EPG:n junioreiden kilpailukuulumisia | Ruuhikoskigolf

Kauppa

EPG:n junioreiden kilpailukuulumisia

Juniorit ahkerasti kilpailemassa ympäri Suomea!

Eeli Koivuluoma.

Eeli Koivuluoma voitti Järviseudun Golfissa pelatun Dormy Future Tourin poikien Future U18 -sarjan hienosti tuloksellaan 83! Sateisessa kelissä pelatussa kilpailussa mukana EPG:ltä oli myös tyttöjen Future U18 -sarjan ykköstilan napannut Ella Takaluoma (95) sekä Easy Red U16 -sarjaan osallistuneet Enni Leppänen (121), Pihla Leppänen (123), Fiia Savolainen (123) ja Iiris Lainimo (123). Enni Leppänen palkittiin parhaasta scratch -tuloksesta Fiia Savolaisen lyödessä parhaan HCP -tuloksen.

Iiris Lainimo, Pihla Leppänen, Enni Leppänen ja Fiia Savolainen​​​​​​​.

Kuvassa keskellä: Eeli Koivuluoma​​​​​​​.

Helmiina Rutanen pelasi Finnish Tourin Infra Kiri Openissa Lake Side Golf Vammalassa. Yhteistulos 244 (79, 80, 85) oikeutti sijalle 12.

Helmiina Rutanen​​​​​​​.

Peetu Laasala​​​​​​​.

Peetu Laasala osallistui Dormy Future Tourin osakilpailuun Yyteri Golfissa Porissa. Pojat Future U14 -sarjassa tuloksen 99 tehneen pelaajan sijoitus oli 12.

Iiris Lainimo kilpaili Oulussa Dormy Future Tourin osakilpailussa. Tulos 122 U16 Easy Red -sarjassa oikeutti 10. sijaan.