EPG:n edustuspelaajien ja junioreiden kilpailukausi vauhdissa | Ruuhikoskigolf

Kauppa

EPG:n edustuspelaajien ja junioreiden kilpailukausi vauhdissa

Emilia Väistö upeasti voittoon Finnish Tour Openingissa Hirsala Golfissa!

Emilia Väistö. Kuva: Juha Hakulinen

Hirsala Golfissa pelatussa Finnish Tour Openingissa Emilia Väistö putsasi naisten sarjan palkintopöydän ykköstilallaan pelaten yhteistuloksen 216 (73, 75, 68) -3. Viimeisen kierroksen huipputulos 68 rikkoi myös Hirsala Golfin kenttäennätyksen!

Eeli Kujanpää pelasi miesten sarjassa tuloksen 225 (77, 72, 76) +6 sijoittuen jaetulle sijalle 26.

FootJoy Finnish Junior Tour käynnisti junioreiden kilpailukauden Pickalassa. EPG:n värejä kilpailussa edusti Aatu Ranto pelaten tuloksen 171 (86, 85) +27 (MC).

Aatu Ranto.

FJT Challenge pelattiin Botnia Golfissa ja EPG:n edustajina kilpailussa esiintyivät Jooel Sauramäki (90, +18, T13.) sekä Aatu Ranto (91, +19, 16.).

​​​​​​​

Botnia Golfissa käytiin myös Dormy Future Tourin osakilpailu. EPG:tä edustamassa oli yhteensä viisi junioria: Ella Takaluoma, Enni Leppänen, Fiia Savolainen, Pihla Leppänen sekä Iiris Lainimo.

Ella Takaluoma voitti Future-18 -sarjan tuloksella 99. Easy Red-16 -sarjassa Enni Leppänen sijoittui toiseksi (121) ja Fiia Savolainen kolmanneksi (122). Easy 9r -sarjassa juhlittiin EPG:n kaksoisvoittoa Pihla Leppäsen (18) ja Iiris Lainimon (16) toimesta.​​​​​​​

Pihla Leppänen ja Iiris Lainimo.

Eeli Koivuluoma pelasi Dormy Future Tourin osakilpailussa Lakeside Golfissa. Hänen tuloksensa 91 Future-14 -sarjassa oikeutti jaettuun viidenteen sijaan.