Ajankohtaista

Ajanvaraus

Kilpailut

Kauppa

Muutos tasoituskortin palauttamiseen kaudella 2023​​​​​

Golf GameBookin ilmaisversiosta on poistunut tasoituskierroksen palauttaminen harjoituskierrokselta. Tässä ohjeita tasoituskorttien palauttamiseen.


Tasoituskelpoisella tuloskortilla tarkoitetaan golfkierrosta, jonka halutaan vaikuttavan tasoitukseen. Tästä käytetään myös termiä tasoituskortin palauttaminen kierrokselta. Suurin osa kilpailuista vaikuttaa tasoitukseen, mutta harjoituskierrosten osalta tämä on pelaajan itse valittavissa.
Golfin tasoitusmääräysten osalta tasoituskelpoisten tuloskorttien palauttamiseen ei tule muutoksia.

Mikä muuttuu?

Ainoastaan kilpailuissa käytössämme olevan mobiilituloskortin Golf GameBookin ilmaisversiosta on poistunut harjoituskierroksilta mahdollisuus palauttaa tasoituskelpoisia tuloskortteja. Ominaisuus on siirtynyt maksullisen Gold-version puolelle.

>> Golf GameBookin tiedote

Kilpailutoimintaan Golf GameBookin muutos ei vaikuta.

Ruuhikosken kilpailuihin voi siis osallistua, aivan kuten ennenkin, myös ilmaisella sovellusversiolla ja tasoitukset päivittyvät niistä normaalisti kaikille.

Ilmainen mobiilituloskortti

Maksuton vaihtoehto tasoituskelpoisten tuloskorttien palauttamiseen on eBirdien -sovelluksestakin löytyvä mScorecard tai Suomen Golfliiton eBirdieen kevään aikana rakentama kevyt tuloskortti.

>> Lue Golf.fi uutinen aiheesta

Huomioitavaa on, että eBirdien tai mScorecardin mobiilituloskorttia ei voi käyttää Ruuhikosken kilpailuissa tulosten syöttöön.
Palauttamalla tuloskortit joko Golf GameBookin, eBirdien tai mScorecardin avulla saat uuden tasoituksesi päivitettyä nopeiten.

Tasoituskelpoisen tuloskortin palauttaminen lyhyesti
1. Ilmoita merkitsijälle ennen kierrosta, että pelaat tasoituskierroksen.
2. Voit palauttaa tuloskorttisi nopeiten mobiilisovelluksella Golf GameBook* tai mScorecard. Voit myöskin jättää paperisen kortin vastaanottoon.
3. Tasoituslaskenta tapahtuu yön aikana.
4. Näet uuden tasoituksesi eBirdie -, Golf GameBook** - tai mScorecard -sovelluksesta.

*Edellyttää maksullista Gold-versiota.
​​​​​​​** Tasoitus päivittyy ja tasoitushistoria näkyy ilmaisversiossakin.

Suomessa Gold-versio on ilmainen kaikille alle 19-vuotiaille junioreille.
Lue myös Golfpiste.com -sivuston uutinen : 6 + 1 tapaa jättää tuloskortti kaudella 2023
​​​​​