Reikäpeli Cup tekee paluun! | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Reikäpeli Cup tekee paluun!

Kauan odotettu ja paljon pyydetty tapahtuma on taas täällä. Ilmoittautuminen on nyt avattu!

Alkusanat

Muutaman vuoden tauon jälkeen Reikäpeli Cup tekee paluun. Kilpailu starttaa 20.5, jonka jälkeen pelaajat sopivat keskenään pelattavien kierrosten ajankohdista alla olevien päivämäärien rajoissa. Perinteen mukaisesti yleisiä sarjoja on kaksi, ja kumpaankin sarjaan mahtuu 64 pelaajaa. Lisäksi seniorit pelaavat oman reikäpeli cupin.

Pelipäivä

Ilmoittautuminen päättyy 12.5, jonka jälkeen muodostetaan kaavio ja kilpailu voi alkaa 20.5. Ensimmäinen kierros tulisi pelata viimeistään 9.6., toinen kierros 30.6., kolmas kierros 21.7., neljäs kierros 4.8., viides kierros 22.8. ja kuudes kierros 15.9. Kaavion sallimissa rajoissa kierroksia voidaan aikaistaa. Reikäpeli cupin kierroksilla samassa lähdössä voi olla muitakin pelaajia, lähtöä ei siis voi sulkea cup-kierroksen vuoksi.

Pelimuodot

Kilpailu pelataan tasoituksellisena reikäpelinä. Tasoitus kilpailussa lasketaan seuraavan esimerkin mukaisesti: Pelaaja 1: tasoitus 5 ja pelaaja 2: tasoitus 16. Pienempi tasoitus vähennetään suuremmasta, tässä esimerkissä siis 16-5=11. Pelaaja 2 saa tällöin yhden lyönnin tasoitusta kentän 11 vaikeimmalle väylälle.

Pelaajat sopivat keskenään miltä teeltä pelataan ja tarkastavat saamansa tasoituksen ko. teeltä. Jos sopua ei pelattavasta teestä löydy, pelataan ehdotetuista teestä siltä, jossa kenttä on lyhyempi. Mikäli sopua peliajasta ei saada, menee jatkoon se pelaaja, joka on kierroksen viimeisenä päivänä klo 17 1. teellä. Mikäli molemmat pelaajat saapuvat paikalle, menevät he pelaamaan.

Sarjat

Yleinen 0-12.5, yleinen 12.6-36

Kilpailumaksu

Jäsenet 15€

Osakkaat 12€

llmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 12.5. kilpailukalenterin kautta tai caddiemasterille puhelimitse numeroon 0600 04278.