swingi-logo-vaalea

Ruuhikosken naisgolfaajien päättäjäiset

Iso joukko Ruuhikosken naisgolfaajia kokoontui lokakuun ensimmäisenä perjantaina kauden päätöstilaisuuteen Kullervo Kortteliin Seinäjoelle. Perinteeksi muodostuneessa tapahtumassa syötiin hyvin, palauteltiin mieliin kauden tapahtumia, pelattuja kierroksia ja tietenkin palkittiin parhaiten menestyneitä.

Naistoimikunnan puheenjohtajan ilon aiheet

Naisten puheenjohtaja, Helena Lautamaja summasi yhteen naisgolfaajien kulunutta kautta ja taloustilannetta. Alkuun hän palautti mieleen Suomen golfliiton tavoitteen vuosille 2017-2020: kasvattaa naisgolfaajien määrää 25%:lla. EPG ry:llä on ollut kehitys oikeansuuntainen, sillä vuona 2017 olemme saaneet 24 uutta naisjäsentä. Valistunut arvaus on, että olemme onnistuneet tässä asiassa lähiseuroja paremmin. Ilahduttavaa on, että osa uusista jäsenistä on ollut mukana myös naisten torstain viikkokisoissa, joten kisojen pelaajamäärä on laajentunut myös tältä osin. Hyvä naiset, hyvä me!

Puheenjohtaja pitää myös tärkeänä sitä, että seura on omalta osaltaan kannustanut naisia osallistumaan kisoihin. Käytäntöjä on muutettu siten, että palkitaan aina myös kisan paras nainen tai paras naisjoukkue, ellei tule jo muuten palkituksi. Tämä onkin näkynyt naisten osallistumismäärän kasvuna yleisissä kisoissa. Lopuksi puheenjohtaja muistutti Ingolfin talviharjoittelun mahdollisuuksista. Toiveissa olisi, että naisille saataisiin yhteinen harjoitteluaika Ingolfiin alkaen tammikuussa ja sunnuntaisin tapahtuvaksi.


Rea Tokkarin ensimmäinen vuosi ladykapteenina

Ladykapteenin yhtenä tehtävänä on joukkueiden kasaaminen seuraotteluihin naispelaajien osalta. Kesän aikana pelatuista seuraotteluista hänelle erityisesti on jäänyt mieleen seuraottelu Vaasaa vastaan, josta pitkän tauon jälkeen saatiin vierasvoitto ja nimenomaan naisten vahvalla panoksella eli voitoilla omissa peleissään. Ladykapteenin toiveena seuraavalla vuodelle on, että naiset osallistuisivat yhtä runsaslukuisesti seuran mestaruuskisoihin kuin osallistuvat yleisiin kilpailuihin. Ladykapteenin mukaan on myös tärkeää, että jokainen saa tulla Ruuhikoskelle sellaisena kun on ja pelata taitojensa mukaisella tasolla.


Naistoimikunnan sihteeri vaihtuu

Paula Hautala on ansiokkaasti hoitanut naistoimikunnan sihteerin tehtäviä useiden vuosien ajan. Jatkossa Paula keskittyy pelkästään senioritoimikunnan sihteerin tehtäviin ja Sari Katila ottaa Paulan paikan toimikunnassa. Kaikkien naisgolfaajien puolesta lämpimät kiitokset vielä kertaalleen Paulalle.


Naisten parhaimmistoa

Kesän aikana on pelattu 13 naisten viikkokisaa, kolmessa eri sarjassa. Pelaajilta huomioidaan kisojen viisi parasta tasoituksellista pistebogey -tulosta lopulliseen sijoitukseen sarjassaan.

Vuoden 2017 viikkokisojen palkitut:

A-ryhmä (hcp 0 – 21)
1. Helmiina Rutanen, 2. Anne-Mari Kuusisaari, 3. Pirjo T. Myllymäki, 4. Anna-Kaisa Koitto, 5. Sari Lilja
IMG_3223.JPG

B-ryhmä (hcp 21.1 – 30)
1. Paula Hautala, 2. Tuula Saari, 3. Teresa Lindström, 4. Riikka Kuusisto, 5. Sari Katila, 6. Marjo Ketoja
IMG_3232.JPG

C-ryhmä (hcp 30.1 – 54)
1. Minna Särmö, 2. Merja Keskinen, 3. Tuula Marttala, 4. Sirkka Yli-Krekola 5. Pirkko Kiikeri
IMG_3236.JPG

Osa palkituista puuttuu kuvista. Naistoimikunta palkitsi myös MID SM joukkuekisassa pronssille yltäneet naiset eli Taina Oleniuksen, Rea Tokkarin ja Minna Mäntylän.

JAA ARTIKKELI