EPG:n pelaajapolku kohti huippua | Ruuhikoskigolf

Ajan­kohtaista

Ajan­varaus

Kilpailut

Tapahtumat

Kauppa

EPG:n pelaajapolku kohti huippua

Peetu Laasala.


Etelä-Pohjanmaan Golf ry:n juniorikasvatit ovat vuosien aikana edustaneet seuraa menestyksekkäästi sekä kansallisissa että kansainvälisissä kilpailuissa. Seuran junioreista mm. Eeli Kujanpää, Emilia Väistö sekä Helmiina Rutanen ovat voittaneet useita junioreiden SM-mitaleita. Etelä-Pohjanmaan Golfin junioripolku mahdollistaa juniorin kehittymisen aloittelijasta aina vaikka kilpapelaajaksi saakka.


Seuran harjoitusryhmissä on kasvamassa useita lahjakkaita junioreja. Yksi heistä on 13-vuotias Peetu Laasala. Ensikosketuksen lajiin hän on saanut 3-vuotiaana isän ja äidin kanssa rangella. Seuran harjoitusryhmissä hän aloitti 5-vuotiaana pikkutiikereissä ja eri ryhmien kautta hän on edennyt kilparyhmiin. Ensimmäisen kilpailun hän pelasi junioreiden Future Tourilla 8-vuotiaana ja ensimmäiset junioreiden SM-kisat viime vuonna 12-vuotiaana. Tämän vuoden junioreiden SM-kisoissa hän sijoittui kahdeksanneksi U14-sarjassa.

Keväällä Peetu pääsi mukaan myös seuraavaksi kolmeksi vuodeksi lyöntianalysaattoreita valmistavan yrityksen Foresight Upnext Junior development -ohjelmaan. Tässä kansainvälisessä ohjelmassa yritys tukee innokkaita golfjunioreja kohti unelmiaan mahdollistamalla heille nykyaikaisen teknologian avuksi päivittäiseen harjoitteluun.

Seuran junioriryhmiin pääsee edelleen mukaan. Oli tavoitteena sitten kiva harrastus tai halu kilpailla, niin sopivia ryhmiä löytyy kaikille ympäri vuoden.

Ota yhteyttä seurakoordinaattori Lauri Lehtimäkeen,

040 847 2228 /
lauri.lehtimaki@ruuhikoskigolf.fi.