissa tapahtumissa oli rento ja mukava tunnelma.

Kansallisissa kisoissa nuoret naiset Helmiina Rutanen ja Emilia Väistö menestyivät loistavasti samoin kuin Minna Mäntylä hieman varttuneimmissa. Myös seuran mestaruuskisoissa saatiin naisten osallistujien määrä huomattavaan kasvuun.

Tuleva toiminta on suurimmalta osin samansuuntaista. Tavoitteena on luoda helposti lähestyttävä positiivinen ilmapiiri ja toivomme edelleen runsaasti osallistujia tapahtumiin. Järjestämme tilaisuuksia tulla mukaan treeneihin ja peli-iltoihin sekä talven/kevään aikana Ingolfin esittelyyn. Suunnitelmana on naisten pelimatka jollekin vieraskentälle ja jokin muu yhteinen ilta.

Pyrimme luomaan uutta innostusta peli-iltoihin muuttamalla sarjajakoa ja ottamalla mukaan mahdollisuus koko kierroksen pelaamiseen. Etenkin sekä juuri aloittaneita että kokeneempiakin pyritään saamaan lisää mukaan toimintaan. Lisäämme kentällä ja kilpailuissa toimimisen sekä sääntöjen tuntemusta.
Toimikunnalle voi laittaa ehdotuksia ja toiveita sähköpostiin epgnaiset@gmail.com tai soittamalla/ laittamalla viestiä jollekin meistä.