Uudistettu WiseGolf-sovellus on julkaistu - päivitä sovelluksesi heti! | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Uudistettu WiseGolf-sovellus on julkaistu - päivitä sovelluksesi heti!

WiseGolf-sovellus on uudistunut ja uusi versio on nyt ladattavissa sovelluskaupoista! WiseGolf-sovellus on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja saanut uuden intuitiivisemman käyttöliittymän. Sovellusuudistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota entistä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoamiseen.

Uudistettu WiseGolf-sovellus tähtää pelaajakokemuksen parantamiseen. Sovellus on saanut mm. täysin uudistetun käyttöliittymän, ilmeen sekä värimaailman


Uudistettu käyttöliittymä, ilme ja värimaailma

Uudistuneessa WiseGolf-sovelluksessa on kokonaan uusi käyttöliittymä, joka on alusta asti uudelleen suunniteltu. Käyttöliittymän suunnittelussa on otettu huomioon parhaat käytänteet mobiilisovellusten suunnittelussa sekä WiseGolf-kenttien asiakkaiden toiveet syksyllä 2023 suoritetun käyttäjätutkimuksen kautta.

Käyttöliittymäsuunnittelussa on otettu myös huomioon sovelluksen kehitys tulevaisuudessa: uusi pohja mahdollistaa sovelluksen jatkokehittämisen suunnitellun mukaisesti.

Kaiken kaikkiaan sovelluksen käyttämisen on tarkoitus olla intuitiivisempaa ja helpompaa kuin aikaisemmin.


Tumma ja vaalea teema

Uudessa sovelluksessa käyttäjän on mahdollista valita, haluaako hän käyttää sovellusta tummalla vai vaalealla teemalla.


Nykyaikainen teknologia turvallisuuden varmistajana

Sovellusuudistus lisää sovelluksen turvallisuusominaisuuksia sekä varautumista turvallisuusuhkiin myös tulevaisuudessa. Pääasiassa turvallisuusominaisuudet ovat käyttäjälle näkymättömiä, mutta sitäkin tärkeämpiä.


Uusia ominaisuuksia tulossa

Nyt julkaistu versio on uudistetun sovelluksen ensimmäinen versio ja WiseNetwork jatkaa sovelluksen kehitystä suunnitelman mukaisesti. Seuraavissa vaiheissa sovellukseen tullaan tuomaan uusia käyttäjien toivomia ominaisuuksia.


Yksityiskohtaiset käyttöohjeet

Sovelluksesta on tehty yksityiskohtaiset käyttöohjeet, jotka löytyvät sovelluksesta valitsemalla "Omat tiedot" ja "Ohjekeskus".


Päivitä WiseGolf-sovellus sovelluskaupassasi

Uudistetun WiseGolf-sovelluksen saat helposti käyttöösi päivittämällä laitteestasi löytyvän sovelluksen omassa sovelluskaupassasi uusimpaan versioon. Mikäli laitteeseesi on asetettu päälle automaattiset sovelluspäivitykset, uudistettu sovellus on päivittynyt laitteellesi automaattisesti.

Suosittelemme kaikkia pelaajia päivittämään oman sovelluksensa WiseGolfin uudistettuun versioon, sillä esimerkiksi myöhemmin kauden aikana sovellukseen lisättävät uudet ominaisuudet eivät päivity vanhaan versioon.

WiseGolf-sovellus on päivitettävissä Applen laitteille AppStoresta ja Android laitteille Google Play -kaupasta.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​