Projenni Tripla | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

Projenni Tripla

Ilmoittaudu mukaan Ruuhikosken kilpailukalenterin kautta!

NYT ILMOITTATUMINEN AUKI MYÖS RUUHIKOSKEN KISAKALENTERISSA

ILMOITTAUTUMISET PROJENNIN KAUTTA OHJEET ALAPUOLELLA

Projenni Golf Tripla 2024 on joukkuekilpailu kaksihenkisin joukkuein. Pelimuoto on tasoituksellinen lyöntipeli. Osakilpailuja on kolme:
13.7 Tahko Golf (vanha kenttä), 20.7 Ruuhikoski ja 27.7 Kalajoki Golf. Kaikki kilpailut ovat omia kisoja ja kaikkiin otetaan mukaan max. 72 paria. Lisäksi on yhteiskilpailu, jossa kaikki kolme kisaa pelanneet kisaavat upeasta pääpalkinnosta. Voittaja on alimman yhteisnettotuloksen tehnyt pari. Voittaja palkitaan 27.7 Kalajoella.
Kaikissa Kilpailussa on yhteislähtö klo 9.30. Miehet ja naiset pelaavat samassa sarjassa.
Pelimuotona on perinteinen 18 reiän scramble, jossa molemmat pelaavat omaa palloa ja valitsevat aina paremman paikan, josta jatketaan.
Pelaajien suurin sallittu tasoitus on 36.0 + kenttäkohtainen slope. Joukkue saa käyttöönsä 25 % pelaajien yhteenlasketusta slopesta. Joukkueen pelitasoitus ei voi kuitenkaan olla suurempi kuin tasoitukseltaan paremman pelaajan tasoitus on.
Miehet pelaavat iästä riippumatta keltaiselta tai vastaavalta tiiltä ja naiset punaiselta. Kilpailuissa on kaksi erikoiskilpailua: Lähimmäksi lippua ja pisin avaus.

Palkinnot:
HCP-sarjan kuusi (6) parasta paria palkitaan laadukkailla espanjalaisilla tuotepalkinnoilla kuten myös erikoiskilpailujen voittajat. Lisäksi palkitaan aina päivän paras lady-pari sekä parhaan lyöntipelituloksen tehnyt joukkue. Kaikkien kolmen eri kilpailun voittajapari (kolmen kilpailun pienin yhteisnettotulos) palkitaan viikon lahjakortilla La Mangaan. Lahjakortti sisältää viikon majoituksen ja viisi greenfeetä La Manga Clubin kentillä.

Arvonta:
Kaikkien eri kilpailujen osallistujien kesken arvotaan pääpalkintona uuden Grand Hyatt La Manga Club Golf & Span lahjakortti kahdelle hengelle sisältäen 7 vrk majoituksen kahden hengen huoneessa puffet-aamiaisella ja 5 x greenfee South, North ja West kentille. Lahjakortti on voimassa talvikaudella 2024-2025 aikavälillä 1.11.2024-23.3.2025. Lahjakortti on henkilökohtainen ja voittajat voivat halutessaan luovuttaa lahjakortin kolmansille osapuolille. Lisäksi arvomme perinteiseen tapaan lukuisia muita tuotepalkintoja jokaisessa osakilpailussa palkintojenjaossa paikalla olevien kesken.

Kilpailuinfo on paikan päällä 30 minuuttia ennen lähtöä. Kilpailun jälkeen ennen palkintojenjakoa on kisamaksuun kuuluva lounas.
Osalllistujien maksimimäärät ovat kaikissa kisoissa 72 paria.

Kilpailumaksut ja ilmoittautuminen:
Kaikkien kisojen kilpailumaksu on aina 85 €/pelaaja ja pelioikeuden omaavilta 45 €.

Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan seuraavasti:
1. Sähköposti osoitteeseen toimisto@projenni.fi. Ilmoita kisa johon
1. osallistutte, pelaajien
nimet, seurat ja tarkat tasoitukset.
2. Maksamalla osallistumismaksu tämän linkin kautta: www.projenni.fi
Osallistuminen vahvistuu vasta kun kilpailumaksu on maksettu. Mikäli pelaaja joutuu perumaan osallistumisensa, palautetaan kilpailumaksu kokonaisuudessaan takaisin pelaajan ilmoittamalle pankkitilille.
Kilpailun johtajana toimii Timo Sankari +358 400503953 tai tsankari50@gmail.com.
Tervetuloa mukaan!

TAI

Ilmoittautumalla Ruuhikosken kilpailukalenterin kautta.