Junioreiden harjoitustoiminta kesällä 2024 | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Junioreiden harjoitustoiminta kesällä 2024

Uudistuksia kesäharjoittelukaudelle 2024!

Junioreiden harjoitustoimintaa ollaan kehitetty ja tulevaan kesään lähdetään virkistynein ja uusin tuulin.

Kisaryhmien harjoituksia vetää edelleen golfkouluttaja Samuli Kivimäki ja nuorimpien junioreiden ohjaamisesta vastaa jo talvikaudella mukana ollut Aatu Ranto. Tämän lisäksi saamme joukkoomme seuraohjaaja Visa Korhosen. Tämä uusi kasvo Ruuhikoskella on kotoisin Tampereelta ja uuden työn myötä tie on tuonut Seinäjoelle. Tampereen ajoilta Visa on käynyt Nokia River Golfissa seuraohjaajan koulutuksen.

"Itsellä on nyt useamman vuoden tausta golfin harrastamisesta. Nyt innolla lähden mukaan tekemään tätä seuraohjaajan hommaa. Odotan mielenkiinnolla tulevaa kesää ja harjoitusryhmiä. Nähdään Ruuhikoskella kentällä ja junioreiden harjoituksissa.", kertoo Visa.

Kaudella 2024 järjestetään kesän harjoitusten yhteydessä kilpailutoimintaa. Kesä-, heinä- ja elokuun ensimmäisellä viikolla harjoitusten yhteydessä junioriryhmäläiset harjoittelevat pelaamista yhdessä valmentajan/ohjaajan kanssa. Nuorimmat harjoittelevat pelaamisen lisäksi kaikkea golfiin liittyvää toimintaa (mm. sääntöjä) par-3-kentällä. Vanhemmat pelaavat “isolla” kentällä 9 reikää. Tulokset otetaan ylös kustakin “osakilpailusta” ja kauden päätteeksi harjoitusryhmän kesken palkitaan onnistuneita.


Junioreille haluamme vielä muistuttaa samalla kesäharjoitusten ilmoittautumisesta, junioripelioikeuksien hausta sekä urheilijatukihakemuksista, joista voit lukea tarkemmin alta.


Hae mukaan kesän 2024 junioreiden harjoitusryhmiin tällä lomakkeella!

Lue lisää


Tällä lomakkeella voit hakea seuran junioripelioikeuksia kaudeksi 2024. Täytä lomakkeeseen omat tietosi.
​​​​​​​Haku päättyy 21.4.2024!

Lue lisää


Urheilijatukihakemus kilpailevalle EPG:n pelaajalle.
​​​​​​​Haku päättyy 7.4.2024!

Lue lisää