Tapio Ristilä ja Anneli Räsänen arvostetun vuoden seniorikisan vo | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Tapio Ristilä ja Anneli Räsänen arvostetun vuoden seniorikisan voittajiksi!


Seniorien kilpailukausi 2023 päätettiin 3.10. pariscramblen ja kauden kilpailujen palkintojen jaon merkeissä.
Kauden pääkilpailu oli vuoden nais- ja miessenioritittelin tavoittelu. Tähän kokonaiskilpailuun laskettiin tasoitukselliset pisteet kahdesta parhaasta seuraottelu- tai aluetour kilpailusta, viikkokisojen loppupisteet ja mestaruuskilpailun pisteet. Miesten osalta kauden loppuun siirtynyt mestaruuskilpailu pisteineen käänsi tulostaulukon uuteen uskoon ja vuoden miessenioriksi nousi Tapio Ristilä yhteispistein 403. "Tapin" niskaan hengitettiin sitten järjestyksessä:
2. Seppo Kivelä 400 p, 3.Tapio Räsänen 398 p. 4. Harri Myllymäki 386 p. 5. Seppo Silander 385 p. 6. Matti Välimäki 383 p. 7.Pekka Mattila 382 p ja 8. Osmo Kiviluoto 382 pistettä.
Naisten sarjassa Anneli Räsänen piti selkeän johtonsa ja saavutti vuoden naisseniorin tittelin pistein 385. Seuraavat korjasivat Tuula Saari 357 p, Pirjo T. Myllymäki 357 p ja Sirpa Puska 355 pistettä.

Seppo, Markku ja Anneli vuoden 2023 viikkokilpailun sarjavoittajat.
Miesten A-sarjan lyöntipeli lopputulokset: (7 parasta tulosta)
1. Seppo Malkamäki 485, 2. Kari Nieminen 490, 3. Esa Ylinen 491
Miesten B-sarjan pb-lopputulokset:
1. Markku Lahtinen 271 p, 2. Seppo Silander 271 p, 3. Tapani Niemi 268 p.
Naisten pb-sarjan lopputulokset:
1. Anneli Räsänen 254 p, 2. Sirpa Puska 242 p, 3. Pirjo T. Myllymäki 237 p.

ECLECTIC-kisa osoitti tuloksenteon potentiaalin ja "pöljän päivän" mahdollisuudet.
Kauden aikana omaseurantana toteutettu Eclectic-kisa osoitti, että taitoa ja kykyä huipputuloksen tekoon löytyy, jos ja kun kaikki osatekijät loksahtavat kilpailussa kohdalleen. Naisten sarjassa Tuula Saaren korttiin muodostui huikea 68-lyönnin unelmakierros. Miesten sarjassa Seppo Malkamäki päätyi tulokseen 63 lyöntiä, Harri Myllymäen ja Matti Välimäen peesatessa 64-lyönnin tuloksella.

Positiivisuus lähtökohtana kaikkeen golfyhteisön toimintaan
Kauden päätöstilaisuudessa on perinteisesti seniorikapteenin päätöksellä palkittu vuoden positiivari. Tapio Räsänen nosti merkittäväksi positiivisuuden lähteeksi halun antaa aikaa ja osaamista Ruuhikoskella järjestettäviin tapahtumiin - ilman vapaaehtoisia mikään homma ei oikein pyöri.
Nämä taustat perusteena vuoden positiivarina palkittiin Vesa Jaskari, joka kelloon katsomatta on aina paikalla kun vapaaehtoisia tarvitaan! Olkoon tämä myös esimerkkinä kaikille tulevan vuoden kisatapahtumiin tarvittaville vapaaehtoisille.

Seura ja senioritoimikunta kiittää kaikkia aktiiviseen ja positiiviseen toimintaan osallistuneita senioreja kaudesta 2023!
Tavataan keväällä 2024! (TR)