swingi-logo-vaalea

Rennosti ja asiakkaita kuunnellen

Viime vuonna Ruuhikosken klubiravintola sai uudet yrittäjät, kun Mikko ja Tanja Eskola alkoivat pyörittää Ravintola Ruuhikoskea.

Seinäjoen keskustassa oleva Vohvelihetki on pitänyt Eskolat kiireisenä talven ajan, mutta näin kesän kynnyksellä on taas aika käynnistää toimintaa Ruuhikoskella. Millaisena yrittäjäpariskunta koki ensimmäisen kauden golfravintolassa, ja millä mielellä ollaan menossa tulevaa kesää kohti?

– Todella positiivinen mielikuva jäi viime kesästä, tykkäsimme olla täällä ja ehdottomasti halusimme jatkaa golfravintolan pitämistä, sanovat Tanja ja Mikko yksimielisesti.

– Ensimmäinen vuosi on aina vaikein, mutta alkujännityksestä päästiin nopeasti yli. Pyrittiin kuuntelemaan, mitä asiakkaat haluvat ja muokattiin tarjontaa sen mukaan.

Koska golfkenttä oli Tanjalle ja Mikolle ennen viime kesää vieras ympäristö, eivät he alkuun tienneet, millaista vastaanottoa odottaa.

– Aluksi mietimme vähän, että uskaltaako täällä olla rennosti ja omana itsenään. Hyvin pian kuitenkin huomattiin, että juuri tällaista rentoa asennetta tänne oli kaivattukin.

Kesän aikana ehti puraista myös se kuuluisa golfkärpänen.

– Minunhan ei ikinä pitänyt alkaa pelaamaan golffia, Mikko huomauttaa.

Toisin kuitenkin kävi. Hyvien pelikavereiden myötä laji veikin mukanaan, ja kisojakin tuli viime kesänä pelattua.


Ravintolan toimintaa jatketaan samalla hyväksi todetulla kaavalla kuin viime vuonnakin, mutta myös pieniä uudistuksia on luvassa.

– Aamupelaajia varten laitamme vitriinin klubitalon lasiterassille, jonka kenttähenkilökunta käy aamuisin avaamassa. Vitriiniin tulee muun muassa sämpylöitä, patukoita ja juomia tasahinnoin. Maksun voi suorittaa vitriinissä olevaan kippoon tai kierroksen jälkeen ravintolan kassalle, Eskolat kertovat.

Mikko ja Tanja odottavat innolla toista vuottaan klubiravintolassa.

Myös menu tulee muuttumaan jonkin verran. Talven aikana on hiottu uusia kotiruokavaihtoehtoja lounasta varten. Vohvelihetken tutut lounassuosikit, kuten yön yli haudutettu possu ja kotitekoiset lihapullat, rantautuvat nyt myös Ruuhikoskelle. Lisäksi tulevana kesänä Ruuhikosken ravintolasta saa vihdoin monen toivomia, keskustan Vohvelihetkestä tuttuja makeita vohveleita. Vitriinituotteidenkin valikoima laajenee entisestään, muun muassa rieskarullilla ja lohileivällä.

– Lähileipomo Pirjon Pakari tuottaa meille tuoreet hampurilaissämpylät ja leivät, Tanja kertoo.

Ruuhikosken ravintolassa nähdään tulevalla kaudella samat tutut työntekijät kuin viime vuonnakin.

– Toivotamme taas kaikki tervetulleiksi iloisella ja rennolla asenteella pelaamaan golffia tulevana kesänä.

 

Henna Niemi

JAA ARTIKKELI

Viimeisimmät jutut

Swingi 2 / 2019

Kenttäarkkitehti vieraili Ruuhikoskella juhannuksena

2.7.2019
Swingi 2 / 2019

Ruuhikosken golffareiden tapa pelata

Swingi 2 / 2019

Osakkeenomistajilla monipuolisia etuja

Swingi 2 / 2019

Robotteja vai lampaita Ruuhikoskelle?

Swingi 2 / 2019

Golf ja ympäristö

Swingi 1 / 2019

Samuli Kivimäki – uusi golfkoulut­tajamme

Swingi 1 / 2019

Viime vuodesta, ja tästä…

Swingi 1 / 2019

Työtehtävien monipuolisuus viehättää kentänhoidossa

Swingi 1 / 2019

Loordit heränneet ruususen unesta – säännöt järkeistyneet

Swingi 3 / 2017

Talviharjoittelun ennakkokuulumisia

Swingi 3 / 2017

Seniorimatkalla golf on rockia

Swingi 3 / 2017

Ruuhikosken naisgolfaajien päättäjäiset

Swingi 3 / 2017

Eeli Kujanpäällä ammattilaisuus päätavoitteena

Swingi 3 / 2017

Golf mielessä

Swingi 3 / 2017

Kesän kuulumisia

Swingi 1 / 2018

Teemailloista monipuolisesti vinkkejä pelaamiseen

Swingi 1 / 2018

Pron terveiset uuden kauden kynnyksellä

Swingi 1 / 2018

Klubiravintolan uudet tuulet

Swingi 1 / 2018

Puheenjohtaja Anna-Kaisa Koitto Swingin haastateltavana

Swingi 2 / 2018

Kuvakilpailun parhaat

Swingi 2 / 2018

Somen käytöllä lisäarvoa Ruuhikoskelle

Swingi 2 / 2018

Golflukion opeissa

Swingi 2 / 2018

Monimuotoinen Ruuhikoski linnun silmin

Swingi 2 / 2018

Mitä naiset arvostavat golfkentillä?

Swingi 3 / 2018

Hallituksen vinkkelistä

Swingi 3 / 2018

Junioreiden mietteitä kesän jälkeen

Swingi 3 / 2018

Mitä jäsenemme harrastavat golfkauden ulkopuolella?

Swingi 3 / 2018

Golf ja doping

Swingi 3 / 2018

Miksi 100 senioria tukkii kentän tiistaisin?

Swingi 3 / 2018

EPG numeroin

Swingi 1 / 2018

Kuulumisia kentänhoidosta