swingi-logo-vaalea

Pron terveiset uuden kauden kynnyksellä

Ruuhikoskigolfin pro Mika Sormusen talvi on ollut kiireinen. Talvikauden aikana on ollut käynnissä monenlaisia treeniryhmiä junioreista aikuisten pro training-ryhmiin. Junnutreenejä on ollut viikossa 10 tuntia, ja ryhmissä on ollut eri tasoisia pelaajia harrastajista kilpapelaajiin. Aikuisten pro training-ryhmissä on käyty talven aikana läpi sekä perusasioita muun muassa ihmisen kehon toimintaan liittyen, kuin myös edistyneempiä asioita kuten oman swingin hiomista.

Alta pääset lukemaan Mikan terveiset Swingin lukijoille.


“Tätä kirjoittaessa kevät näyttää etenevän hurjaa vauhtia ja kentän aukeaminen on jo lähellä, joten ajattelin hieman palautella pelaajien mieliin asioita, joihin näin ulkokauden alkaessa kannattaa kiinnittää huomiota.

Tärkein asia pitkän sisäharjoittelun jälkeen on kiinnittää erityishuomiota oikeaan tähtäämiseen linjauskeppien avulla. Kun on koko talvi lyöty verkkoon, joka on n. 5 metrin päässä, ei silmä ole vielä ”terävimmillään” tähdätessä kauempiin kohteisiin. Toinen tärkeä asia on pitäytyä alussa vain perusasioiden (ote, tähtäys, alkuasento, rytmi) harjoittelussa ja opetella tunnistamaan talven aikana harjoiteltujen uusien asioiden muutokset pallon lentokaareen. Jos liian nopeasti aletaan ”säätämään” svingiä ennen kuin on totuttu ulkona lyömiseen, voi vaarana olla sekasotku uuden ja vanhan liikeradan välillä.

Nyt onkin hyvä aika tulla ”huoltamolle” tarkistamaan edellämainittujen perusasioiden toimivuus ammattilaisen valvovan silmän alla. Opetus jatkuu intensiivisenä omalta osaltani jälleen alkeiskurssien, junnujen sekä seuran muiden pelaajien parissa koko tulevan pelikauden. Tule rohkeasti juttelemaan tai ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla niin räätälöidään Sinulle sopiva opetuskokonaisuus kokonaisvaltaisen kehittymisen varmistamiseksi.

Lopuksi vielä SUURI kiitos kaikille tähänastisille asiakkaille opetuksesta saamastani palautteesta. Kahtena edellisenä vuonna olemmekin saaneet huomata liiton Pelaaja Ensin – kyselyn perusteella, kysyttäessä tyytyväisyyttä opetuspalveluihin miellyttävän seikan, että Te olette antaneet minulle koko Suomen parhaita pisteitä. Pyrin pitämään omalta osaltani huolen että sama ”trendi” jatkuu myös tulevina vuosina.”

Keväisin terveisin,
Mika

mika
Perusasioiden äärelle on hyvä palata näin alkukaudesta.

JAA ARTIKKELI