Email | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Tervehdys Ruuhikosken mid-toimikunnalta!

Aurinko alkaa taas paistaa yhä korkeammalta ja seuraava golfkausi on jo kulman takana. Tässä tiivis infopaketti, mitä Ruuhikosken midien ohjelmaan kuuluu pelikaudella 2023.

Tapahtumia on jo ollutkin pitkin talvea, mm. padelia on pelattu useammankin kerran. Seuraava yhteinen tapahtuma on pe 31.3., jolloin otellaan Marttilan koululla midien pingismestaruudesta. Pelien päälle on varattu sauna kaupungilta, joten kunnon spekulaatiotkin on luvassa! Padeliakin tultaneen pelaamaan vielä ennen kauden alkua, kannattaa seurata midien facebookia (Ruuhikosken Midit) ja Ruuhikosken sivuilla olevaa tapahtumakalenteria. Tapahtumakalenteri löytyy etusivun alaosasta, siellä on lisätietoa myös mm. perjantain pingiksestä. Vaikka et olisi aiemmin midien tapahtumissa ollutkaan, olet enemmän kuin tervetullut tutustumaan porukkaan!

Kauden kilpailut avataan Ruuhikoskella, mutta kalenteriin kannattaa laittaa jo pari päivämäärää. Lauantaina 20.5. suunnaksi otetaan jo perinteiseen tapaan Lakeside. 23.-25.7. midien perinteinen kesäretki suuntautuu tänä vuonna Hankasalmen Revontuli – golfiin. Molemmista tapahtumista tulee lähiaikoina infoa tarkemmin facebookiin, nettisivuille ja tapahtumakalenteriin, ilmoittautumiset avataan myös. Paikkoja on molempiin rajoitetusti, joten kannattaa olla nopeasti asialla!

Midien yhtenäinen vaatetus on herättänyt monesti huomioita erilaisissa tapahtumissa. Tänä vuonna hankintalistalla on tuulipaita ja kevyt takki, myös aiemmin hankittuja pikeepaitoja on rajoitetusti saatavilla. Tarkoituksena on, että nämä vaatteet olisivat midien vaatetusta myös kaudella 2024. Näistäkin löydät lisätietoja Ruuhikosken nettisivuilta kohdasta toiminta – midit – ajankohtaista. Vaatteita voit käydä sovittamassa Birdiemanin myymälässä (tuulipaita ja pikee) sekä Uniquen tiloissa (takki) Kullervonkadulla. Vaatteet ovat sovitettavissa myös 31.3. tapahtumassa. Toimi pian, sillä vaatteet lähtevät tilaukseen tapahtuman jälkeen! Tilausohjeet löytyvät myös nettisivuilta.

Mukavaa kevättä, nähdään Ruuhikoskella!


Terveisin,
Mid-toimikunta.