fbpx
Seniorit

Aktiivista senioritoimintaa Ruuhikoskella

VIIKKOKISAT PÄÄTTYIVÄT RISTILÄN JA LAHTISTEN SELKEISIIN VOITTOIHIN

Kauden 2022 viikkokisoissa saatiin uudet selkeät voittajat. Ladyjen sarjassa voiton korjasi Tuulikki Lahtinen 271-pisteellä. Kakkonen oli Sirpa Puska (266) ja pronssin nappasi Hilkka Tuominiemi (259).

Miesten lyöntipelisarjan ylivoimainen kunkku oli ”Tappi” Ristilä tuloksella 479. Mauri Myllymäen tulos 496 toi hopeaa ja veli Harri jäi Maurista vain yhden lyönnin.

Miesten pb-sarja oli taas Markku Lahtisen komennossa ja voitto tuli pistein 274. Pekka Haapaharju kiilasi hyvällä loppukirillä toiseksi (264) ja Matti Laitila kumarsi pronssia tuloksella 262.

Täydelliset tulostaulukot löytyvät oheisesta linkistä ja infotaululta. (TR)

Lopullinen viikkokisataulukko:  UUSIN VIIKKOKISATAULUKKO 15_2022

Miehet ly 15_2022    Miehet pb 15_2022    Naiset pb 15_2022

SENIORIEN KAUDEN PÄÄTÖS JA PALKINTOJEN JAKO TIISTAINA 27.9.

Seniorien kilpailukausi on saatu päätökseen ja on loppukaronkan aika. Tiistaina 27.9. pelataan perinteinen pariscramble arvotuin parein yhteislähtönä klo 10.00 alkaen. Kisamaksu on normaali viikkokisamaksu.

Kilpailun jälkeen on toimikunnan tarjoama ruokailu, katsaus kaudesta ja palkintojen jako kaikista kesän kilpailuista. (muistattehan, että nyt palkitaan myös jokainen yksittäisen viikkokisan voittaja). Toivomme mahdollisimman monen pelaajan jäävän lopputilaisuuteen ja antamaan arvostuksen niille pelaajille, joille arvostus palkintojen merkeissä kuuluu!

Tervetuloa päättämään hieno kilpailukausi ja antamaan samalla toimikunnalle evästyksiä tulevan kauden toimintasuunnitelmaan. (TR)

 

SENIORIEN SYYSMATKA TAHKOLLA PAULA PELTOKANKAAN JUHLAA

Seniorien syysmatkan kohteeksi valikoitunut Tahkovuori tarjosi upeat puitteet pelaajillemme. Molempien kenttien (Old Course ja Lake&Forest)  väylät ja viheriöt oli virheettömät. Tuohon kun yhdistyi pääosin lempeän leveät baanat ja upeat Syvärin maisemat, niin kaikki oli katettu hyvään tuloksentekoon. Ja tulihan sitä tulosta, sillä Paula Peltokangas täräytti 37 + 40-pisteellä tuloksen 77, mikä lienee senioriretkien ennätys pitkään aikaan. Eipä siinä ollut toiseksi ja kolmanneksi tulleilla Tapio Räsäsellä ja Kaarina Malkamäellä tuloksin 69 ja 68 paljon jakoa.

Tahko Chalet majoituspaikkana osoittautui myös loistavaksi kohteeksi. Siistit ja käytännölliset lomahuvilat klubialueella soveltuivat erinomaisesti pelaajaryhmämme tarpeisiin. Golfnautinnon lisäksi saimme pelipakettiin kuuluvana nauttia ystävällisestä palvelusta ja ravintolan keittiön loihtimista erinomaisen monipuolisista ja maukkaista antimista. Kaiken kaikkiaan Tahkoa voi suositella lämpimästi pelaajien ryhmämatkakohteeksi. (TR)

    Heikki Kivelä ei huomaa nauttia Syvärin kauneudesta, hänen päästessään Riitta Väärämäen ja Kaarina Malkamäen hellään huomaan.

EPG:LLE MITALISADETTA JA HYVIÄ SIJOITUKSIA ALUE-TOUR-FINAALISSA

Viikonvaihteessa , 3.9. pelattiin Aluetourin Finaalikisa Lakistossa. EPG:n pelaajat saavuttivat kolme mitalisijaa ja neljä kymmenen joukkoon sijoitusta. Sarjat pelattiin tasoituksellisina.

Kultaa voitti M-60 sarjassa Raimo Vesala  (+1).   Naiset-50 sarjassa pronssia voitti Marjo-Riitta Mansikka (+3).  M-70 sarjassa pronssille tuli Mauri Myllymäki (-2).

Jussi Paasimäki sijoittui viidenneksi  (+1)  M-75 sarjassa.  Anneli Räsänen saavutti seitsemännen sijan N-70 pistebogeyssa (27 p.)

Anna-Kaisa Koitto oli kahdeksas  (+9)  N-60 sarjassa. Timo Nuolivirta sijoittui kymmenenneksi (+10) M-50 sarjassa.

 

EPG ISOSTI ALUETOURIN FINAALIIN LAKISTOON!

Seuramme seniorit dominoivat taas aluetourin karsintoja ja Pohjanmaan alueen 15-finaalipaikasta meille tuli peräti kymmenen!

Lakistossa 3.9. pelattavaan 140 pelaajan Suomen finaaliin meiltä tiensä raivasivat

Anna-Kaisa Koitto, Marjo-Riitta Mansikka, Anneli Räsänen, Mauri Myllymäki, Tapio Räsänen, Seppo Malkamäki, Jussi Paasinmäki, Osmo Kiviluoto, Kari Kohtamäki ja Kyösti Heinonen.

Seuraväki toivottaa Onnea finaalipaikoista ja menestystä itse finaaliin!  (TR)

 

EPG VOITTOON SEURAOTTELUSSA VAASAA JA KOKKOLAA VASTAAN

Ruuhikoskella pelattiin senioriseuraottelu EPG / KoG / VaG 15.8.2022.

Varsin tiukan kisan kiertopalkinto jäi EPG:n haltuun yhteistuloksella 381 pistettä.

Vahvalla 20-pelaajan porukalla Ruuhikoskelle saapunut Kokkola oli toinen 361-pisteellä pitäen Vaasan niukasti kahden pisteen erolla takanaan.

EPG:b joukkuetuloksen muodostivat:

Seppo Malkamäki 39 p, Antti Lammi 39 p, Heikki Hautala 38 p, Markku Lahtinen 38 p, Pekka Haapaharju 38 p, Tapani Niemi 37 p, Paula Peltokangas 39 p, Kaarina Malkamäki 39 p a Anneli Räsänen 37 p.  (TR)

 

MINNA MÄNTYLÄLLE PRONSSIA SM-60

Master Golfissa pelatussa SM-60 lyöntipelissä Minna Mäntylä oli hienosti jaetulla pronssitilalla tuloksellaan +25.  Äärimmäisen tasaisessa kisassa hopea voitettiin yhtä lyöntiä paremmalla tuloksella. Kultaa voitti Elina Schuurman (HGK) lyönnin erolla hopeaan ( +23).

MINNA MÄNTYLÄ JAKAA KAKKOSTILAA SM-60:SSA

Minna on hienoissa asemissa sunnuntain päätöskierrokselle . Hän on ensimmäisen kierroksen jälkeen toisena tuloksella 83  (+11)  . Kilpailu pelataan Master Golfissa (Forest) . Kisan kärjessä on Tuija Kohonen, HIFK Golf ry, vain lyöntiä paremmalla tuloksella.

MAURI MYLLYMÄKI HOPEALLE M-65 TASOITUKSELLISESSA KISASSA

Maurin suoritus oli EPG:n pelaajista paras. Vaativissa olosuhteissa pelattu tulos oli kaksi alle oman tasoituksen.

Joukkuekisassa (16 joukkuetta) EPG:n ykkönen sijoittui seitsemänneksi ja kakkonen yhdeksänneksi. Ykkösjoukkueessa pelasivat : Antti Peltoniemi, Kari Rytkönen ja Jari Mäntylä. Kakkosjoukkueessa pelasivat: Pauli Salokorpi, Harri Myllymäki ja Mauri Myllymäki.

MAURI MYLLYMÄKI HCP-KILPAILUN JOHDOSSA TOISELLE KISAPÄIVÄLLE

Mauri Myllymäki pelasi kovan ensimmäisen kierroksen päätyen HCP-kisassa johtopaikalle tuloksella -4 .  Scratch- kisassa Mauri jakaa sijaa  12. tuloksella 81 (+9).

HCP-kisassa pelasivat kympin sakkiin Jari Mäntylä ja Hannu Inna. Molemmat jakavat kuudetta  sijaa tuloksella -1.

EPG 1. on 16 joukkueen kilpailussa 5. tuloksella + 39. Joukkueen tulos muodostuu 3 parhaasta tuloksesta per kierros. Joukkueeseen kuuluvat : Antti Peltoniemi, Jari Mäntylä ja Kari Rytkönen.

EPG 2. on sijalla 8. (+43)    .    EPG 2 :  Harri Myllymäki, Pauli Salokorpi ja Mauri Myllymäki.

Joukkuekisassa on mahdollisuus mitalipaikalle, sillä kakkostila on vain kahden lyönnin päässä.

SYYSMATKA TAHKOLLE 7. – 8.9.

Ilmoittaudu 15.8. mennessä nexgolfin kilpailukalenterin kautta tai caddiemastereille. 36 -nopeinta mahtuu mukaan. Matkan hinta kahden päivän peleillä, majoituksella, ruokailuilla ja bussikuljetuksella vain 209 €. Matkatiedot kilpailukalenterista.

Lähde mukaan kokemaan Tahkon jylhät ja ehkä Suomen komeimmat golfmaisemat!

ALUETOUR 3 KOKKOLASSA 4.8.

mennään taas bussilla Kokkolaan. Laittakaahan nimet infotaulun listaan ja tulkaa kyytiin Päivölän cittarin P-paikalta 4.8 klo 06.50. Voitte myös soittaa tiedot Tapiolle.

(Vuosikirjassa on yhteystiedot ja muutakin hyödyllistä tietoa). (TR)

 

BUSSI KAUHAJOELLE 19.7. LÄHTEE CITTARILTA KLO 14.00.

 

MUKAVA PARICRAMBLE HÄRMÄSSÄ 29.7.

Härmän uusitulla kentällä pelataan Pohjanmaan alueen senioreille suunnattu parikisa 29.7. Parit voi tehdä vapaasti ja ilmoittautua suoraan härmään.

Kutsu ja tiedot Härmägolfin sivuilla. Lähdetään taas isolla porukalla nauttimaan kokemusperäisesti mukavasta kilpailutapahtumasta. (TR)

 

SENIORIKAPTEENIN VIIKKOKISATIEDOTE

Senioreiden viikkokilpailun ”suola” on ollut ja on jokseenkin sääntöjen mukainen lähtöryhmäarvonta. Tämä tarkoittaa, että autokunta-ja avioparien lähtöryhmäjärjestelyjen jälkeen tehdään sääntöjen mukainen arvonta.

Mitään erityisiä lähtöryhmätoiveita ei siis huomioida, eikä niitä ole syytä esittää.

Lähtöaikojen julkaisun jälkeen ei voi eikä saa esittää muutoksia caddiemasterille, puhumattakaan uhkauksista kilpailusta poisjääntiin.

Meillä on pirteät ja nopeasti tehtävänsä oppineet caddiemasterit töissä. Arvostetaan ja tuetaan heidän työtään golfin henkeen kuuluvalla kohteliaalla ja hymyilevällä asiointikäytöksellä.

Muistutan tässä myös kaikkia lukemaan senioripalstalta tiivistelmän viikkokisaohjeistuksesta ja erityisesti ohjeet ripeästä etenemisestä kentällä.

Ottakaahan vuosikirja tiskiltä käyttöön lukekaa hyödylliset ohjeet sivuilta 38 – 42!

Näillä siis mennään ja nautitaan hienosta toimintaympäristöstä, jonka meille tarjoaa parhaan taitonsa mukaan koko Ruuhikoskiyhteisön henkilökunta!

Terveisin: Tapio Räsänen, seniorikapteeni.

SENIORIEN KAUSI JA VIIKKOKISAT  KOMEASTI HOLAREILLA  KÄYNTIIN !

Seniorien kisakausi on käynnistynyt mukavasti Tuulilli Lahtisen, Matti Laitilan ja Hannu Innan komennossa, heidän johtaessa sarjojaan kahden kisan jälkeen.

Onnittelut vielä Matti Rantalalle avauspäivän – ja Jari Järvelälle kakkoskisan holareista!

Alkukaudesta on ollut vähän pulmia tarkkojen tulosten muodostamisessa. Nuo pienet tekniset pulmat kyllä korjaantuu, mutta se edellyttää kaikkien huolellista toimintaa.

Kerrataanpa vielä muistilista viikkokisoihin:

 1. Katso, että olet lähtölistalla haluamassasi sarjassa ja korjaa tieto tarvittaessa caddiemasterille.
 2. Muista merkitä rasti tuloskorttiin pelaamasi tiin kohtaan!!!! Ryhmä muistuttakoon toisiaan asiasta.
 3. Kerro lyöntimääräsi kuuluvasti heti viimeisen putin jälkeen. Kortteja ei korjailla pelin jälkeen!
 4. Merkitkää korttiin vain pelaajan ja merkkarin lyönnit – helpottaa caddiemasrerin työtä.
 5. Ota vuosikirja klubilta ja lue ja omaksu senioritoiminnan tiedot sivuilta 38 – 42.!

Erityishuomio pelinopeuteen!

Muistutamme, että emme ole kentällä yksin. Peliryhmät vastaavat yhteisvastuullisesti sujuvasta etenemisestä ja edellisen ryhmän mukana pysymisestä.

Jos viivettä kuitenkin muodostuu, niin klubille ei jäädä tauolle, vaan jatketaan nopeasti 10-tiille!

Aikataulun mukaista etenemistä auttaa paljon se, että muistamme pallon etsimisajan olevan todellakin vain 3-minuuttia!

Senioritoimikunta toivottaa mukavaa ja aktiivista pelikauden jatkoa kaikille!

 

Ps: Tulkaahan Hilkan järjestämään digikouluun klubille 30.5 klo 17.00! (Kyllä seniorikin oppii).

DIGITAALISEN TULOSKORTIN KÄYTÖN OPASTUS

Paikka: Ruuhikoski Golf toimiston kokoushuone
Aika: Maanantai 30.5. klo 17.00 – 19.00
Digitaalisen ohjelmasovelluksen käyttöönotto, jonka voi ladata puhelimeen. Ohjelmasovelluksista käydään läpi GameBook ja Nexgolf, joka meillä on käytössä kilpailupäivinä myös kuluvan kauden aikana. Tulevaisuudessa siirrytään laajemmin GameBookin käyttöönottoon, joten sen käytön opastusta käydään läpi. Digitaalisen tuloskortin käyttö nopeuttaa, helpottaa caddiemastereiden työtä tulospalvelussa.
Joten älypuhelimet mukaan, ladataan ohjelma ja opetellaan käyttämään!
Opastusta toimintaa tarjoaa
Hilkka Tuominiemi
hilkka.tuominiemi@netikka.fi
0407784178

INFOA KILPAILUKAUDESTA

Kauden kilpailuista on tiedot ja ohjeistus vuosikirjassa sivuilla 38 -42. Ota kirja ja lue tiedot, sekä pysähdy infotaululla lukemaan ajankohtaistiedotteet.

Viikkokisat alkavat ti 17.5. entisellä sarjajaolla. Kilpailuun liittyen tilastoidaan tehdyt birdiet infotaulun nimilistaan omalla merkinnällä ja parhaat palkitaan kauden lopussa.

Muistutamme, että kauden pääkilpailu on edelleen kokonaisaktiivisuutta mittaava vuoden nais- ja miesseniorikisa! Tähdätkää siis osanottonne viikkokisojen ohella seuramestiksiin, seuraotteluihin ja aluetoureille!

Senioritoimikunta toivottaa kaikille mukavaa ja aktiivista golfkesää 2022!

KEVÄTMATKA TALLINNAAN 2. – 4.5.2022 TOTEUTUU

Matkalle on lähdössä 30 senioria. Matkalle lähdetään Päivölän Cittarilta 2.5. klo 09.00.

Matka laskutetaan etukäteen huhtikuulla. Matkainfo tulee vielä puhelinviestinä.

Varatkaa pikku- ja tasarahoja matka-aktiviteetteihin. Passi tai virallinen henkilökortti on  hyvä olla mukana.

SENIOREIDEN KEVÄTMATKA

Senioreiden kevätmatka suuntautuu Viron golfmaille 2.-4.5.2022. Tervetuloa mukaan! Lue lisää matkainfosta. Ilmoittautuminen NexGolfin kilpailukalenteriin 25.3.2022 mennessä.

Matkainfo

WALLSPORT-HARJOITUKSISTA

Lyöntiharjoitukset Wallsportissa vielä maanantaina 21.2 ja 28.2. Enempää harjoitusvuoroja emme saaneet. Maaliskuulla siis ahkerasti In-golfiin ja hiihtoladulle! taitoa ja kuntoa kohottamaan.

 

Seniorien viikkokisatilasto_152021    Seniorien vk-kisatilasto_152021 pdf

WALLSPORT-HARJOITUSVUOROT ALKAVAT 10 TAMIKUUTA

Olemme sopineet Wallsportin kanssa talven ajat lyöntiharjoitteluun. Hallin tiukka varaustilanne mahdollisti meille 8 harjoitusvuoroa maanatai-iltapäiville.
Aloitamme maanantaina 10.1.2022 klo 14.00 – 15.30 ja siitä alkaen samaan aikaan joka viikko päättyen 28.2 vuoroon.
Lyöntiharjoittelu lopetetaan n. 15.15, jonka jälkeen pallot kerätään yhteisvastuullisesti pois ja halli vapautuu seuraaville 15.30.
Perittävä vuoromaksu on 5 € kerralta ja se maksetaan käteisellä harjoitukseen tultaessa.
Uusille tulijoille tiedoksi, että pallot ovat ”talon puolesta” ja tiitikkujen käyttö on EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Siis vain mailat, käteisraha ja innokas harjoitusmieli mukaan. (TR)

AURINKO, PAULA, PEKKA ja 1700 KILPAILUSUORITUSTA PÄÄOSISSA SENIORIEN KAUDEN PÄÄTÖKSESSÄ

EPG:n seniorien kilpailukausi saatiin komeasti päätökseen 21.9.2021 pariscramblen ja palkintojen jaon merkeissä. Päätöstapahtuma avattiin kaikille osoitetuilla kiitoksilla upeasta kaudesta kentän kunnon, säätilan ja ennen kaikkea loistavien pelaajien toiminnan johdosta. Ihmisethän viihtyvyyden kesän kisoissa tekivät ja tämän yhteisen mukavan toiminnan, innostuksen ja ahkeruuden ilmentymänä Tapio Räsänen nimesi vuoden positiivariksi Tapani ”Tatti” Niemen.

”Tatti” tiivistikin puheenvuorossaan kaikkien senioripelaajien tunnot toteamalla, että: ”On etuoikeus kuulua tähän joukkoon ja nauttia sen yhteisöllisyyden antamasta virrasta elämään”.

Positiivisuus oli myös tj. Keijo Mäenpään perussanoma hänen senioreille esittämässään tervehdyksessä ja kiitoksissa aktiivisesta seuratoiminnasta.

Aktiivisuus näkyi huikeana kilpailusuoritusmääränä, sillä kesän viikkokisoissa kertyi yhteensä 1390 suoritusta. Tuohon lukuun kun lisätään Aluetoureille 139 osallistumista, seuraottelut ja muut seniorikisat, niin kyseessä lienee selkeä seniorien kilpailuaktiivisuuden ”Suomen mestaruus” noin 1700 kilpailustartilla.

Paula Peltokangas ja Pekka Mattila vuoden senioripelaajat!

Kauden pääkilpailuksi nostettiin arvoasteikossa taistelu vuoden nais- ja miesseniorin tittelistä.

Tämän arvostetun kokonaiskilpailun voittoon vaaditaan aktiivisuutta ja menestystä viikkokisojen ohella mestaruuskilpailuissa, seuraotteluissa ja seniorien aluetour-kilpailuissa. Miesten puolella kisa oli todella tiukka, sillä voittajaksi selvisi Pekka Mattila  405 pisteellä, jättäen Mauri Myllymäen ja Tapio Räsäsen pistein välein hopealle ja pronssille. Naisten sarjassa voittaja Paula Peltokangas (404 p.) sai pienen irtioton Riikka Rintasaloon (399 p.) ja Sirpa Puskaan (397 p.). 

Viikkokilpailusarjoissa hankitut asetelmat säilyivät loppuun asti ja miesten lyöntipelisarjan voitti Mauri Myllymäki (490), kakkosena Seppo Malkamäki (495) ja kolmantena Timo Nuolivirta (496).  Naisten kärkikolmikko oli Kaarina Malkamäki (264 p), Paula Peltokangas (261 p) ja Sirpa Puska (258 p). Miesten pb-sarja oli puhtaasti Tapani Niemen hallintaa pistein 273. Seuraavina olivat Tapio Ristilä (265 p) ja Heikki Hautala (260 p).

BIRDIEMAN Oy oli mukana viikkokisasarjan birdie-kisassa. Viikkokilpailusarjaan lisättiin oheisohjelmana kilpailu lähipelitarkkuudesta ja tuloksenteosta ”birkkujen” määrän tilastoinnilla.

Birkkuja syntyikin Birdieman’ n tukemassa kisassa yhteensä 239 yhteensä 66 pelaajan tekemänä. Birdiekuninkuuden voitti Mauri Myllymäki 13-birkulla ja kuningatar oli Riikka Rintasalo 6-birkulla.

Kilpailukausi on näin saatu päätökseen. Senioritoimikunta esittää vielä noin 1700 kaunista kiitosta hienosta ja todella mukavaa yhteishenkeä ylläpitäneestä kilpailukaudesta koko seniorien pelaajajoukolle!  (TR)

SENIOREILLA ANTOISA SYYSMATKA HARTOLAN KUNINGASKUNTAAN

Seniorien syysmatka suuntautui 16. – 17.9. Hartolan kentälle. Kosti Kurosen 1980-luvun luomus oli useimmille uusi tuttavuus ja varsinkin ensimmäisenä pelipäivänä suunnittelijalle tyypilliset väylillä usein toistuvat sokkolyönnit aiheuttivat yllätyksen jos toisenkin. Hyväkuntoinen kenttä ja hieno kuulakas syyssää loivat kuitenkin hienot puitteet mukavaan ”kuningaskunta-vierailuun”. Erityisen tyytyväisiä oltiin klubiravintolasta tilattuihin ruokailuihin. Eipä oltu keittiön tasoa turhaan eri yhteyksissä kehuttu.

Hartola soveltui tällaisen 2-päivän matkan retkikohteeksi mainiosti, sillä samassa pihapiirissä toimiva Linna-hotelli tarjosi mainiot yöpymistilat jotka yhdistettynä loistavaan klubiravintolan palveluun  ja hyvään kenttään tarjosivat taas kerran matkalle osallistuneelle 27-seniorillemme hienon syysmatkan kokemuksen.

Matkakisassa tottakai pelattiin pb-kisa ”matkamestaruudesta”. Pb-kilpailun voittajaksi nousi monien yllätykseksi Sulo Koivupuisto 77-pisteellä. Sulon voitto oli yllätys lähes kaikille voittajaveikkaukseen osallistuneille.  Erkki Valtamäki oli kuitenkin ainut Sulon voittoon uskonut ja tuo luottamus toi Erkin matkakassaan koko veikkauspotin. Kannatti luottaa! Hyvän vastuksen Sulolle tarjosivat Jouko Luhtala (75 p), Tapio Räsänen 74 p)  ja Seppo Silander (73 p).  Ladyjen osalta parhaan pistesaaliin keräsi Anneli Räsänen (67 p) jättäen Kaarina Malkamäen 2-pisteen päähän.

SCR-tuloksissa Harri Myllymäki oli ylivoimainen 79 ja 85-lyönnin tuloksin. Kakkossijasta käytiin tiukka kisa Seppo Malkamäen (175-lyöntiä) ja Hannu Innan (177-lyöntiä) kesken.

Matkan perinteisenä oheisohjelmana pelattiin kymmenen kysymyksen bussivisa, jossa  kyseltiin enemmän tai vähemmän golfiin liittyviä asioita. Olisitko sinä muuten tiennyt kenet Matilda Castren voitti Solheim-cupissa ratkaisten Euroopan voiton tai mikä tunnettu suksitehdas toimi Hartolassa vuoteen 2011 asti, tai mikä on Hartolan kentän ykkösväylän nimikkolintu ja montako soihtua on Hartolan vaakunassa?? Nämä kimurantit kysymykset selvitti parhaiten itsekin kyseisen suksitallin merkillä aikoinaan kilpaillut Seppo Malkamäki, saaden haltuunsa kisan kiertopalkinnon. (Hyvin on kiertopalkinto kiertänyt ainakin palkinnon lahjoittajaa, sillä nytkään se ei tullut edellisen matkan voittajalta takaisin).

Skineissä Harri Myllymäki oli ensimmäisenä päivänä liekeissä, mutta onneksi lento katkesi kierroksen puolivälissä ja sen jälkeen osingoille pääsi melko tasapuolisesti moni muukin pelaaja, jopa allekirjoittanutkin kaikkien yllätykseksi parilla birkulla loppuväylillä.

Matkailu avartaa ja toivottavasti maailma avartuu tulevaan kevääseen mennessä myös golfmatkailulle. Onko kevään suunta sitten Baltia, Ruotsi tai jotain muuta, sen tiedämme sitten aikanaan. (TR)

KILPAILUKAUDEN PÄÄTÖS PARISCRAMBLEN JA PALKINTOJEN MERKEISSÄ 21.9.

Seniorien kilapilukausi päätetään komiasti tiistaina 21.9.

Päivä aloitetaan yhteislähtönä pelattavalla pariscramblella klo 10.00. Peliparit arvotaan lähekkäisistä tasoitusryhmistä, jolloin pelaaminen on mielekästä ja kannustavaa kummallekin pelaajalle. Ilmoittautukaa normaalin tavan mukaan maanantaihin klo 12.00 mennessä. Kilpailumaksu on normaali viikkokisamaksu.

 1. Kierroksen jälkeen on tarjolla toimikunnan tarjoama lounasruoka sen jälkeen palkintojen jako seniorien kaikista kesän kisoista. (Viikkokisat, vuoden seniorit, reikäpelit, puttikisa, birdieporvarit ja pariscramble).

Palkintoja on jaossa aiempaa runsaammalle joukolle ja mm. viikkokisojen osalta 8 – 10 parhaalle.

Palkintojen jaon yhteydessä tilaisuuteen tuo tervehdyksensä myös tj. Keijo Mäenpää.

Tärkeä toivomus! Jääkää runsaslukuisasti klubille kuulemaan katsausta menneestä ja tulevasta kaudesta sekä antamaan arvo kauden menestyjille ja palkintojen saajille. (TR)

SENIORIEN KLPAILUKAUSI HUIPENTUU – PAULA PELTOKANGAS JA MAURI MYLLYMÄKI ISTUVAT KUSKIN PUKILLA

Seniorien kilpailukausi lähenee loppuaan ja viimeiseen viikkokisaan 14.9 kannattaa laittaa kaikki likoon, sillä useimmissa sarjoissa tilanteet ovat todella tiukat ja suuret muutokset mahdollisia.

Vuoden pääkisasta nais- ja miesseniorin tittelistä tulee huikea kamppailu. Ladyjen puolella Paula Peltokangas pitää ohjia 400-pisteellä, mutta Riikka Rintasalo vaanii vain pisteen päässä ja Sirpa Puska hänestä 4-pisteen päässä.

Miehissä Mauri Myllymäki on hieman irti 410-pisteellä, mutta löysäilyyn ei ole varaa, sillä ”vanha konna” ja keskittymisen mestari Pekka Mattila on vain viiden pisteen päässä Maurista. Muista kärkisijoista käydään vielä tasainen kamppailu Seppo Kivelän, Jarmo Rintasalon ja yllättäen myös allekirjoittaneen tilaston pitäjän kesken.

Viikkokisasarjoissa on varsin tasaiset tilanteet päällä lukuun ottamatta miesten pb-sarjaa, jossa ”Tatti” Niemi on repäissyt 13-pisteen eron Heikki Hautalaan ja Timo Martikkalaan pistein 273 ja 260.

Naisten viikkokisasarja on täysin avoinna, sillä kärjessä oleva Kaarina Malkamäki on kerännyt 257-pistettä ja häntä ahdistelee pistein välein Paula Peltokangas ja Sirpa Puska.

Miesten lyöntipelin kuninkuudesta käydään vielä hurja taisto ja kärjessä oleva Mauri Myllymäki on käyttänyt vain 4-lyöntiä (492) vähemmän kuin takana 496-lyönnillä vaaniva Pekka Mattila. 

Viimeiseen viikkokisaan on siis luvassa kovat panokset ja huolellisella pelillä on saatavissa vielä isoja muutoksia loppusijoituksiin.

Hyviin tuloksiin on avainasemassa puttipeli ja siksi viimevuotiseen tapaan otamme oheistapahtumana mukaan kisan puttiparemmuudesta. Pelaajat merkitsevät siis tuloskorttiin koko kierroksen viheriöllä tapahtuneet putit ja myös tästä sitten parhaat palkitaan kauden päätöksessä 21.9. (TR)

 

SENIORIEN SYYSMATKA HARTOLAAN 16-17.9

Perinteinen sennujen syysmatka tehdään tänä syksynä Hartolaan 16-17.9.  Matkan hinta on maximissaan 200 € lähtijöiden määrästä hieman riippuen. Hartolasta on varattu alustavasti 40-paikkaa ja matka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen nexgolfin kilpailukalenterin kautta tai caddiemasterille.

Tarkemmat matkatiedot nähtävissä ilmoitustaulultamme. (TR)

 

ALUETOUR PÄÄTÖKSEEN EPG:N KOMENNOSSA – 10 PELAAJAAMME LUNASTI PAIKAN SUOMEN FINAALIIN

Seniorigolfliiton Pohjanmaan alueen aluetourin kolmas osakilpailu pelattiin 4.8 Vaasassa. Ennakko-odotusten mukaisesti seuramme pelaajat kahmivat Suomen finaalin alueen 18-paikan kiintiöstä nimiinsä peräti 10 edustuspaikkaa. (EPG:n ylivoimasta kertoo sekin, että VaG sai 3 paikkaa, Botnia Golf 2 paikkaa ja Lappajärvi, Ähtäri ja Kokkola kukin yhden paikan).

Aluetourin kilpailusarja huipentuu 144-pelaajan finaaliin, joka pelataan Uudessakaupungissa 4. syyskuuta. Tähän Suomen finaaliin seurastamme tiensä raivasivat seuraavat pelaajat:

Helena Lautamaja, Anna-Kaisa Koitto, Paula Peltokangas, Kyösti Heinonen, Mauri Myllymäki, Tapio Räsänen, Timo Luukko, Olavi Kokko, Jussi Paasimäki ja Pekka Mattila.

Seuramme senioripelaajat ovatkin viime vuosina olleet selvästi finaalipaikkamääränä mitattuna Suomen vahvin seura ja tuomisina on ollut lukuisia voittoja ja mitalisijoja.

Toivotamme finaalipelaajille antoisaa kilpailumatkaa ja odotamme taas tuliaisiksi hyviä sijoituksia! (TR)

 

SEURAMME SENIORIEN VAHVA VIRE JATKUI PIETARSAAREN ALUETOURILLA

Pohjanmaan alueen toinen aluetour-kisa pelattiin 14.7 Pietarsaaressa ja tuttuun tyyliin seuramme pelaajat esittivät Pirilössä vahvoja otteita. Puheenjohtajamme Anna-Kaisa Koitto näytti, miten joukkoja johdetaan edestäpäin ja nappasi N60 ykkössijan Kaarina Malkamäen ja Tuula Saaren säestäessä hopea- ja pronssimitaleilla.

Vahvaa naisenergiaa kehiin toi myös Paula Peltokangas N70 sarjan ykköstilalla.

Kisan parhaan tuloksen teki huippupeliin intoutunut Tauno Saari sarjassa M60  66-lyönnin saldolla ja ylivoimaisella voitolla.

Mitalisijoille ylsivät myös Timo Martikkala (3), Markku Lahtinen (3), Sirpa Puska (3) ja Helena Lautamaja (3).

Rankilista näyttää seuramme osalta melko mukavalta ennen kolmatta Vaasassa pelattavaa osakisaa. Sarjakärki on kahden osakisan jälkeen seuraava:

N50: 1.Helena Lautamaja. 3. Riikka Rintasalo

N60: 1. Kaarina Malkamäki 2. Anna-Kaisa Koitto  3. Tuula Saari

N70: 1. Paula Peltokangas  3. Anneli Räsänen

M50: 2. Jarmo Rintasalo

M65: 2. Kyösti Heinonen

M70: 1. Mauri Myllymäki 2. Tapio Räsänen  3. Olavi Kokko

M75: 1. Seppo Kivelä 2. Timo Martikkala ja Jussi Paasimäki.

Näistä asetelmista on taas hyvä lähteä hakemaan Vaasasta 4.8  jättipottia kohti Suomen finaalia Uuteenkaupunkiin 5.9.  (TR)

 

LÄHTÖ NIVALAAN MAANANTAINA KLO 06.00

Nivalan retkelle lähdetään Päivölän Cittarilta maanantaina 12.7 klo 06.00.
Varatkaa käteistä rahaa bussimatkaa varten 20 €euroa ja kolikoita veikkauksia ja skinejä varten riittävästi. Perillä kukin maksaa kilpailumaksun ja ruokailut caddiemasterille.
Muistutus viedä, että Pietarsaareen lähdetään keskiviikkona 14.7 klo 7.20 Päivölän Cittarilta.

 

RUUHIKOSKEN SENIOREILLA VAHVA ALUETOUR-AVAUS 17.6. – TULIAISINA 4 SARJAVOITTOA  POHJANMAAN ALUEEN ENSIMMÄISESSÄ OSAKILPAILUISSA

Pohjanmaan aluetourin 1-osakilpailu pelattiin 141-pelaajan voimin Botnia-golfin kentällä 17.6. EPG:n seniorit esittivät vahvaa peliä ja sarjavoittoihin ylsivät Helana Lautamaja (73), Kaarina Malkamäki (76), Paula Hautala (36) ja Pekka Toppari (71) .

Menestystä täydensivät kakkossijat napanneet  Anneli Räsänen (34), Seppo Kivelä (73), Jari Mäntylä (74), Jarmo Rintasalo (75) ja Tapio Räsänen (73).  Koristeena tuloskakkuun saatiin vielä Anna-Kaisa Koiton (81) ja Mauri Myllymäen (75) pronssimtalit.

Tästä on hyvä jatkaa toiseen osakilpailuun Pietarsaareen 14.7, jonne järjestetään yhteiskuljetus, jonka seura kustantaa pelaajille.

Tulokset löytyy seniorigolfliiton sivuilta. Klikkaa auki golfbox kilpailukalenteri ja sieltä aluetour 1 ensimmäinen osakilpailu Botniagolf. (TR)

 

TERVETULOA KILPAILUKAUTEEN 2021!

Kaikista kauden tapahtumista tulee tiedot infotaululla hyvissä ajoin ennen tapahtumia – pysähtykäähän lukemaan tärkeät tiedot!  Lähiaikoina ilmestyvässä vuosikirjassa on lähes kaikki tarpeellinen info luettavissa. Tässä kuitenkin tiivistelmä herätteeksi:

Viikkokisat:

Aloitamme tiistaina 11.5 normaalina väliaikalähtönä. Ilmoittautuminen on avattu 1.5. Katsokaa aina, että ilmoittautuminen kirjautuu haluamaasi sarjaan. Kilpailu pelataan koko kesän siinä sarjassa jossa aloitat 1-kilpailun.

Seniorien ”kevätmatka” Nivalaan:

Perinteinen kevätmatka oheisohjelmineen tehdään yksipäiväisenä kesäretkenä Nivalaan maanantaina 12.7. Varatkaa aika kalenteriinne.

Pelaamisen malli 2021:

Etusivulla on hyvää infoa toimintamalliksi kaikille pelaajille.  Lisäämme siihen vielä suosituksen pöytien siistimiseksi tauolta lähdettäessä. (Ethän halua itsekään mennä sotkuiseen pöytään  –  miksi siis et jätä takaa tulevillekin siistiä näkymää. Kiitos jo etukäteen)! Tuon ohjeistuksen mukaan toimien kaikille muodostuu Ruuhikoskella käynnistä aina miellyttävä kokemus.

Senioritoimikunta toivottaa kaikille upeaa ja nautinnollista golfkesää!

Seniorien kilpailuohjelma ja kilpailutiedot kaudelle 2021

Seniorien kilpailuohjelma 2021

Seniorien kilpailuohjelma 2021 (pdf)

Tulosta ohjelma itsellesi

YRJÖ LAUKKANEN SAATELTIIN ”TAIVAALLISILLE VIHERIÖILLE”

Ystävämme Yrjö ”Ylli” Laukkanen saateltiin koskettavin tunnoin viimeiselle matkalleen torstaina 11.3 Törnävän kirkon saattokellojen soiton myötä. Lähiomaisten saattoväki pysähtyi kirkon kohdalle ja ”Yllin” arkun ääressä paikalla olleet lukuisat ystävät kävivät jättämässä hiljaisen muiston Yllille ja myötäelämisen tervehdyksen lähiomaisille.

Yllin yllättävä lähtö keskuudestamme pysäyttää ajattelemaan, että hetken me täällä vain olemme ja huomispäivästä ei kukaan tiedä mitä kaikkea se voi tuoda tullessaan.

Lohdutuksen ja toivon sanomana lauloimme Airan (Yllin puoliso) lempivirren 338 sanoin Yllin kohti Törnävän siunauskappelia.

Päivä vain ja hetki kerrallansa, siitä lohdutuksen aina saan.

Mitä päivä tuokin tullessansa, Isä hoitaa taas lasta armollaan.

Kädessään hän joka päivä kantaa, tietää kaiken minkä tarvitsen,

päivän kuormat, levon hetket antaa, murheen niin kuin ilon seesteisen”

Hyvää matkaa Ylli ystävämme!  (TR)

PELAAJIEN VASTUULLISUUS

Mikäli päästään aloittamaan lyöntivuorot WallSportissa suunnitellusti 25.1. muistattehan vastuullisen käyttäytymisen ohjeet, turvavälit, maskin käytön jne.

Pro Samuli Kivimäki on luvannut olla paikalla, tavoitteena on nuotittaa harjoittelun järkevät muodot ja itsekullekin havainnoitavat palautteet lyönneistä.

SENIOREIDEN LYÖNTIVUOROT WALLSPORT AREENALLA ALKAVAT

Senioreiden lyöntivuorot Wallsport areenalla alkavat maanantaina 25.1.
 
Vuoro on maanantaisin klo 14.30-16.00. Vuoron hinta 5€/vuoro. Maksu kerätään aina vuorojen yhteydessä. Varaa mukaan käteistä.

KOMIA KESÄ PÄÄTÖKSEEN SENNUSCRAMBLEN JA PALKINTOJEN MERKEISSÄ.

Seniorien kilpailukausi päättyi 22.9.2020 pelattuun pariscrambleen ja palkintojen jakoon kauden kisoissa kunnostautuneille.

Osmo ja Sirpa pelasivat vuoden mies- ja naissenioreiksi.

Vuoden nais- ja miesseniorikisan voittaakseen tulee osallistua aktiivisesti kaikkiin kisoihin. Kokonaispisteitä voitiin tänä vuonna kartuttaa aiemmista vuosista poiketen myös aluetour-kisoissa seuraottelujen, viikkokisojen ja mestaruuskilpailujen ohella. Ladypuolella Sirpa Puska oli selkeä voittaja 393-pisteellä. Hopeaa nappasi Pirjo T Myllymäki 387-pisteellä ja pronssia Pirjo P. Myllymäki 369-pisteellä.

Herrojen puolella käytiin huipputasainen kisa voitosta. Lopputulema oli, että Osmo Kiviluoto palasi vuoden kruunupääksi pisteen erolla toiseksi tulleeseen Markku Ala-Riihimäkeen – pistein 397 ja 396. Kauas ei jäänyt kolmonenkaan – Heikki Hautala 394-pisteellä. (Tulokset allaolevasta linkistä).

Kaarina, Osmo ja Yy-Pee viikkokisasarjojen voittajiksi.

Kesän 15-viikkokisassa pelattiin yhteensä 1436 kilpailusuoritusta. Lyöntipelisarjan voiton nappasi Osmo Kiviluoto tuloksella 500-lyöntiä. Hyvän vastuksen tarjosivat tasatuloksella seuraaviksi sijoittuneet Mauri Myllymäki, Timo Luukko ja Pekka Mattila 503-lyönnllä.

Naisten pb-sarjan voiton korjasi Kaarina Malkamäki pistein 269. Seuraavina olivat Eve Ojala 260 p. ja Pirjo T. Myllymäki 253 p.

Miesten pb-sarja oli Yy-Pee Hautamäen hallintaa voittopistein 273. Seuraavina oli Tapio Lahtinen 261 p, ja Heikki Hautala 260 p.

Timo Luukko ja Seppo Malkamäki puttimestareiksi

Viimeiseen viikkokisaan liitetty puttikisa havahdutti seniorit pohtimaan puttipelin tärkeyttä. Parhaat tulokset tässä mielen- ja kehonhallinnan kisassa saivat Timo Luukko ja Seppo Malkamäki  29-putilla. (Tulokset liitteessä).

Anssi Kari vuoden positiivari!

Vuoden 2020 seniorien kilpailutoimintaa on leimannut hieno ja hyvähenkinen ilmapiiri. Tämän positiivisen toiminnan ilmentymänä seniorikapteeni Tapio Räsänen antoi vuoden positiivari-tunnustuksen ja palkinnon Anssi Karille.

Senioritoimikunta onnittelee Anssia iloisesta ja innostuneesta peli-ilmeestä ja toivoo tuon innostuksen näkyvän myös kaikessa tulevan vuoden toiminnassa. (TR)

UUSIN VUODEN NAIS- JA MIESSENIORITILASTO                      PUTTIKISAN TULOKSET 15.9.2020

   Vuoden miesseniori Osmo Kiviluoto ja vuoden naisseniori Sirpa Puska

 

Lopullinen viikkokisatilasto2020

KILPAILUKAUDEN PÄÄTÖS, PARISCRAMBLE JA PALKINTOJEN JAKO TIISTAINA 22.9.2020

Seniorien kilpailukausi päätetään tiistaina 22.9 yhteislähtönä pelattavana pariscramblena. Peliparit arvotaan lähekkäisistä tasoitusryhmistä olevista pelaajista. (Katso tiedot vuosikirjasta). Kilpailumaksu on normaali viikkokisamaksu. Kilpailu alkaa yhteislähtönä 10.00

Päätöskilpailun jälkeen on seuran ja ravintolan tarjoama ruokailu ja palkintojen jako viikkokisoista, reikäpeliliigasta ja viimeisen kisan speciaalista puttikisasta. Vuoden nais- ja miesseniorikisasta palkitaan aiempaa runsaammin pelaajia.

Senioritoimikunta toivoo, että kauden päätöskatsaukseen ja palkintojen jakoon jokainen varaa sen yhden tunnin lisäaikaa pelipäivään. Annetaan läsnäololla arvo ja ablodit ne ansainneille!  Kiitokset tästä jo etukäteen!  (TR)

 

OSMO KIVILUOTO, KAARINA MALKAMÄKI JA YY-PEE HAUTAMÄKI VIIKKOKISARJAN VALTIAIKSI 2020.

Seniorien viikkokisasarja saatiin päätökseen 15.9. aurinkoisessa säässä pelatussa päätöskisassa. Kärjen osalta ei missään sarjassa enää tapahtunut muutoksia ja Kaarina sekä YY-PEE saivat päättää kauden levollisin mielin ylivoimaiseen voittoon. Kaarinan 7-parhaan kisan voitto tuli 269 pisteellä ja YY-PEEN vastaavasti 273-pisteellä. Lähimmät uhkaajat ladyissa Eve Ojala ja herroissa Tapio Lahtinen jäivät 9- ja 8-pisteen päähän voittajista.

Miesten lyöntipelisarjassa käytiin huipputasainen kisa voitosta ja ennen viimeistä kisaa n. 10-pelaajalla olisi ollut mahdollisuus hyvällä pelillä sarjavoittoon. Osmo säilytti kuitenkin 500-lyönnin tuloksella kärkipaikan 3-lyönnin erolla hyvät nousut tehneisiin Mauri Myllymäkeen, Timo Luukkoon ja Pekka Mattilaan.

Senioritoimikunta kiittää kaikkia pelaajia upeasta kisakaudesta ja kutsuu kaikki kauden päättävään pariscrambleen ja palkintojen jakoon tiistaina 22.9.  (TR)

KAHDET KASVOT SENIORIEN SYYSMATKALLA

Seniorien syysmatka 9. – 10.9. suuntautui jo aiemminkin hyväksi koettuun Revontuligolfiin Hankasalmelle. Retkestä koitui elämyksellinen monessakin mielessä. Ensimmäisenä pelipäivänä pelaajia suosi loistava aurinkoinen pelisää, hyväkuntoinen kenttä ja Revontulen golfkeskuksen mainiot oheispalvelut.

Rantasaunan löylyjen ja takkatuvassa vietetyn jälkipelin jälkeen oli mukava mennä unille keräämään voimia toiseen pelipäivään. Jossain määrin unta haittasi ulkoa läpi yön kuulunut sateen kohina. Vesisateen jatkuessa aamullakin, saimme tiedon, että kenttä on pelikelvoton ja niin pelikierroksen sijasta suuntasimme kulkumme kotia kohti.

Yksipäiväiseksi supistuneen kisamme ykkönen oli Rainer Berg 41-pisteellä. Kakkostilan jakoivat Seppo Malkamäki ja Jukka Kaunismäki 37-pisteellä.

Ladyosaston ykkönen oli Pirjo P. Myllymäki (35). Seuraavina Paula Hautala ja Tuula Marttala myös 35 pisteen pelillä.

Perinteisessä voittajaveikkauksessa Rainerilla oli heikko voittokerroin, sillä häntä veikkasi voittajaksi peräti 9 kilpakumppania.

Matkan ratoksi tai ehkä kiusaksi järjestetyn 10-kysymyksen visailun voitti 7-oikein tuloksella Eero Viinikka tasoituksen ratkaistessa. Samaan tulokseen ylsivät myös Teuvo Autio, Vesa Jaskari, Simo Luoma, Pentti Martikkala ja Seppo Malkamäki. Kysymykset koskettelivat mm. Ruuhikosken SM-kisan mestareita ja kenttäennätystä. Olisitko Sinä muuten tiennyt missä sijaitsee Poltinkosken golfkenttä tai montako puukiipijäparia pesii Suomessa? (Kevään Swingistä tuohonkin löytyy tieto). Toivottavasti usein kadonnut matkavisailun uusi kiertopalkinto pysyy Eerolla aiempia voittajia paremmin tallessa.

Tulokset kisasta löytyy Revontuligolfin kilpailukalenterista. (Tapio.R)

   Jukka Rintanen lähti revontulien värissä  auraamaan ekapäivän peliä.

 

  Risto Hoiska, Paula ja Risto Peltokangas sekä Heikki Hautala valmiina starttiin.

HELENA LAUTAMAJA UPEAAN VOITTOON OULUN ALUETOUR-FINAALISSA!

Oulun Sankivaarassa 5.9 pelattu Seniorigolfliiton aluetour-finaali oli Helena Lautamajan ja EPG:n senioripelaajien juhlaa neljän mitalisijan muodossa. Helena pelasi ”elämänsä kierroksen” ja kahden etuysin ”birkun” siivittämä lentokeli toi hänelle ylivoimaisen voiton N50-sarjassa nettotuloksella 64. (Samalla koko 143 pelaajan kisan ylivoimaisesti paras tulos). Pronssipallille tässä sarjassa nousi sitten Maarit Lehtonen tuloksella71.

M65-sarjassa koko kesän hyviä otteita esittänyt Kari Kohtamäki nappasi hienon hopeasijan tuloksella 71. Syksyä kohti peliään vahvasti parantanut Timo Luukko kruunasi EPG:n loistopäivän M70-sarjan pronssitilalla tuloksella 73.

Mitalisijat Suomen finaalissa ovat olleet harvinaista herkkua ja siksi tämän jättipotin johdosta iloiset onnittelut kaikille finaaliin päässeille ja siellä menestyneille! (TR)

                                              

Helena upottaa bogiputin 18-viheriöllä.                                Maaritin taidonnäyte bunkkerin reunalta melkein kuppiin.

EPG:n SENIORIT  VAKUUTTAVIA  ALUETOURIN  KARSINTASARJASSA – LÄHES  PUOLET  ALUEEN  FINAALIPAIKOISTA  RUUHIKOSKELLE!

Seniorien aluetourin karsintasarja saatiin päätökseen Ähtärissä 5.8.2020. Seuramme seniorit tekivät kolmen osakisan karsintasarjassa vakuuttavaa jälkeä ja tuloksena oli Oulussa 5.9 pelattavaan finaaliin kahdeksan pelipaikkaa. (Jaossa oli Pohjanmaan alueelta 11-seuralle yhteensä 18-paikkaa).

Nuorten ladyjen N50-sarjassa edustuspaikan nappasivat Helena Lautamaja, Sari Mahlamäki ja Maarit Lehtonen, Helenan voittaessa koko karsintasarjan.

N65-ladyissa seuraamme lähtee edustamaan karsintasarjassa toiseksi sijoittunut Pirjo P (Harrinvaimo) Myllymäki

Vanhenpien herrasmiesten M70-sarjassa kisakoneeseen paikan lunastivat Jussi Paasimäki ja Timo  Luukko karsintasarjan sijoilla 2 ja 5.

M65-sarjassa karsinnan suvereeni voittaja oli Kari Kohtamäki ja seurakseen finaaliin hän saa kolmanneksi sijoittuneen Harri Myllymäen.

Viime vuonna Suomen finaalissa seuraamme saatiin yksi ykkössija Pirjo T. Myllymäen tuomana. Valitettavasti seuramme tasokkaimmat senioripelaajat M50-sarjasta ei muilta kiireiltään ennättäneet aluetourille mukaan. Toivottavasti jatkossa saamme heidät saman kisakattauksen ääreen mittaamaan pelitasoaan muiden seurojen pelaajiin nähden.

Seuraväki onnittelee finaalipaikan lunastaneita ja toivottaa menestystä Oulun loppukilpailuun!  (TR)

M70 SM lyöntipeli, Tourin 2. osakilpailu

29.07 – 30.07.2020 Master Golf, Forest, osallistujia on ollut 117.
EPG:n edustajien sijoitukset ovat seuraavat:
T29 KIVILUOTO, Osmo Etelä-Pohjanmaan Golf Seinäjoki 10,0  +29 85 88  yht. 173
T55 LINDROOS, Bo Etelä-Pohjanmaan Golf Seinäjoki  10,7  +34  92 86 yht. 178
T59 POLLARI, Esko Etelä-Pohjanmaan Golf Seinäjoki  10,9   +35 93 86 yht. 179
T88 SALOKORPI, Pauli Etelä-Pohjanmaan Golf Seinäjoki  9,5 +43  88 99 yht. 187

HELENA LAUTAMAJA JA HARRI MYLLYMÄKI sarjavoittoihin aluetourilla Kokkolassa

EPG:n seniorit olivat taas vahvoilla Kokkolassa 23.7. pelatussa aluetourin toisessa osakilpailussa. Sarjavoiton nappasivat N50 sarjassa Helena ja M65 sarjassa Harri 72-lyönnin tuloksin. Mitalikantaan ylsivät myös Hilkka Tuominiemi kakkossijalla (netto 74)  ja Paula Peltokangas kolmossijalla (32 p ) sarjoissa N50 ja N65.

Sateisessa säässä pelattua vajaan sadan pelaajan kilpailua väritti osin hyvinkin runsaslyöntiset tulokset ja kahden pelatun kisan jälkeen rankilistalle tuli melkoisia muutoksia. Tästä johtuen kolmannessa osakilpailussa Ähtärissä 5.8. tarjoutuu vielä monille mahdollisuus nousta Oulussa 5.9. pelattavan finaalin ”kisakoneeseen”. Viimeisessä kisassa on tarjolla bonuspisteitä, sillä pistekerroin on 1,3.

Ähtärin kisa pelataan yhteislähtönä klo 10.00 alkaen. Järjestämme Ähtäriin yhteiskuljetuksen 10 € omavastuulla. Bussi Ähtäriin lähtee Päivölän Citymarketin parkkialueelta klo 7.40.  (TR)

M70 Tourin 1. osakilpailu Hartolassa 14.7.2020

Jaetulla T17 sijalla Esko Pollari tuloksella 86, ja jaetulla T39 Osmo Kiviluoto tuloksella 90.

Osallistujia oli 108, joten molemmat EPG:n edustajat pelasivat hienosti.

Esko kommentoi peliään, että alun pettymysten jälkeen (bunkkerit!!) ja selkävaivoista huolimatta kolmen väylän jälkeen alkoi peli kulkemaan ja tulosta alkoi tulla.

SM-KISATULOKSIA

MÄNTYLÄ, Minna Etelä-Pohjanmaan Golf Seinäjoki sijoittui jaetulle T20 sijalle SM-lyöntipelikisassa 4.-5.7.2020,  Pickala Golf – Parkissa , jossa osallistujia N50-sarjassa oli 49. Tulos +26 85 85 170.

PAASIMÄKI Jussi, Etelä-Pohjanmaan Golf Seinäjoki sijoittui 20. sijalle SM M80 lyöntipelikisassa 7.7.2020  Helsingin Golfklubilla (Tali), osallistujia oli 68. Tulos +18 89.

SYYSMATKAN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Syysmatka tehdään ”yleisön pyynnöstä” Revontuleen Hankasalmelle 9.-10.9.2020.

Matkan hinta on 130 €, sisältäen matkat, 2-pelikierrosta, majoituksen, 3-klubiruokailua ja perinteisen matkan oheisohjelman.

Mukaan mahtuu 40 nopeinta. Ole siis asialla ja ilmoittaudu nexgolfin kilpailukalenterin kautta tai caddiemasterille viimeistään pe 28.8.2020 mennessä.

Matkalle lähdetään Päivölän Cittarilta keskiviikkona 9.9. klo 06.00.

SENIORIEN SYYSMATKA REVONTULEEN 9. – 10. SYYSKUUTA

Syysmatkan kohteeksi on vahvan palautteen johdosta valittu Revontuligolf Hankasalmella.

Tarkemmat matkatiedot tulevat tälle palstalle ja infotaululle viikolla 28.

 

Senioritoimikunta kiittää kaikkia alkuvuoden hienosta ja aktiivisesta kilpailutoiminnasta. Ladataan akut heinäkuun tauon aikana ja tavataan 4.8. seuraavan viikkokisan merkeissä!

 

TÄRKEÄÄ ASIAA KILPAILUTOIMINNASTA

Reikäpelimestaruuskilpailujen ilmoittautuminen päättyy 30.6!

Laittakaahan ilmoittautumisia matkaan, että saadaan asialliset ottelukaaviot tehtyä heinäkuun alussa. Minimimäärä senioreissa on 8-pelaajaa / sarja. Alkupelit pelataan pelikaavion mukaisilla pelipareilla aikajanalla 1.7 – 23.8 ja mitaliottelut sunnuntaina 30.8.2020.

Katsokaa kisainfo kilpailukalenterista maanantain 1.6 kohdalta ja lähtekää mukaan hienoon golfin alkuperäiseen kisamuotoon!

SEURAOTTELUINFO

Vaasassa pelattavaksi tarkoitetut 2-seuraottelua typistyy yhdeksi tapahtumaksi.

Seuraottelu EPG / VaG / KoG pelataan 17.8 Vaasassa. (Samalla kirjataan muodollisesti tulos ottelusta EPG / VaG ja tätä kahden seuran ottelua ei Vaasa saanut sovitettua syyskesän kilpailukalenteriin).

SYYSMATKA

Syysmatkasta on tullut runsaasti kyselyjä. Asia on ns ”tulilla” ja tiedot sekä ilmoittautumisohjeet tulevat lähiaikoina infotaululle. Ajankohta tullee olemaan 27 – 28.8. (Tai 28 – 29.8). Tämä ennakkovarauksena kalentereihinne.

ILMOITTAUDU REIKÄPELILIIGAAN NYT!

Reikäpeliliiga kaipaa lisää pelaajia. Ilmoittautukaa mukaan, että saadaan tapahtumalle jatkoa. Tasoituksellisuus antaa kaikille mahdollisuuden tavoitella liigamestaruutta! Ottelutoteutus on vaivaton, koska useimmat pelaa lähes päivittäin ja pelikaavioon tulevat pelit voi pelata koska vain kunkin peliparin kanssa sopien.
Tavoite on, että pelikaavio on infotaululla vikon 24-aikana. Mukaan siis – kiitos!

 

VIIKKOKISAT ALKAVAT POIKKEUSOLOSUHTEISSSA!

Aloitamme viikkokisat tiistaina 12.5. Koronatilanteesta johtuen kilpailu pelataan erikoisjärjestelyin. Jokaisen pelaajan tulee noudattaa tinkimättömästi seuran ja yhtiön antamia peliohjeita.

Toistaiseksi toteutamme viikkokisat seuraavalla mallilla:

 • Tule klubille vain vähän ennen lähtöaikaasi.
 • Klubin ovella on kulloinkin voimassaolevat toimintaohjeet – lue ne aina ennen sisätiloihin menemistä.
 • Ota itse tuloskorttisi pöydältä ja maksa kilpailumaksu caddiemasterille.
 • Maksu tapahtuu vain PANKKIKORTILLA – KÄTEISMAKSUA EI HYVÄKSYTÄ!
 • Pidä kaikissa toiminnoissa ja liikkumisessa ns. 2-metrin turvaväli
 • Golfautossa saa olla vain yksi henkilö.
 • Tuloskortin käsittelyyn ja palauttamiseen saat ohjeet caddiemasterilta korttia noutaessasi.
 • Riskiryhmäläiset harkitsevat rehellisesti kuntonsa ja olotilansa sanelemana, osallistuvatko he kisaan.
 • Käytetyille golfkärryille on omat paikkansa, mihin ne jätetään, puhtaat kärryt ovat katoksessa.

Näin toimien pidämme omalta osaltamme golfyhteisömme toiminnan kritiikittömänä ja viranomaisohjeistuksen mukaisena.

KIITOS ETUKÄTEEN KAIKILLE VASTUULLISESTA TOIMINNASTA!

 

SENIOREIDEN LYÖNTIVUORO WALLSPORT-AREENALLA ALKAA.

Talven 2020 senioreiden lyöntivuoro tiistaisin kello 14:30-16:00. Seniorivuoron hinta on 5€/kerta ja se maksetaan Wallsportilla vuoron yhteydessä.

Vuorot:

4.2.

11.2.

18.2.

3.3.

10.3.

17.3.

24.3.

31.3.

7.4.

14.4.

LIIKUTTAVAN VAHVAA SEURATYÖTÄ – EPG:N SENIOREILLA YLI 2000 KILPASTARTTIA 2019!

EPG:n seniorien kilpailukausi 2019 paketoitiin päätökseen pariscramblen ja palkintojen jaon merkeissä 1.10.2019. Viiteentoista viikkokisaan kertyi 161:n eri pelaajan toimesta 1481 suoritusta. Valtakunnallista huomiota saavutettiin taas kerran ennätysmäisellä 150:n pelaajan  osanotolla aluetour-kisoihin, joista saatiin ylivoimaisesti eniten osanotto-oikeuksia Suomen finaaliin. Kun mukaan luetaan seuraottelut, reikäpelit, mestikset ja muut avoimet kilpailut, niin kilpailustartteja kaudella 2019 kertyi yli 2000!

Yksi merkittävä tekijä koviin lukuihin on seuramme yli 30:n ladyn aktiivinen kilpailutoiminta. (Monissa lähialueen seuroissa naistoiminta on syystä tai toisesta hiipunut lähes nollaan). Naisilla näyttääkin kilpailuissa olevan hymy herkässä ja mieli korkealla ja tämän ilmentymänä seniorikapteeni palkitsi kauden päätöksessä vuoden positiivarina Sari Katilan.

Arvostetut vuoden nais- ja miesseniorin tittelin saavuttivat tänä vuonna Pirjo T. Myllymäki ja Harri Myllymäki. (Ei aviopari)! (Kisaan lasketaan mukaan viikkokisapisteet, seuraottelupisteet ja mestaruuskisojen pisteet).

Vuoden 2019 viikkokisasarjojen voittajat olivat naisissa Sirpa Puska, miesten A-sarjassa Harri Myllymäki ja pb-sarjassa Jukka Kaunismäki.

Senioritoimikunta ja pelaajat kiittää caddiemastereita, kenttähenkilökuntaa ja ravintolan väkeä loistavasta kattauksesta toimia ja nauttia pelaamisesta hienossa golfyhteisössämme 2019!

Tavataan taas keväällä 2020 kilpailutoiminnan merkeissä!  (TR)

PARICRAMBLE JA PALKINTOJEN JAKO 1.10. KUTSUU PÄÄTTÄMÄÄN KILPAILUKAUDEN 2019

Seniorien kilpailukausi viikkokisojen osalta saatiin päätökseen 24.9. Isoja muutoksia kärkipään osalta ei viimeisessä kisassa tullut ja Harri Myllymäki, Jukka Kaunismäki ja Sirpa Puska pitivät haastajat takanaan kuitaten näin vuoden 2019 viikkokisojen sarjavoitot.

Samassa yhteydessä pelatun superseniorifinaalin voittoon pelasi Harri Myllymäki 35-pisteellä. Tasaisen kisan seuraavat olivat Tauno Saari, Matti Välimäki, Seppo Kivelä ja Paula Peltokangas tasapistein 34.

TERVETULOA KAUDEN PÄÄTÖKSEEN TIISTAINA 1.10!

Seniorien kilpailukausi saatetaan pakettiin palkintojen jaon ja pariscramblen merkeissä tiistaina 1.10. Peliparit arvotaan lähekkäisten tasoituksien mukaan muodostetuista ”koreista”, jolloin pareille muodostuu molempia kannustava peliasetelma ja normaali slope hoitaa kilpailun tasapuolisuuden.

Kilpailun jälkeen suoritetaan palkintojen jako viikkokisoista, superseniorifinaalista, vuoden nais- ja miesseniorikisasta ja päivän scramblesta. Tarjolle tulee myös ruokailu hieman korotettua maksua vastaavaksi.  (TR)

 

SENIORIEN VIIKKOKILPAILUTILASTO

Seniorien viikkokisatilasto_152019

Senioriryhmän avaukset 24.9. viimeisessä seniorikisassa väylällä 12.

PELAAJAT SUPERSENIORIFINAALIIN  ti 24.9.2019

Superseniorifinaaliin ovat päässeet pistejärjestyksessä seuraavat pelaajat:

Myllymäki Harri, Kaunismäki Jukka, Koivupuisto Sulo, Välimäki Matti, Aittokoski Esa, Saari Tauno, Viinikka Eero, Pollari Esko, Rantala Matti, Vesala Raimo, Nuolivirta Timo, Nyrhinen Pekka, Taneli Antti, Myllymäki Mauri, Kivelä Seppo, Myllymäki Veli, Kiviluoto Osmo, Silander Seppo, Hakola Tenho, Puska Sirpa, Myllymäki Pirjo T ja Peltokangas Paula.

Varasijoilla: Vähämaa Pekka, Malkamäki Seppo, Salokorpi Pauli, Hautala Heikki, Kivelä Raimo, Toppari Kaija ja Vainio-Hynnilä Sirkku.

Kisa pelataan siis viimeisen viikkokisan osana ja siihen ilmoittaudutaan normaaliin tapaan. Finaalipelaajat sijoitetaan viimeisiin peliryhmiin. Huomatkaa, että A-sarjassa pelanneet pelaa normaalin lyöntipelin ja järjestelmä antaa kyllä kaikille oikeat pb-pisteet tähän finaalikisaan.

Vuosikirjasta löytyy kisatiedot ja perusteet.  (TR)

KISAKAUSI HUIPENTUU VIIMEHETKEN RATKAISUIHIN

Seniorien kisakausi huipentuu viimeisen viikkokisan (15) superseniorifinaaliin ja jännittäviin loppuratkaisuihin, joissa voi vielä tapahtua merkittäviä muutoksia.

Miesten A-sarja on selkeästi Harri Myllymäen näytöstä ja hänen tulostaan 493 ja voittoaan ei voi enää uhata kukaan. Seuraavista sijoista on sitten kaikki auki, sillä alle 70-tuloksella voi nousta vielä mitalikolmikkoon peräti kymmenkunta pelaajaa. Parhaissa asemissa on tällä hetkellä Esko Pollari, Tauno Saari ja Eero Viinikka tasatuloksella 511.

Ladysarjassa piikkipaikalla on Sirpa Puska 240-pisteellä, mutta olo ei ole vielä levollinen, sillä niskaan hengittävät Pirjo T Myllymäki ja Paula Peltokangas kahden pisteen välein.

Miesten pb-sarjassa kärjessä on Jukka Kaunismäki, mutta pisteen päässä vaanii Sulo Koivupuisto, eikä mahdotonta ole voittoon nousu vielä Esa Aittokoskelta ja Matti Välimäeltäkään 5-6 pisteen takaa.

Viimeisen viikkokisan yhteydessä ratkotaan myös superseniorititteli. Tähän kisaan ei ilmoittauduta erikseen, vaan kesän 21 parasta pistenikkaria sijoitetaan viimeisiin lähtöryhmiin ratkomaan superpelaajan titteliä. (TR)

 

REIKÄPELILIIGAN VIIMEINEN KUULUTUS!

Reikäpeliliigassa on muutama ottelu vielä pelaamatta. Sopikaa pelit välittömästi ja merkitkää tulos taululle – on se sitten luovutus tai peruutus. Luovutuksesta voittaja saa 2-pistettä ja peruutuksesta molemmille 0-pistettä.

Tuloslista poistuu taululta sunnuntaina 22.9. ja järjestys määräytyy sen hetken tilanteen mukaisena. (TR)

Ps: Senioritoimikunta odottaa palautetta reikäpelien tulevaisuudesta.

Onko mielenkiintoa pelata missään muodossa – cuppina, tasoituksellisena liigana tai jotain muuta? Päätöksiä on mukavampi tehdä jos taustalla on selkeää palautetta pelaajilta. (TR)

PIRJO T MYLLYMÄKI UPEAAN VOITTOON ALUETOUR-FINAALISSA !

Pirjo T Myllymäellä oli peli kuosissa Joroisten Kartanogolfissa 7.9. pelatussa Suomen finaalissa. Pirjon voitto sarjassa N65 irtosi 37-pisteen tuloksella.

Kartanogolf tarjosi finaalitapahtumaan mainiot puitteet peltomaisella helpon tuntuisella kentällä.  Viheriöitten vaikealukuisuus kuitenkin asetti useimmille pelaajille yllättävän kovan haasteen joka näkyi selkeänä tuloksenteon esteenä.

EPG:n pelaajista pronssimitalin niiasi Sari Mahlamäki 75-lyönnillä Anna-Kaisa Koiton säestäessä 4-sijalla ja 77-lyönnillä.

TOP-10 listalle pääsi myös M60-sarjassa kuudennen sijan napannut Eero Viinikka tuloksella 75. Yli 140-pelaajanfinaaliin raivasi karsintojen kautta tiensä 14-seuramme pelaajaa.

Iloinen joukkomme herätti runsaasti positiivista huomiota ja seuramme erikoisen vahva seniorien kilpailutoiminta sai taas kerran osakseen ansaittua arvostusta ja tervettä kateutta. (TR)

Kuvassa pääosa finalisteistamme valmiina kisakierrokselle. Kultatyttö Pirto T toinen vasemmalta ja vieressä Sari pronssihymy jo valmiina kasvoillaan.

SENIORIEN SYYSMATKA 21.-22.8. ” REVONTULIEN LOISTEESSA”

Otsikon teksti ei ole yhtään liioittelua, sillä niin loistava oli matkakohteemme Revontuli-golf Hankasalmella. Markkinaehtoisesti toimiva golfkenttä osoitti mitä on golfmarkkinointi parhaimmillaan. Tarjolla oli hyväkuntoinen, mutta vaativa kenttä, samassa pihapiirissä olevat majoitustilat, mainio ruokatarjonta ja illan huippuna savusauna porealtaineen ja Iso-Virmasjärven raikkaat uimavedet.

Näistä puitteista oli hienoa mennä kävellen ykkösteelle ja lähteä mittaamaan paremmuutta syysretken perinteisessä kisassa. Parhaiten links-kentän haasteet selvitti Markku Lahtinen 70-pisteellä ja seuraavat sijat menivät Tapio Räsäselle (66 p) ja Raimo Hautalalle (65 p).

Ladyjen ykkönen oli Pirjo Tellervo Myllymäki (64 p), toinen Paula Peltokangas ja kolmas Merja Keskinen.

SCR-tuloksissa ykkönen oli tuttuun tapaan Osmo Kiviluoto 171-lyönnillä Mauri Myllymäen tullessa vain lyönnin päähän Oskusta.

Retkiohjelmaan kuuluvassa voittajaveikkauksessa Markku Lahtisen voittokerroin nousi korkeaksi, sillä häntä veikkasi voittajaksi vain Sirpa Puska ja Erkki Valtamäki jakaen näin keskenään mukavan voittopotin.

Vaativan 10-kysymyksen bussivisailun voiton nappasi toistamiseen Esko Pollari saaden 8-oikein kymmenestä. Visailun kiertopalkinnon Esko luovutti kuitenkin Oskun turvalliseen hoitoon odottamaan kevätmatkaa.

Revontuli tarjosi loistavien puitteiden ohella mainion pelisään ja siksipä yleinen näkemys oli, että: ”Tehtiinpä paras syysmatka mitä koskaan ja tänne me tulemme toistekin”.  (TR)

Ps: Tulokset löytyy Revontuligolfin kilpailukalenterista ja infotaulultamme.

Pirjo P, Merja, Tuula, Leena, Pirjo T ja Paula starttivalmiina.

Erkki, Ylli, Timo ja Teuvo jäähyllä savusaunasta.

Martti ja Martin enkelit poreilevat onnistumisen iloa!

 

NYT HAETAAN VOITTO KAUHAJOELTA

Emme ole ilmeisesti koskaan voittaneet seuraottelua Kauhajoella. Nyt on aika siihen! Ilmoittaudu mukaan infotaululla olevaan listaan ja aktivoi kaikkia muitakin asiasta!

Lähtö Päivölän cittarilta torstaina 15.8 klo 14.15.

Kilpailumaksu 20 euroa sis. keittoruokailun. (Tr)

 

ALUETOUR PÄÄTÖKSEEN RUUHIKOSKEN DOMINOINNIN MERKEISSÄ!

Pohjanmaan kolmas aluetour-kisa pelattiin 1.8 Ruuhikoskella ja tuttuun tapaan EPG dominoi tuloslistojen kärkipäätä.

Sarjavoitot nappasivat tällä kertaa Sari Mahlamäki (N50) ja Paula Hautala (N65).

Pelaajiemme vahva panos kokonaisuudessa johti huikeaan paikkamäärään Joroisissa 7.9 pelattavaan Suomen finaaliin.

M70 sarjassa edustuspaikan saavat Jussi Paasimäki, Pekka Wirman, Osmo Kiviluoto, Timo Luukko, Matti Pohjoisaho ja Seppo Kivelä.

M65 sarjasta Joroisiin lähtee karsintakiertueen voittaja Hannu Inna ja kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuneet Matti Välimäki ja Esa Aittokoski saanevat myös paikan finaaliin.

M60 sarjassa karsintakiertueen kaksi parasta jatkaa finaaliin, eli voittaja Eero Viinikka ja kakkonen Jukka Kaunismäki saavat pukea edustuspaidan ylleen.

Ladyjen osalta finaalipaikan ovat varmistaneet Anna-Kaisa Koitto N50-sarjan- ja Pirjo T Myllymäki N65-sarjan voitoilla. Sari Mahlamäki ja Paula Peltokangas ovat myös huulilla odottamassa finaalikutsua.

Lopullisesti finalistit varmistuvat lähipäivinä koko maan alueellisten kiintiöpaikkojen jakoperusteitten mukaan. Joka tapauksessa seurastamme osallistuu Suomen finaaliin kaikkien aikojen runsain määrä pelaajia ja toivotamme heille hyvää ja menestyksellistä pelimatkaa Kartanogolfiin.  (TR)

Seniorit huomio!

Tiistaina 6.8. pelattavan senioreiden viikkokilpailun lähdöt poikkeuksellisesti 7:00 alkaen.

Senioreiden syysretki Revontuli Golfiin

Ajankohta: ke-to 21.-22.8.2019. Ilmoittautumiset 6.8. mennessä!

Henkilömäärä: n. 40

Pakettiin kuuluu:

lounas Loimu ravintolan noutopöydästä klo 11
• greenfee tulopäivänä
• majoitus 2-hengen huoneissa
• illanvietto Virmashuvilan takkatuvalla ja savusauna klo 19 alkaen
• iltaruokailu takkatuvalla
• aamiainen
• greenfee torstaina

Hinta 100 €/hlö
1-hengen huoneen lisä + 30 €

Golf ke 21.8. klo 12 alkaen
to 22.8. klo 9 alkaen
– lähdöt 10 min välein

Ilmoittautumiset Nexgolfissa.

Lähtö Päivölän Citymarketin parkkipaikalta kello 6.00.

SEURAN SENIOREILLE 2 KOLMOISVOITTOA VAASAN ALUETOURILLA

EPG:n seniorit olivat taas kovassa vireessä aluetourin 2-osakisassa Vaasassa 11.7.

M70 sarjassa Jussi Paasimäki hurjasteli voittoon tuloksella 66. Matti Pohjoisaho oli toinen 69 ja Osmo Kiviluoto kolmas tuloksella 72.

N65 sarjassa oli Paula Peltokankaan päivä ja voitto irtosi huimalla 41 pisteen tuloksella. Pirjo T. Myllymäki otti hopeaa 37 p ja pronssin niiasi Sirpa Puska 37 pisteellä.

Nuorten tyttöjen N50-sarjassa voiton nappasi Hilkka Tuominiemi 70 ja pronssi matkasi kotiin Sari Mahlamäen toimesta tuloksella 76.

Vaasan kenttä tarjosi loistavat puitteet kilpailuun osallistuneelle 130:lle maakunnan parhaalle senioripelaajalle.

Tästä on hyvä jatkaa Ruuhikoskella 1.8. pelattavaan kolmanteen osakisaan, josta sitten jaetaan paikat Kartanogolfissa syyskuussa pelattavaan Suomen finaaliin. (TR)

JUSSI PAASIMÄKI KAHDEKSAS TALIN SM-KISOISSA

Jussi Paasimäen tasaisen varma peli tuotti hienon top-10 sijoituksen tiistaina 2.7. Talissa pelatussa 80-vuotisten SM-kisassa. Kisan voittoon pelasi Aura-golfin Veikko Kirjonen tuloksella 77 ja Jussin SCR  tulos oli 85 lyöntiä ja sija hienosti kahdeksas 66 pelaajan kisassa. Pronssista Jussi jäi vain 3 lyöntiä. (TR)

 

M70 SM-KISAT RUUHIKOSKELLA 24.-25.7 – ILMOITTAUDU KISAAN!

M70 SM-kisan ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 3.7. ja päättyy 17.7 klo 18.00.

Ilmoittaudu kisaan suoraan SGS:n kilpailukalenterin kautta tai pyydä caddiemasteria tekemään ilmoittautuminen.

Kisaan voi ilmoittautua, jos tarkka tasoitus on alle 20 ja olet täyttänyt tai täytät tänä vuonna 70. Kisaan otetaan 120 (+3) pelaajaa tasoitusjärjestyksessä.

Peli on ”raaka” lyöntipeli ilman tasoituksia ja teepaikka on ns. keltainen eli tee 58 hieman lyhennettynä (n. 5700m)

Auton käyttö ei ole sallittu. Seura hoitaa kisamaksuvelvoitteet, eli omille kisa ei maksa mitään.

Kilpailussa on myös joukkuekilpailu 3-miehisin joukkuein. EPG:n joukkueet valitsee seniorikapteeni annettujen näyttöjen ja tasoitusten perusteella.  (TR)

KOITTO, VIINIKKA JA POLLARI ISKUSSA SENIORIEN ARVOKISOISSA

 

M70 Tour Aulangon Eversti-golfissa 13.6

Seniorien M70 Tourin 2-osakilpailu pelattiin torstaina Everstin kentällä Hämeenlinnassa 120 Suomen parhaiden pelaajien voimin.. Esko Pollari pelasi tasaisen varmaa peliä ollen SCR-kisassa kahdeksas tuloksella 83-lyöntiä. Voiton korjasi Heikki Hallanoro vain 4-lyönnin erolla Eskoon.

Saavutuksen arvoa nostaa se, että Eskon taakse jäi pari EM-kisoihinkin jo valittu pelaaja.

(HCP-tuloksissa Esko oli neljäs nettotuloksella 73)

Osmo Kiviluoto hakee vielä parasta virettään, mutta SCR sija 35 tuloksella 88-lyöntiä antaa jo viitteitä nousevista sijoituksista.

 

ALUETOUR 13.6 Pietarsaaressa

Anna-Kaisa Koitto näytti mallia miten puheenjohtaja johtaa joukkoja edestä päin napaten N50-sarjan voiton tuloksella 74.

Sarjavoittoihin ylsivät myös M60 sarjassa Eero Viinikka (68) ja N65 pb-kisassa Pirjo T. Myllymäki 38-pisteellä.

M70 sarjassa EPG miehitti kärkipäätä vahvasti tuloksin: 2. Yrjö Laukkanen (69) 3. Jussi Paasimäki (70)

M65 sarjassa Esa Aittokoski nappasi pronssin tuloksella 72.

Pietarsaaren kisa kokosi mukaan 134-pelaajaa alueen seuroista ja EPG oli vahvimmin mukana 49-pelaajan voimin.  Kaikki tulokset löytyy SGS:n sivuilta kohdasta kilpailukalenteri. Käykäähän katsomassa.   (TR)

 

AJANKOHTAISTIEDOTTEITA

Viikkokisojen palkinnot:  Jokaisen viikkokisaan sarjavoittaja voi lunastaa palkinnon caddiemasterilta.

Seuraottelu ja viikkokisa neljä pelataan maanantaina 3.6. seuraottelun EPG vs VaG merkeissä. Yhteislähtö klo 09.00. Muista siis ilmoittautua viimeistään sunnuntaina klo 12.00 mennessä!

Reikäpelit:

Ilmoittautukaa reikäpeliliigaan toukokuun loppuun mennessä. Ladyt pelaa tasoituksellisen sarjan. Tiedot löytyvät vuosikirjassa. Osanottomaksu 10 euroa maksetaan kerran ensimmäisen pelin yhteydessä caddiemastereille.

SENIORIEN VIIKKOKISAT ALKAVAT

Seniorien viikkokisat alkavat tiistaina 14.5.2019. Entisen tavan mukaan yhtiö ja seura tarjoavat yhdessä aamukahvin ja keittolounaan. Pelaajien toivotaan olevan hyvissä ajoin paikalla, koska 9.20 alkaa ohjelmaa, Fressistä tulee aamujumpan pitäjiä saamaan kropan pelikuntoon. Tervetuloa!

SENIORIT ”KREIVIN AIKAAN” KEVÄTMATKALLA NIITVÄLJASSA

Moni seniori ennätti jo harmittelemaan joutuessaan jättämään hienossa kunnossa olevan Ruuhikosken kentän kevätmatkan kutsuessa sennuja kohti Tallinnan Niitväljaa 2.5. No jo matkalla kohti Helsingin lauttarantaa viestit kertoivat, että ei se kotikenttä taida ollakaan niin häävissä kunnossa lievän takatalven puskiessa päälle. Eipä kyllä tunnelma noussut kattoon Tallinnaankaan saavuttaessa, sillä hyinen tuuli ja vesisade otti pelaajamme vastaan Tallinnan satamassa.

Vaihtelevalla menestyksellä Tallink-hotellissa nukutun yön jälkeen totesimme, että vesisade oli loppunut, mutta tilalle oli tullut hienoinen lumisade ja bussimatkalla kohti Niitväljaa näkymä oli kuin postikortista – aurinkoa ja lumivalkoista tienvarsimaisemaa. Kentän tuntumassa lumi kuitenkin hävisi ja pääsimme starttaamaan ohjeajassa loistokuntoiselle Niitväljan kentälle. Onneksi useimmat pelaajamme olivat varautuneet arktisiin olosuhteisiin ja näyttävät Ruuhikosken pipot olivat enemmän kuin tarpeen hyisessä tuulessa pelatulla kierroksella.

Ensimmäisenä pelipäivänä Erkki Tuominiemi testasi uusia estealuesääntöjä jo kakkosväylällä turhankin massiivisella tavalla, sillä chippiin valmistautuessa hän huomasi, että oma bägi ohitti hänet tyylikkäästi takaa ja bägin yritys griinille jäi lyhyeksi, eli päätyi reilusti välissä olevaan lampeen.  No – bägi vedettiin sääntöjen mukaisesti lipun linjassa kuivalle maalle ja Erkki kärsi vain märistä kengistä, hanskasta ja kastuneista mailoista loppukierroksen.

Nollan tuntumassa ollut lämpötila ja ankara tuuli asettivat kovat haasteet tuloksen teolle. Parhaiten olosuhteet ekapäivänä hallitsivat Helena Lautamaja, Kustaa Kujala ja Anneli Räsänen ainoina yli 30-pisteen tuloksilla.

Toisena pelipäivänä lähinnä eskimon vaatetusta muistuttavalla lookilla kentälle lähtenyt Helena piti tasonsa ja pelasi 34-pisteen tuloksen, joka riitti kahden päivän yhteiskisan voittoon. Huikean kirin (39 p) toisena päivänä ottanut Jukka Kaunismäki tuli kuitenkin tasoihin, mutta alempi tasoitus käänsi tuloksen kuitenkin Helenan eduksi ja kiertopalkinto pääsee nyt vuodeksi uuteen hyvään kotiin.

Toinen matkan ”kiertopalkintokisa” käytiin bussivisailun merkeissä. Kysymyksissä oli tavallista isompi osuus uusilla sääntöasioilla. Kohtuullisen hyvin porukka jo näytti perehtyneen uusiin asioihin eikä sennukapteenin tarvinnut näyttää punaista korttia kenellekään. Viime vuoden golfkisan voittaja Esko Pollari kuittasi nyt korvikkeeksi kuitenkin visailun voiton hyvällä 70%  oikein-tuloksellaan. (Sillä osaamisella saisi jo melkein aluetuomarin pätevyyden).

Niitvälja tarjosi ryhmällemme loistavat puitteet virheettömän kentän, upean klubitalon ja nopean tulospalvelun muodossa.  27-hengen ryhmämme kuittasi hurtilla huumorilla ja hienolla joukkuehengellä luonnon asettamat haasteet ja retkestä tuli kaikille mukava alkukauden kokemus.  (TR)

Parhaat tulokset:

 1. Helena Lautamaja 32+34                 66 p
 2. Jukka Kaunismäki 27+39                 66 p
 3. Leena Heikkilä 25+36                 61 p
 4. Seppo Silander 25+31                 56 p
 5. Olavi Kokko 21+34                 55 p
 6. Anneli Räsänen 30+23                 53 p

Parhaan SCR tuloksen teki Osmo Kiviluoto 183-iskua, toisena Esko Pollari tuloksella 193. Helena Lautamaja ja Olavi Kokko jäivät hopeasta lyönnin 194-tuloksillaan.

 

ALUETOURIN PÄIVÄMÄÄRÄT 2019

Senioreiden Pohjanmaan alueen Aluetour pelataan kaudella 2019 seuraavina päivinä:
Pietarsaari 13.6., Vaasa 11.7., Ruuhikoski 1.8.

Lisätietoja kilpailukutsusta.


WALLSPORTIN HARJOITTELUSTA

Keskiviikon 20.3. Wallsportin harjoituksissa paikalla Samuli Kivimäki. Samulihan on ollut mukana jo maailman huipulla pelaavien thaimaalaisten Jutanugarnin sisarusten elämässä ja eiköhän hänellä ole senioreillekin tarjolla hyviä eväitä parempaan golfiin. Siis kuplalle klo 11.30 !

 

SENIOREIDEN KEVÄTRETKI TALLINNAAN 2.-4.5.

Tänä vuonna senioreiden kevätmatka suuntautuu Tallinnaan! Matka on 2.-4. toukokuuta. Matkan hinta on 320 e ja se sisältää matkat, majoituksen Tallink City hotellissa aamiaisineen, sekä kaksi kierrosta (pe ja la) Niitväljan kentällä. Jos matkaan lähtee sellainen henkilö, joka ei golfaa, on matkan hinta hänelle 191 e.

Peuran Liikenteen bussi lähtee Päivölän Citymarketin parkkipaikalta torstaina klo 6! Laiva lähtee klo 13.30, ja paluulaiva Tallinnasta klo 18.30.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET TORSTAIHIN 4. HUHTIKUUTA MENNESSÄ NEXGOLFIN KAUTTA TAI SÄHKÖPOSTILLA HENNA.NIEMI@​RUUHIKOSKIGOLF.FI Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan matkan TÄYSI HINTA.

SENIOREIDEN WALLSPORT VUOROT 2019

Senioreiden Wallsport vuorot alkavat keskiviikkona 2.1.2018 klo 11.30 – 13.00. Ensi keväälle saimme vakiovuoron joka keskiviikolle, aina samaan aikaan.
Tapaamme siis joka keskiviikko klo 11.30; viimeinen varattu vuoro on huhtikuun puolivälissä.

Poikkeuksia tiedossa yksi: ke 16.1 klo 13-30 – 15.00.

Pienen alkuverryttelyn jälkeen lyödään palloa reilu tunti, jonka jälkeen kerätään porukalla matot ja pallot pois.

Hinta pysyy edellisvuosien tapaan samana eli 5 euroa/pelaaja.

Tervetuloa uudet ja ”vanhat” harjoittelijat swingaamaan golfpalloja ja vaihtamaan kuulumisia hyvässä seurassa.

ILMARI HÄMÄLÄINEN, JORMA TAKALA JA TUULIKKI LAHTINEN VIIKKOKISOJEN 2018 VOITTAJIKSI

Viikkokisasarja on nyt päättynyt ja ne kaikista parhaat on selvillä. Miesten lyöntipelisarjassa Ilmari Hämäläinen piti kärkisijan ja voitto heltisi tuloksella 502. Mauri Myllymäki kehitti viimeiseen kisaan kovan loppukirin ohittaen Esko Pollarin, mutta 3-lyöntiä jäi kuitenkin Ilmarin eduksi. Maurin tulos siis505 ja Eskon 506.
Naisten sarjassa tahtipuikkoa heilutti Tuulikki Lahtinen voittotuloksella 253 pistettä. Toiseksi tuli Pirjo T. Myllymäki (240) ja kolmanneksi Sirpa Puska (237).
Tuulikki korjasi myös voiton viimeisen viikkokisan yhteydessä pelatussa superseniorifinaalissa 39-pisteellä. Toiseksi tuli Mauri Myllymäki 37 p. ja kolmanneksi Eero Viinikka 34 p.
Miesten pistebogisarjan selvä voittaja oli Jorma Takala (255), kakkonen Kosti Vilen (249) ja pronssin korjasi Markku Lahtinen (247).
Palkinnot jaetaan kauden päätöstilaisuudessa 2.10 pariscramblekisan jälkeen.