swingi-logo-vaalea

Klubiravintolan uudet tuulet

Ruuhikosken golfravintolassa eletään muutoksen aikaa, nimittäin tällä kaudella klubitalossa aloittaa ihan uudet yrittäjät. Ravintola Ruuhikoski -nimellä kulkevan klubiravintolan takaa löytyy yrittäjäpariskunta Tanja ja Mikko Eskola. Eskolat pitävät Seinäjoen keskustassa olevaa, varmasti monille pelaajillekin tuttua kahvila Vohvelihetkeä. Heidän korviinsa kantautui vihje siitä, että Ruuhikoskella olisi ravintoloitsijan paikka vapaana, ja innostuivat aiheesta niin, että päättivät laajentaa toimintaansa Ruuhikoskelle.

– Odotamme innolla näitä uusia haasteita, Tanja Eskola kertoo.

Ravintola Ruuhikoski tulee tarjoamaan asiakkaille monipuolisia tuotteita ja palveluita. Arkisin on tarjolla kotiruokalounas, joka koostuu salaattibuffetista, keitosta ja lämpimästä ruuasta. Joka päivä on lisäksi mahdollista tilata mieleisensä annos a la carte -listalta, jolta löytyy muun muassa klubiburgereita ja wingsejä, sekä esimerkiksi ruokaisia salaatteja. Suunnitelmissa on tarjota myös sellaisia annoksia, jotka on helppo ja nopea syödä golfkierroksen puolessa välissä olevan tauon aikana.

Ruoka-annosten lisäksi tarjolla tulee olemaan vitriinituotteita, esimerkiksi leipiä vaihtelevilla täytteillä. Kesällä on mahdollista tilata myös jäätelöannoksia sekä Vohvelihetkestäkin tuttuja makeita vohveleita. Perinteistä golfareiden suosikkia, höyrymakkaraa, ei tietenkään ole unohdettu. Erikoisruokavaliot on huomioitu tuotteissa hyvin, ja esimerkiksi kotiruokalounas on lähes aina gluteeniton ja laktoositon.


Asiakaspalvelu lähellä sydäntä

Kauden aikana ravintolassa tullaan näkemään myös vaihtelevia tarjouksia, joissa huomioidaan koko Ruuhikosken asiakaskunta.

– Tarjouksissa tullaan huomioimaan sekä osakkaita että myöskin tavallisia jäseniä. Uutuutena meillä on happy hour -tarjoukset, jolloin vaikkapa tiettynä ajankohtana jokin alkoholituote on tarjouksessa, Tanja Eskola kertoo.

Kaksi vuotta Seinäjoen keskustassa toiminut Vohvelihetki on koko perheen kahvila, jossa panostetaan ruokatuotteiden tuoreuteen ja asiakaspalveluun.

– Asiakaspalvelu on meille lähellä sydäntä, ja haluamme tuoda sitä ajatusta tänne Ruuhikoskellekin, Tanja Eskola kertoo.

Omistajat tulevat itse olemaan mukana Ravintola Ruuhikosken toiminnas paljon kesän aikana, ja samoin kokki Jenni Mäkelä. Kaikki Ravintola Ruuhikosken työntekijät omaavat vahvan kokemuksen ravintola-alalta. Yrittäjäperheestä jokainen kantaa kortensa kekoon, sillä myös Tanjan ja Mikon poika Viljami tulee kesällä töihin ravintolan puolelle.

Uudet ravintoloitsijat haluavat mielellään kuulla asiakkailta toiveita, ja pyrkivät kehittymään niiden mukaan nyt ensimmäisenä vuotena.

– Täällä tapaat iloiset ja hyvää huumoria heittävät yrittäjät. Toivotamme hyvää kesää ja hyviä kierroksia pelaajille!

IMG_0285.JPG
Ravintola Ruuhikosken yrittäjät Mikko ja Tanja Eskola odottavat innolla uuden ravintolan tuomia haasteita.

HN

JAA ARTIKKELI