Golfkausi paketissa - mitä talvikaudella? | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Golfkausi paketissa - mitä talvikaudella?


Talven aikana lyönti kuntoon!

Mitä tehdä, kun kesäkausi päättyy ja talvi tekee tuloaan? Mailoja ei suinkaan tarvitse laittaa varaston perälle!

Terveisiä Ruuhikoskelta! Talvi tekee tuloaan ja onnistunut kesäkausi on tullut päätökseen. Toivottavasti nautit ensimmäisestä golfkesästäsi ja pääsit nauttimaan upeasta kesälajista. Nyt on tullut aika talviharrastusten, mutta golfmailoja ei suinkaan tarvitse laittaa varastoon odottelemaan tulevaa kesää!

Golfseurallamme on oma talviharjoitteluhalli, joka tunnetaan myös nimellä InGolf. InGolf-hallissa pystyt harjoittelemaan ja hiomaan golftaitojasi ympärivuotisesti! Halli on kaikkien seuran jäsententemme käytössä henkilökohtaisella kulkukortilla, jonka voit hankkia Ruuhikosken toimistolta talviharjoittelua varten. Kulkukortin hinta on 50€/kalenterivuosi ja sillä pääset käyttämään InGolfin harjoittelumahdollisuuksia!

Järjestämme talven aikana ilmaisia tutustumispäiviä, johon jokainen on tervetullut tutustumaan InGolfin palveluihin. Tutustumispäivinä paikalla on seuran henkilöitä esittelemässä ja opastamassa. Tiedotamme tutustumispäivistä erikseen tulevan talven aikana!

Mitä InGolfista löytyy?

​​​​​​​EPG ry:n jäsenille on tarjolla monipuolisesti mahdollisuuksia talviharjoitteluun. Hallista löytyy neljä lyöntipaikkaa, Trackman lyöntisimulaattori sekä putti-/chippigreeni. Lyöntipaikkojen ja Trackman simulaattorin käyttö vaatii ajanvarauksen WiseGolf ajanvarauksesta. Simulaattorin käytöstä veloitetaan 10€ tuntihintaa ja se maksetaan varauksen yhteydessä. Simulaattoriin voit mennä yhdessä kolmen tuttusi kanssa, eli simulaattorin samanaikainen maksimi henkilömäärä on 4 henkilöä.

Mikäli haluat opetusta talven aikana, onnistuu sekin! Golfkouluttaja Samuli Kivimäki tarjoaa yksityisopetusta myös talvisin. Opetus asioissa olethan yhteydessä Samuliin samuli@ruuhikoskigolf.fi tai 0440 316 316.

Lisätietoja kulkukortin hankinnasta ja InGolfista saat sähköpostilla osoitteesta toimisto@ruuhikoskigolf.fi tai Joni Viinikka 050 911 6700.


Trackman simulaattori.

Lyöntimatot.

Putti- ja chippigreeni