swingi-logo-vaalea

Somen käytöllä lisäarvoa Ruuhikoskelle

Me golfin pelaajat olemme löytäneet mahtavan harrastuksen golfista. Vaikka itsellä ei kovin monesta kentästä kokemusta olekaan, paljon pelanneilta olen kuullut, ettei Ruuhikoski jää monelle kentälle kakkoseksi. Niin golfin pariin kuin Ruuhikoskellekin toivotaan enemmän pelaajia. Meillä jokaisella on tämän tavoitteen onnistumisessa tärkeä rooli. Oletko siis miettinyt, mikä on sinun merkityksesi uusien pelaajien innostamisessa sekä Ruuhikosken mainostamisessa?

Jokainen meistä on golfin ja Ruuhikosken puolestapuhuja ja nykyään tehokas väylä tähän on sosiaalinen media. Somen voima on uskomaton ja moni meistä saattaa levittää positiivista mielikuvaa Ruuhikoskesta ja golfista siellä ihan huomaamattakin. Kun jaamme somessa omaa tekemistämme golfin parissa ja tuomme siellä esille sitä hienoa fiilistä mitä golfista saa, luomme samalla mielikuvaa omille someseuraajillemme lajista ja Ruuhikoskesta.


DSC_0001.JPG

Mikäli koet vielä vieraaksi somen, tässä muutama vinkki golfin ja Ruuhikosken positiivisen sanoman levittämiseen:

1. Jaa kuvia ja videoita upeasta kentästämme, kivoista pelikavereista (heidän luvallaan) ja toki myös itsestäsi. Käytä aihetunnisteita.
2. Kun näet Ruuhikoskea käsittelevän jutun, voit jakaa sen myös omalla sivullasi. Kaikkea ei toki tarvitse jakaa vaan asiat, jotka koet koskettavan enemmän itseäsi.
3. Kun näet postauksia golfista ja Ruuhikoskesta, tykkää ja kommentoi niitä. Jokaisella tykkäyksellä, kommentilla tai jaolla voi olla merkitystä!

Näillä pienillä ja yksinkertaisilla teoilla jokainen meistä pelaajista voi nostaa tämän hienon lajin mielikuvaa. Pyydänkin siis jokaista pohtimaan, voisiko omalla somekäyttäytymisellä tuoda lisäarvoa tähän meidän yhteiseen tekemiseen!

Varsinkin nykyään kun puhelin kulkee golfkentälläkin käden ulottuvilla, voi pelikierrokselta tallentua kameran muistiin jos jonkinmoista kuvaa. Järjestimme lukijoillemme kuvakilpailun, jonka parhaimmistoa esittelemme tässä Swingissä. Kuvia voit käydä selaamassa täällä!

Pohdinnan kirjoitti Teresa Lindström.

JAA ARTIKKELI