Juha Kangas Antin Auto-midcupin voittoon | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Juha Kangas Antin Auto-midcupin voittoon


Tänä kesänä Antin Auto-midcuppia pelattiin kolmen osakilpailun verran Ruuhikoskella, sekä kertaalleen kevään Lakesiden ja kesän Revontulen reissuilla. Osakilpailuja on ollut siis yhteensä 5 kappaletta. Tämän kesän cupin lopputuloksiin otetaan mukaan kolme parasta tulosta. Kolme sen vuoksi, että cupin voittoon on mahdollisuus pelata pelkästään Ruuhikoskella pelattavissa osakilpailuissa.


Tarkkojen laskelmien ja Excel-analyysien perusteella tämän vuoden Antin Auto-midcupin voittoon pelasi Juha Kangas. Toiselle sijalle Tuomas Nukala ja kolmannelle Tommi Myllymäki. Toimikunta halusikin selvittää Juhan salaisuuden menestykseen.


Onnea mestarille. Heti kärkeen perinteinen kysymys, Miltä nyt tuntuu?


Kiitos! Mukavaltahan se tuntuu pärjätä hyvin kovien pelimiesten karkeloissa. Kiitos kaikille mukaville ja taitaville pelureille kesän kisakierroksilla ja tietenkin myös muilla kierroksilla. Kiitos myös Midi-toimikunnalle, joka on jälleen tämänkin vuoden aikana järjestänyt paljon hienoja tapahtumia ja kilpailuja. Kausi oli pitkä ja märkä, varsinkin loppukauden osalta. Kierroksia tuli pelattua kauden aikana Gamebookin mukaan 95, mikä oli kaikkien aikojen ennätys!


Mikä oli mielestäsi menestyksesi salaisuus?


Voiton takaajana pidän ehdottomasti Grand Old Midi, Kari Autiolta vuonna 1994 lahjaksi saamaani greenihaarukkaa. Arviolta 1800 kierrosta se on taskussa pyörinyt ja ollut tukena myötä- ja vastoinkäymisissä. Ilman kyseistä onnenkalua taskussa olisi vaikea enää lähteä pelikierrokselle. Karille erityiskiitokset! Lisäksi lähes kolmenkymmentä vuotta kestänyt peliura alkaa pikkuhiljaa näkymään tuloksissa välillä positiivisestikin.


Olet miditoimikunnan perustajajäseniä. Kerro vähän omia ajatuksiasi miditoiminnasta.


Ruuhikosken Midithän ovat jo todella tunnettu ja arvostettu golfyhteisö ihan koko Suomenkin mittakaavassa. Näin hyvin toimivaa ja hyvähenkistä midiporukkaa ei muualta löydy. Käsitykseni mukaan meidän seuran miditapahtumiin on vuosien aikana osallistunut jo satoja henkilöitä. Golfin

lisäksi erilaista toimintaa on ollut laidasta laitaan mm. porraskävelyä, hiihtoa, kuntosalia, kartingia, pingistä, padelia ym. Lisäksi tietenkin golfreissuja kotimaassa ja ulkomailla, saunailtoja ym. mukavaa touhua. Miditoimikunta on tehnyt aivan mahtavaa työtä homman pyörittämisessä. Mielestäni vuosittaisia kohokohtia ovat kevään pelimatka Lakesideen, kesän pelimatka, syksyn

Amazing Race Ruuhikoskella ja padelpelit kerran kuussa talvisin. Miditoimintaan on todella helppo lähteä mukaan, kynnys on matala ja turhia ei nipoteta. Jos ajatellaan golfin kannalta, niin helpompaa tapaa ei ole saada uusia pelikavereita ja päästä lajiin sisään. Ei muuta kuin rohkeasti mukaan kaikki midi-ikäiset pelurit!


Onko sinulla mitään vinkkejä siihen, miten kannattaisi valmistua tulevan kesän golfkauteen?


Pari asiaa tulee mieleen: Ylös sohvalta ja liikkeelle! Sahat...peskää mailat!


Kiitos Juha ja onnea cupin voitosta!


Toimikunta haluaa kiittää toimintaan kesällä osallistuneita pelaajia. Cupissa oli kesän aikana yhteensä 89 osallistujaa ja finaalissa muutama uusi kasvo lisää, joten lähemmäs sata pelaajaa osallistui kesän mittaan toimintaan. Eiköhän me laiteta ensi kesänä sadan osallistujan raja rikki.


Toimikunta haluaa myös kiittää kaikkia toimintaa tukeneita sponsoreita. Te mahdollistitte taas hienot palkinnot ja erinomaiset tarjoilut tapahtumiin. Toivottavasti näemme teidät taas ensi kesänä tukemassa toimintaamme.


Talven toiminnan osalta palattiin jo Padelin pariin ja seuraavat pelit olisi luvassa 10.12. Muutakin mukavaa on suunnitelmissa, mutta niistä myöhemmin lisää.

-Toimikunta