Seniorit

Aktiivista senioritoimintaa Ruuhikoskella

Senioreiden viikkokilpailun keittolounas 4,00€

LIIKUTTAVAN VAHVAA SEURATYÖTÄ – EPG:N SENIOREILLA YLI 2000 KILPASTARTTIA 2019!

EPG:n seniorien kilpailukausi 2019 paketoitiin päätökseen pariscramblen ja palkintojen jaon merkeissä 1.10.2019. Viiteentoista viikkokisaan kertyi 161:n eri pelaajan toimesta 1481 suoritusta. Valtakunnallista huomiota saavutettiin taas kerran ennätysmäisellä 150:n pelaajan  osanotolla aluetour-kisoihin, joista saatiin ylivoimaisesti eniten osanotto-oikeuksia Suomen finaaliin. Kun mukaan luetaan seuraottelut, reikäpelit, mestikset ja muut avoimet kilpailut, niin kilpailustartteja kaudella 2019 kertyi yli 2000!

Yksi merkittävä tekijä koviin lukuihin on seuramme yli 30:n ladyn aktiivinen kilpailutoiminta. (Monissa lähialueen seuroissa naistoiminta on syystä tai toisesta hiipunut lähes nollaan). Naisilla näyttääkin kilpailuissa olevan hymy herkässä ja mieli korkealla ja tämän ilmentymänä seniorikapteeni palkitsi kauden päätöksessä vuoden positiivarina Sari Katilan.

Arvostetut vuoden nais- ja miesseniorin tittelin saavuttivat tänä vuonna Pirjo T. Myllymäki ja Harri Myllymäki. (Ei aviopari)! (Kisaan lasketaan mukaan viikkokisapisteet, seuraottelupisteet ja mestaruuskisojen pisteet).

Vuoden 2019 viikkokisasarjojen voittajat olivat naisissa Sirpa Puska, miesten A-sarjassa Harri Myllymäki ja pb-sarjassa Jukka Kaunismäki.

Senioritoimikunta ja pelaajat kiittää caddiemastereita, kenttähenkilökuntaa ja ravintolan väkeä loistavasta kattauksesta toimia ja nauttia pelaamisesta hienossa golfyhteisössämme 2019!

Tavataan taas keväällä 2020 kilpailutoiminnan merkeissä!  (TR)

PARICRAMBLE JA PALKINTOJEN JAKO 1.10. KUTSUU PÄÄTTÄMÄÄN KILPAILUKAUDEN 2019

Seniorien kilpailukausi viikkokisojen osalta saatiin päätökseen 24.9. Isoja muutoksia kärkipään osalta ei viimeisessä kisassa tullut ja Harri Myllymäki, Jukka Kaunismäki ja Sirpa Puska pitivät haastajat takanaan kuitaten näin vuoden 2019 viikkokisojen sarjavoitot.

Samassa yhteydessä pelatun superseniorifinaalin voittoon pelasi Harri Myllymäki 35-pisteellä. Tasaisen kisan seuraavat olivat Tauno Saari, Matti Välimäki, Seppo Kivelä ja Paula Peltokangas tasapistein 34.

TERVETULOA KAUDEN PÄÄTÖKSEEN TIISTAINA 1.10!

Seniorien kilpailukausi saatetaan pakettiin palkintojen jaon ja pariscramblen merkeissä tiistaina 1.10. Peliparit arvotaan lähekkäisten tasoituksien mukaan muodostetuista ”koreista”, jolloin pareille muodostuu molempia kannustava peliasetelma ja normaali slope hoitaa kilpailun tasapuolisuuden.

Kilpailun jälkeen suoritetaan palkintojen jako viikkokisoista, superseniorifinaalista, vuoden nais- ja miesseniorikisasta ja päivän scramblesta. Tarjolle tulee myös ruokailu hieman korotettua maksua vastaavaksi.  (TR)

 

SENIORIEN VIIKKOKILPAILUTILASTO

Seniorien viikkokisatilasto_152019

Senioriryhmän avaukset 24.9. viimeisessä seniorikisassa väylällä 12.

PELAAJAT SUPERSENIORIFINAALIIN  ti 24.9.2019

Superseniorifinaaliin ovat päässeet pistejärjestyksessä seuraavat pelaajat:

Myllymäki Harri, Kaunismäki Jukka, Koivupuisto Sulo, Välimäki Matti, Aittokoski Esa, Saari Tauno, Viinikka Eero, Pollari Esko, Rantala Matti, Vesala Raimo, Nuolivirta Timo, Nyrhinen Pekka, Taneli Antti, Myllymäki Mauri, Kivelä Seppo, Myllymäki Veli, Kiviluoto Osmo, Silander Seppo, Hakola Tenho, Puska Sirpa, Myllymäki Pirjo T ja Peltokangas Paula.

Varasijoilla: Vähämaa Pekka, Malkamäki Seppo, Salokorpi Pauli, Hautala Heikki, Kivelä Raimo, Toppari Kaija ja Vainio-Hynnilä Sirkku.

Kisa pelataan siis viimeisen viikkokisan osana ja siihen ilmoittaudutaan normaaliin tapaan. Finaalipelaajat sijoitetaan viimeisiin peliryhmiin. Huomatkaa, että A-sarjassa pelanneet pelaa normaalin lyöntipelin ja järjestelmä antaa kyllä kaikille oikeat pb-pisteet tähän finaalikisaan.

Vuosikirjasta löytyy kisatiedot ja perusteet.  (TR)

KISAKAUSI HUIPENTUU VIIMEHETKEN RATKAISUIHIN

Seniorien kisakausi huipentuu viimeisen viikkokisan (15) superseniorifinaaliin ja jännittäviin loppuratkaisuihin, joissa voi vielä tapahtua merkittäviä muutoksia.

Miesten A-sarja on selkeästi Harri Myllymäen näytöstä ja hänen tulostaan 493 ja voittoaan ei voi enää uhata kukaan. Seuraavista sijoista on sitten kaikki auki, sillä alle 70-tuloksella voi nousta vielä mitalikolmikkoon peräti kymmenkunta pelaajaa. Parhaissa asemissa on tällä hetkellä Esko Pollari, Tauno Saari ja Eero Viinikka tasatuloksella 511.

Ladysarjassa piikkipaikalla on Sirpa Puska 240-pisteellä, mutta olo ei ole vielä levollinen, sillä niskaan hengittävät Pirjo T Myllymäki ja Paula Peltokangas kahden pisteen välein.

Miesten pb-sarjassa kärjessä on Jukka Kaunismäki, mutta pisteen päässä vaanii Sulo Koivupuisto, eikä mahdotonta ole voittoon nousu vielä Esa Aittokoskelta ja Matti Välimäeltäkään 5-6 pisteen takaa.

Viimeisen viikkokisan yhteydessä ratkotaan myös superseniorititteli. Tähän kisaan ei ilmoittauduta erikseen, vaan kesän 21 parasta pistenikkaria sijoitetaan viimeisiin lähtöryhmiin ratkomaan superpelaajan titteliä. (TR)

 

REIKÄPELILIIGAN VIIMEINEN KUULUTUS!

Reikäpeliliigassa on muutama ottelu vielä pelaamatta. Sopikaa pelit välittömästi ja merkitkää tulos taululle – on se sitten luovutus tai peruutus. Luovutuksesta voittaja saa 2-pistettä ja peruutuksesta molemmille 0-pistettä.

Tuloslista poistuu taululta sunnuntaina 22.9. ja järjestys määräytyy sen hetken tilanteen mukaisena. (TR)

Ps: Senioritoimikunta odottaa palautetta reikäpelien tulevaisuudesta.

Onko mielenkiintoa pelata missään muodossa – cuppina, tasoituksellisena liigana tai jotain muuta? Päätöksiä on mukavampi tehdä jos taustalla on selkeää palautetta pelaajilta. (TR)

PIRJO T MYLLYMÄKI UPEAAN VOITTOON ALUETOUR-FINAALISSA !

Pirjo T Myllymäellä oli peli kuosissa Joroisten Kartanogolfissa 7.9. pelatussa Suomen finaalissa. Pirjon voitto sarjassa N65 irtosi 37-pisteen tuloksella.

Kartanogolf tarjosi finaalitapahtumaan mainiot puitteet peltomaisella helpon tuntuisella kentällä.  Viheriöitten vaikealukuisuus kuitenkin asetti useimmille pelaajille yllättävän kovan haasteen joka näkyi selkeänä tuloksenteon esteenä.

EPG:n pelaajista pronssimitalin niiasi Sari Mahlamäki 75-lyönnillä Anna-Kaisa Koiton säestäessä 4-sijalla ja 77-lyönnillä.

TOP-10 listalle pääsi myös M60-sarjassa kuudennen sijan napannut Eero Viinikka tuloksella 75. Yli 140-pelaajanfinaaliin raivasi karsintojen kautta tiensä 14-seuramme pelaajaa.

Iloinen joukkomme herätti runsaasti positiivista huomiota ja seuramme erikoisen vahva seniorien kilpailutoiminta sai taas kerran osakseen ansaittua arvostusta ja tervettä kateutta. (TR)

Kuvassa pääosa finalisteistamme valmiina kisakierrokselle. Kultatyttö Pirto T toinen vasemmalta ja vieressä Sari pronssihymy jo valmiina kasvoillaan.

SENIORIEN SYYSMATKA 21.-22.8. ” REVONTULIEN LOISTEESSA”

Otsikon teksti ei ole yhtään liioittelua, sillä niin loistava oli matkakohteemme Revontuli-golf Hankasalmella. Markkinaehtoisesti toimiva golfkenttä osoitti mitä on golfmarkkinointi parhaimmillaan. Tarjolla oli hyväkuntoinen, mutta vaativa kenttä, samassa pihapiirissä olevat majoitustilat, mainio ruokatarjonta ja illan huippuna savusauna porealtaineen ja Iso-Virmasjärven raikkaat uimavedet.

Näistä puitteista oli hienoa mennä kävellen ykkösteelle ja lähteä mittaamaan paremmuutta syysretken perinteisessä kisassa. Parhaiten links-kentän haasteet selvitti Markku Lahtinen 70-pisteellä ja seuraavat sijat menivät Tapio Räsäselle (66 p) ja Raimo Hautalalle (65 p).

Ladyjen ykkönen oli Pirjo Tellervo Myllymäki (64 p), toinen Paula Peltokangas ja kolmas Merja Keskinen.

SCR-tuloksissa ykkönen oli tuttuun tapaan Osmo Kiviluoto 171-lyönnillä Mauri Myllymäen tullessa vain lyönnin päähän Oskusta.

Retkiohjelmaan kuuluvassa voittajaveikkauksessa Markku Lahtisen voittokerroin nousi korkeaksi, sillä häntä veikkasi voittajaksi vain Sirpa Puska ja Erkki Valtamäki jakaen näin keskenään mukavan voittopotin.

Vaativan 10-kysymyksen bussivisailun voiton nappasi toistamiseen Esko Pollari saaden 8-oikein kymmenestä. Visailun kiertopalkinnon Esko luovutti kuitenkin Oskun turvalliseen hoitoon odottamaan kevätmatkaa.

Revontuli tarjosi loistavien puitteiden ohella mainion pelisään ja siksipä yleinen näkemys oli, että: ”Tehtiinpä paras syysmatka mitä koskaan ja tänne me tulemme toistekin”.  (TR)

Ps: Tulokset löytyy Revontuligolfin kilpailukalenterista ja infotaulultamme.

Pirjo P, Merja, Tuula, Leena, Pirjo T ja Paula starttivalmiina.

Erkki, Ylli, Timo ja Teuvo jäähyllä savusaunasta.

Martti ja Martin enkelit poreilevat onnistumisen iloa!

 

NYT HAETAAN VOITTO KAUHAJOELTA

Emme ole ilmeisesti koskaan voittaneet seuraottelua Kauhajoella. Nyt on aika siihen! Ilmoittaudu mukaan infotaululla olevaan listaan ja aktivoi kaikkia muitakin asiasta!

Lähtö Päivölän cittarilta torstaina 15.8 klo 14.15.

Kilpailumaksu 20 euroa sis. keittoruokailun. (Tr)

 

ALUETOUR PÄÄTÖKSEEN RUUHIKOSKEN DOMINOINNIN MERKEISSÄ!

Pohjanmaan kolmas aluetour-kisa pelattiin 1.8 Ruuhikoskella ja tuttuun tapaan EPG dominoi tuloslistojen kärkipäätä.

Sarjavoitot nappasivat tällä kertaa Sari Mahlamäki (N50) ja Paula Hautala (N65).

Pelaajiemme vahva panos kokonaisuudessa johti huikeaan paikkamäärään Joroisissa 7.9 pelattavaan Suomen finaaliin.

M70 sarjassa edustuspaikan saavat Jussi Paasimäki, Pekka Wirman, Osmo Kiviluoto, Timo Luukko, Matti Pohjoisaho ja Seppo Kivelä.

M65 sarjasta Joroisiin lähtee karsintakiertueen voittaja Hannu Inna ja kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuneet Matti Välimäki ja Esa Aittokoski saanevat myös paikan finaaliin.

M60 sarjassa karsintakiertueen kaksi parasta jatkaa finaaliin, eli voittaja Eero Viinikka ja kakkonen Jukka Kaunismäki saavat pukea edustuspaidan ylleen.

Ladyjen osalta finaalipaikan ovat varmistaneet Anna-Kaisa Koitto N50-sarjan- ja Pirjo T Myllymäki N65-sarjan voitoilla. Sari Mahlamäki ja Paula Peltokangas ovat myös huulilla odottamassa finaalikutsua.

Lopullisesti finalistit varmistuvat lähipäivinä koko maan alueellisten kiintiöpaikkojen jakoperusteitten mukaan. Joka tapauksessa seurastamme osallistuu Suomen finaaliin kaikkien aikojen runsain määrä pelaajia ja toivotamme heille hyvää ja menestyksellistä pelimatkaa Kartanogolfiin.  (TR)

Seniorit huomio!

Tiistaina 6.8. pelattavan senioreiden viikkokilpailun lähdöt poikkeuksellisesti 7:00 alkaen.

Senioreiden syysretki Revontuli Golfiin

Ajankohta: ke-to 21.-22.8.2019. Ilmoittautumiset 6.8. mennessä!

Henkilömäärä: n. 40

Pakettiin kuuluu:

lounas Loimu ravintolan noutopöydästä klo 11
• greenfee tulopäivänä
• majoitus 2-hengen huoneissa
• illanvietto Virmashuvilan takkatuvalla ja savusauna klo 19 alkaen
• iltaruokailu takkatuvalla
• aamiainen
• greenfee torstaina

Hinta 100 €/hlö
1-hengen huoneen lisä + 30 €

Golf ke 21.8. klo 12 alkaen
to 22.8. klo 9 alkaen
– lähdöt 10 min välein

Ilmoittautumiset Nexgolfissa.

Lähtö Päivölän Citymarketin parkkipaikalta kello 6.00.

SEURAN SENIOREILLE 2 KOLMOISVOITTOA VAASAN ALUETOURILLA

EPG:n seniorit olivat taas kovassa vireessä aluetourin 2-osakisassa Vaasassa 11.7.

M70 sarjassa Jussi Paasimäki hurjasteli voittoon tuloksella 66. Matti Pohjoisaho oli toinen 69 ja Osmo Kiviluoto kolmas tuloksella 72.

N65 sarjassa oli Paula Peltokankaan päivä ja voitto irtosi huimalla 41 pisteen tuloksella. Pirjo T. Myllymäki otti hopeaa 37 p ja pronssin niiasi Sirpa Puska 37 pisteellä.

Nuorten tyttöjen N50-sarjassa voiton nappasi Hilkka Tuominiemi 70 ja pronssi matkasi kotiin Sari Mahlamäen toimesta tuloksella 76.

Vaasan kenttä tarjosi loistavat puitteet kilpailuun osallistuneelle 130:lle maakunnan parhaalle senioripelaajalle.

Tästä on hyvä jatkaa Ruuhikoskella 1.8. pelattavaan kolmanteen osakisaan, josta sitten jaetaan paikat Kartanogolfissa syyskuussa pelattavaan Suomen finaaliin. (TR)

JUSSI PAASIMÄKI KAHDEKSAS TALIN SM-KISOISSA

Jussi Paasimäen tasaisen varma peli tuotti hienon top-10 sijoituksen tiistaina 2.7. Talissa pelatussa 80-vuotisten SM-kisassa. Kisan voittoon pelasi Aura-golfin Veikko Kirjonen tuloksella 77 ja Jussin SCR  tulos oli 85 lyöntiä ja sija hienosti kahdeksas 66 pelaajan kisassa. Pronssista Jussi jäi vain 3 lyöntiä. (TR)

 

M70 SM-KISAT RUUHIKOSKELLA 24.-25.7 – ILMOITTAUDU KISAAN!

M70 SM-kisan ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 3.7. ja päättyy 17.7 klo 18.00.

Ilmoittaudu kisaan suoraan SGS:n kilpailukalenterin kautta tai pyydä caddiemasteria tekemään ilmoittautuminen.

Kisaan voi ilmoittautua, jos tarkka tasoitus on alle 20 ja olet täyttänyt tai täytät tänä vuonna 70. Kisaan otetaan 120 (+3) pelaajaa tasoitusjärjestyksessä.

Peli on ”raaka” lyöntipeli ilman tasoituksia ja teepaikka on ns. keltainen eli tee 58 hieman lyhennettynä (n. 5700m)

Auton käyttö ei ole sallittu. Seura hoitaa kisamaksuvelvoitteet, eli omille kisa ei maksa mitään.

Kilpailussa on myös joukkuekilpailu 3-miehisin joukkuein. EPG:n joukkueet valitsee seniorikapteeni annettujen näyttöjen ja tasoitusten perusteella.  (TR)

KOITTO, VIINIKKA JA POLLARI ISKUSSA SENIORIEN ARVOKISOISSA

 

M70 Tour Aulangon Eversti-golfissa 13.6

Seniorien M70 Tourin 2-osakilpailu pelattiin torstaina Everstin kentällä Hämeenlinnassa 120 Suomen parhaiden pelaajien voimin.. Esko Pollari pelasi tasaisen varmaa peliä ollen SCR-kisassa kahdeksas tuloksella 83-lyöntiä. Voiton korjasi Heikki Hallanoro vain 4-lyönnin erolla Eskoon.

Saavutuksen arvoa nostaa se, että Eskon taakse jäi pari EM-kisoihinkin jo valittu pelaaja.

(HCP-tuloksissa Esko oli neljäs nettotuloksella 73)

Osmo Kiviluoto hakee vielä parasta virettään, mutta SCR sija 35 tuloksella 88-lyöntiä antaa jo viitteitä nousevista sijoituksista.

 

ALUETOUR 13.6 Pietarsaaressa

Anna-Kaisa Koitto näytti mallia miten puheenjohtaja johtaa joukkoja edestä päin napaten N50-sarjan voiton tuloksella 74.

Sarjavoittoihin ylsivät myös M60 sarjassa Eero Viinikka (68) ja N65 pb-kisassa Pirjo T. Myllymäki 38-pisteellä.

M70 sarjassa EPG miehitti kärkipäätä vahvasti tuloksin: 2. Yrjö Laukkanen (69) 3. Jussi Paasimäki (70)

M65 sarjassa Esa Aittokoski nappasi pronssin tuloksella 72.

Pietarsaaren kisa kokosi mukaan 134-pelaajaa alueen seuroista ja EPG oli vahvimmin mukana 49-pelaajan voimin.  Kaikki tulokset löytyy SGS:n sivuilta kohdasta kilpailukalenteri. Käykäähän katsomassa.   (TR)

 

AJANKOHTAISTIEDOTTEITA

Viikkokisojen palkinnot:  Jokaisen viikkokisaan sarjavoittaja voi lunastaa palkinnon caddiemasterilta.

Seuraottelu ja viikkokisa neljä pelataan maanantaina 3.6. seuraottelun EPG vs VaG merkeissä. Yhteislähtö klo 09.00. Muista siis ilmoittautua viimeistään sunnuntaina klo 12.00 mennessä!

Reikäpelit:

Ilmoittautukaa reikäpeliliigaan toukokuun loppuun mennessä. Ladyt pelaa tasoituksellisen sarjan. Tiedot löytyvät vuosikirjassa. Osanottomaksu 10 euroa maksetaan kerran ensimmäisen pelin yhteydessä caddiemastereille.

SENIORIEN VIIKKOKISAT ALKAVAT

Seniorien viikkokisat alkavat tiistaina 14.5.2019. Entisen tavan mukaan yhtiö ja seura tarjoavat yhdessä aamukahvin ja keittolounaan. Pelaajien toivotaan olevan hyvissä ajoin paikalla, koska 9.20 alkaa ohjelmaa, Fressistä tulee aamujumpan pitäjiä saamaan kropan pelikuntoon. Tervetuloa!

SENIORIT ”KREIVIN AIKAAN” KEVÄTMATKALLA NIITVÄLJASSA

Moni seniori ennätti jo harmittelemaan joutuessaan jättämään hienossa kunnossa olevan Ruuhikosken kentän kevätmatkan kutsuessa sennuja kohti Tallinnan Niitväljaa 2.5. No jo matkalla kohti Helsingin lauttarantaa viestit kertoivat, että ei se kotikenttä taida ollakaan niin häävissä kunnossa lievän takatalven puskiessa päälle. Eipä kyllä tunnelma noussut kattoon Tallinnaankaan saavuttaessa, sillä hyinen tuuli ja vesisade otti pelaajamme vastaan Tallinnan satamassa.

Vaihtelevalla menestyksellä Tallink-hotellissa nukutun yön jälkeen totesimme, että vesisade oli loppunut, mutta tilalle oli tullut hienoinen lumisade ja bussimatkalla kohti Niitväljaa näkymä oli kuin postikortista – aurinkoa ja lumivalkoista tienvarsimaisemaa. Kentän tuntumassa lumi kuitenkin hävisi ja pääsimme starttaamaan ohjeajassa loistokuntoiselle Niitväljan kentälle. Onneksi useimmat pelaajamme olivat varautuneet arktisiin olosuhteisiin ja näyttävät Ruuhikosken pipot olivat enemmän kuin tarpeen hyisessä tuulessa pelatulla kierroksella.

Ensimmäisenä pelipäivänä Erkki Tuominiemi testasi uusia estealuesääntöjä jo kakkosväylällä turhankin massiivisella tavalla, sillä chippiin valmistautuessa hän huomasi, että oma bägi ohitti hänet tyylikkäästi takaa ja bägin yritys griinille jäi lyhyeksi, eli päätyi reilusti välissä olevaan lampeen.  No – bägi vedettiin sääntöjen mukaisesti lipun linjassa kuivalle maalle ja Erkki kärsi vain märistä kengistä, hanskasta ja kastuneista mailoista loppukierroksen.

Nollan tuntumassa ollut lämpötila ja ankara tuuli asettivat kovat haasteet tuloksen teolle. Parhaiten olosuhteet ekapäivänä hallitsivat Helena Lautamaja, Kustaa Kujala ja Anneli Räsänen ainoina yli 30-pisteen tuloksilla.

Toisena pelipäivänä lähinnä eskimon vaatetusta muistuttavalla lookilla kentälle lähtenyt Helena piti tasonsa ja pelasi 34-pisteen tuloksen, joka riitti kahden päivän yhteiskisan voittoon. Huikean kirin (39 p) toisena päivänä ottanut Jukka Kaunismäki tuli kuitenkin tasoihin, mutta alempi tasoitus käänsi tuloksen kuitenkin Helenan eduksi ja kiertopalkinto pääsee nyt vuodeksi uuteen hyvään kotiin.

Toinen matkan ”kiertopalkintokisa” käytiin bussivisailun merkeissä. Kysymyksissä oli tavallista isompi osuus uusilla sääntöasioilla. Kohtuullisen hyvin porukka jo näytti perehtyneen uusiin asioihin eikä sennukapteenin tarvinnut näyttää punaista korttia kenellekään. Viime vuoden golfkisan voittaja Esko Pollari kuittasi nyt korvikkeeksi kuitenkin visailun voiton hyvällä 70%  oikein-tuloksellaan. (Sillä osaamisella saisi jo melkein aluetuomarin pätevyyden).

Niitvälja tarjosi ryhmällemme loistavat puitteet virheettömän kentän, upean klubitalon ja nopean tulospalvelun muodossa.  27-hengen ryhmämme kuittasi hurtilla huumorilla ja hienolla joukkuehengellä luonnon asettamat haasteet ja retkestä tuli kaikille mukava alkukauden kokemus.  (TR)

Parhaat tulokset:

  1. Helena Lautamaja 32+34                 66 p
  2. Jukka Kaunismäki 27+39                 66 p
  3. Leena Heikkilä 25+36                 61 p
  4. Seppo Silander 25+31                 56 p
  5. Olavi Kokko 21+34                 55 p
  6. Anneli Räsänen 30+23                 53 p

Parhaan SCR tuloksen teki Osmo Kiviluoto 183-iskua, toisena Esko Pollari tuloksella 193. Helena Lautamaja ja Olavi Kokko jäivät hopeasta lyönnin 194-tuloksillaan.

 

ALUETOURIN PÄIVÄMÄÄRÄT 2019

Senioreiden Pohjanmaan alueen Aluetour pelataan kaudella 2019 seuraavina päivinä:
Pietarsaari 13.6., Vaasa 11.7., Ruuhikoski 1.8.

Lisätietoja kilpailukutsusta.


WALLSPORTIN HARJOITTELUSTA

Keskiviikon 20.3. Wallsportin harjoituksissa paikalla Samuli Kivimäki. Samulihan on ollut mukana jo maailman huipulla pelaavien thaimaalaisten Jutanugarnin sisarusten elämässä ja eiköhän hänellä ole senioreillekin tarjolla hyviä eväitä parempaan golfiin. Siis kuplalle klo 11.30 !

 

SENIOREIDEN KEVÄTRETKI TALLINNAAN 2.-4.5.

Tänä vuonna senioreiden kevätmatka suuntautuu Tallinnaan! Matka on 2.-4. toukokuuta. Matkan hinta on 320 e ja se sisältää matkat, majoituksen Tallink City hotellissa aamiaisineen, sekä kaksi kierrosta (pe ja la) Niitväljan kentällä. Jos matkaan lähtee sellainen henkilö, joka ei golfaa, on matkan hinta hänelle 191 e.

Peuran Liikenteen bussi lähtee Päivölän Citymarketin parkkipaikalta torstaina klo 6! Laiva lähtee klo 13.30, ja paluulaiva Tallinnasta klo 18.30.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET TORSTAIHIN 4. HUHTIKUUTA MENNESSÄ NEXGOLFIN KAUTTA TAI SÄHKÖPOSTILLA HENNA.NIEMI@RUUHIKOSKIGOLF.FI Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan matkan TÄYSI HINTA.

SENIOREIDEN WALLSPORT VUOROT 2019

Senioreiden Wallsport vuorot alkavat keskiviikkona 2.1.2018 klo 11.30 – 13.00. Ensi keväälle saimme vakiovuoron joka keskiviikolle, aina samaan aikaan.
Tapaamme siis joka keskiviikko klo 11.30; viimeinen varattu vuoro on huhtikuun puolivälissä.

Poikkeuksia tiedossa yksi: ke 16.1 klo 13-30 – 15.00.

Pienen alkuverryttelyn jälkeen lyödään palloa reilu tunti, jonka jälkeen kerätään porukalla matot ja pallot pois.

Hinta pysyy edellisvuosien tapaan samana eli 5 euroa/pelaaja.

Tervetuloa uudet ja ”vanhat” harjoittelijat swingaamaan golfpalloja ja vaihtamaan kuulumisia hyvässä seurassa.

ILMARI HÄMÄLÄINEN, JORMA TAKALA JA TUULIKKI LAHTINEN VIIKKOKISOJEN 2018 VOITTAJIKSI

Viikkokisasarja on nyt päättynyt ja ne kaikista parhaat on selvillä. Miesten lyöntipelisarjassa Ilmari Hämäläinen piti kärkisijan ja voitto heltisi tuloksella 502. Mauri Myllymäki kehitti viimeiseen kisaan kovan loppukirin ohittaen Esko Pollarin, mutta 3-lyöntiä jäi kuitenkin Ilmarin eduksi. Maurin tulos siis505 ja Eskon 506.
Naisten sarjassa tahtipuikkoa heilutti Tuulikki Lahtinen voittotuloksella 253 pistettä. Toiseksi tuli Pirjo T. Myllymäki (240) ja kolmanneksi Sirpa Puska (237).
Tuulikki korjasi myös voiton viimeisen viikkokisan yhteydessä pelatussa superseniorifinaalissa 39-pisteellä. Toiseksi tuli Mauri Myllymäki 37 p. ja kolmanneksi Eero Viinikka 34 p.
Miesten pistebogisarjan selvä voittaja oli Jorma Takala (255), kakkonen Kosti Vilen (249) ja pronssin korjasi Markku Lahtinen (247).
Palkinnot jaetaan kauden päätöstilaisuudessa 2.10 pariscramblekisan jälkeen.

JAA ARTIKKELI