swingi-logo-vaalea

Rennosti ja asiakkaita kuunnellen

Viime vuonna Ruuhikosken klubiravintola sai uudet yrittäjät, kun Mikko ja Tanja Eskola alkoivat pyörittää Ravintola Ruuhikoskea.

Seinäjoen keskustassa oleva Vohvelihetki on pitänyt Eskolat kiireisenä talven ajan, mutta näin kesän kynnyksellä on taas aika käynnistää toimintaa Ruuhikoskella. Millaisena yrittäjäpariskunta koki ensimmäisen kauden golfravintolassa, ja millä mielellä ollaan menossa tulevaa kesää kohti?

– Todella positiivinen mielikuva jäi viime kesästä, tykkäsimme olla täällä ja ehdottomasti halusimme jatkaa golfravintolan pitämistä, sanovat Tanja ja Mikko yksimielisesti.

– Ensimmäinen vuosi on aina vaikein, mutta alkujännityksestä päästiin nopeasti yli. Pyrittiin kuuntelemaan, mitä asiakkaat haluvat ja muokattiin tarjontaa sen mukaan.

Koska golfkenttä oli Tanjalle ja Mikolle ennen viime kesää vieras ympäristö, eivät he alkuun tienneet, millaista vastaanottoa odottaa.

– Aluksi mietimme vähän, että uskaltaako täällä olla rennosti ja omana itsenään. Hyvin pian kuitenkin huomattiin, että juuri tällaista rentoa asennetta tänne oli kaivattukin.

Kesän aikana ehti puraista myös se kuuluisa golfkärpänen.

– Minunhan ei ikinä pitänyt alkaa pelaamaan golffia, Mikko huomauttaa.

Toisin kuitenkin kävi. Hyvien pelikavereiden myötä laji veikin mukanaan, ja kisojakin tuli viime kesänä pelattua.


Ravintolan toimintaa jatketaan samalla hyväksi todetulla kaavalla kuin viime vuonnakin, mutta myös pieniä uudistuksia on luvassa.

– Aamupelaajia varten laitamme vitriinin klubitalon lasiterassille, jonka kenttähenkilökunta käy aamuisin avaamassa. Vitriiniin tulee muun muassa sämpylöitä, patukoita ja juomia tasahinnoin. Maksun voi suorittaa vitriinissä olevaan kippoon tai kierroksen jälkeen ravintolan kassalle, Eskolat kertovat.

Mikko ja Tanja odottavat innolla toista vuottaan klubiravintolassa.

Myös menu tulee muuttumaan jonkin verran. Talven aikana on hiottu uusia kotiruokavaihtoehtoja lounasta varten. Vohvelihetken tutut lounassuosikit, kuten yön yli haudutettu possu ja kotitekoiset lihapullat, rantautuvat nyt myös Ruuhikoskelle. Lisäksi tulevana kesänä Ruuhikosken ravintolasta saa vihdoin monen toivomia, keskustan Vohvelihetkestä tuttuja makeita vohveleita. Vitriinituotteidenkin valikoima laajenee entisestään, muun muassa rieskarullilla ja lohileivällä.

– Lähileipomo Pirjon Pakari tuottaa meille tuoreet hampurilaissämpylät ja leivät, Tanja kertoo.

Ruuhikosken ravintolassa nähdään tulevalla kaudella samat tutut työntekijät kuin viime vuonnakin.

– Toivotamme taas kaikki tervetulleiksi iloisella ja rennolla asenteella pelaamaan golffia tulevana kesänä.

 

Henna Niemi

JAA ARTIKKELI