Hae talvikauden seuraohjaajaksi junioreille! | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Hae talvikauden seuraohjaajaksi junioreille!


Haemme Etelä-Pohjanmaan Golfin talvikauden ohjaajia 1-2 kpl.

Ohjattavat junioriryhmät ovat pikkutiikerit iältään 4-6 vuotiaita ja starttiryhmä iältään 6-12 vuotiaita. Hakemusmääristä riippuen, nämä voidaan myös yhdistää yhdeksi ryhmäksi.
Ohjaajana voit olla seuramme oma juniori tai täysin ulkopuolinen ohjauksesta ja valmennuksesta kiinnostunut henkilö.
Ohjauskertoja on 1-2 kertaa viikossa ja ohjauksesta saa erikseen sovittavan korvauksen.

Riittää, että olet asiasta innostunut! Sinun ei tarvitse olla golfexpertti, vaan tehtävät koostuvat enemmän ryhmän ohjauksesta ja valvomisesta. Järjestämme perehdytyksen ryhmien ohjaamiseen.
Pikkutiikerit on liikuntaleikkikoulu. Harjoituksissa treenataan perusliikuntataitoja liikkuen ja leikkien. Harjoitukset kehittävät mm. koordinaatiota, karkea- ja hienomotorisia taitoja, tasapainoa, ryhtiä sekä silmän ja käden yhteistyötä. Harjoitellaan myös lajille ominaisia taitoja. Ryhmässä toimiminen ja ohjeiden kuuntelemisen harjoittaminen on myös harjoitusten tärkeitä tavoitteita. Lapsi osallistuu ryhmään oman aikuisen (esim. isän, äidin, mumman tai paapan) kanssa.

Starttiryhmään kuuluvat ovat golfia aloitteleva nuori tai lajia jo hieman harrastanut esikoulu-ikäisestä alkaen 6-12-vuotiaaseen. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa keskittyen myös lajitekniikkaan ja ennen kaikkea oman kehon tuntemiseen. Erilaisten tasapaino-, koordinaatio-, yms. muiden vastaavien harjoitteiden avulla pyritään kokonaisvaltaiseen motoriseen kehittymiseen. Kaikkiin harjoituksiin liittyy leikinomainen tekeminen.