Ajankohtaista

Ajanvaraus

Kilpailut

Kauppa

Liity kannustajaksi ja tue EPG ry junioreita!

Kannustamalla voit olla mukana tukemassa Etelä-Pohjanmaan Golfin junioritoimintaa!

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa otti vuoden alusta käyttöönsä S-ryhmän Kannustajat -ohjelman alueensa urheiluseurojen tukemiseen. Urheiluseuroilla oli marraskuun 2022 loppuun asti aikaa hakea ohjelmaan. Hakeneita ja valittuja seuroja on kaikkiaan 66 ja ne sijaitsevat eri puolella Eepeen toimialuetta.

Etelä-Pohjanmaan Golf ry haki mukaan ohjelmaan ja tuli valituksi Kannustajat-seuraksi.

Asiakasomistajat voivat nyt liittyä tukemaan Kannustajat-seuroja. Tukijaksi liittyminen tehdään S-käyttäjätilillä valitsemalla oma Kannustajat-seura. Asiakasomistajalle Kannustaminen on ilmaista eikä vähennä Bonuksien määrää. Tuki seuran junioritoimintaan määräytyy laskemalla kaikkien seuran Kannustajien kalenterivuoden aikana kerryttämät Bonukset yhteen.

Kannustajat-mallilla tuetaan lasten ja nuorten liikunta- ja urheilutoimintaa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialueella. Tänä vuonna tukeen on varattu 100 000 euroa. Voit ilmoittautua kannustajaksi, jos olet Eepeen asiakasomistajatalouden pääjäsen. Kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot kuitenkin huomioidaan seuran tukisumman laskennassa.

Ilmoittautuminen seuran kannattajaksi tapahtuu näin:

1. Kirjaudu S-käyttäjätilille osoitteessa s-käyttäjätili.fi
2. Siirry Asiakasomistajuus-osioon ja Kannustajat-välilehdelle.
3. Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä näet siellä listan kannustettavista seuroista. Valitse listalta Etelä-Pohjanmaan Golf ja ole mukana tukemassa junioritoimintaamme.