Seniorit

Aktiivista senioritoimintaa Ruuhikoskella

Senioreiden viikkokilpailun keittolounas 4,00€

SENIORIEN VIIKKOKILPAILUTILASTO

Seniorien viikkokisatilasto_102019

NYT HAETAAN VOITTO KAUHAJOELTA

Emme ole ilmeisesti koskaan voittaneet seuraottelua Kauhajoella. Nyt on aika siihen! Ilmoittaudu mukaan infotaululla olevaan listaan ja aktivoi kaikkia muitakin asiasta!

Lähtö Päivölän cittarilta torstaina 15.8 klo 14.15.

Kilpailumaksu 20 euroa sis. keittoruokailun. (Tr)

 

ALUETOUR PÄÄTÖKSEEN RUUHIKOSKEN DOMINOINNIN MERKEISSÄ!

Pohjanmaan kolmas aluetour-kisa pelattiin 1.8 Ruuhikoskella ja tuttuun tapaan EPG dominoi tuloslistojen kärkipäätä.

Sarjavoitot nappasivat tällä kertaa Sari Mahlamäki (N50) ja Paula Hautala (N65).

Pelaajiemme vahva panos kokonaisuudessa johti huikeaan paikkamäärään Joroisissa 7.9 pelattavaan Suomen finaaliin.

M70 sarjassa edustuspaikan saavat Jussi Paasimäki, Pekka Wirman, Osmo Kiviluoto, Timo Luukko, Matti Pohjoisaho ja Seppo Kivelä.

M65 sarjasta Joroisiin lähtee karsintakiertueen voittaja Hannu Inna ja kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuneet Matti Välimäki ja Esa Aittokoski saanevat myös paikan finaaliin.

M60 sarjassa karsintakiertueen kaksi parasta jatkaa finaaliin, eli voittaja Eero Viinikka ja kakkonen Jukka Kaunismäki saavat pukea edustuspaidan ylleen.

Ladyjen osalta finaalipaikan ovat varmistaneet Anna-Kaisa Koitto N50-sarjan- ja Pirjo T Myllymäki N65-sarjan voitoilla. Sari Mahlamäki ja Paula Peltokangas ovat myös huulilla odottamassa finaalikutsua.

Lopullisesti finalistit varmistuvat lähipäivinä koko maan alueellisten kiintiöpaikkojen jakoperusteitten mukaan. Joka tapauksessa seurastamme osallistuu Suomen finaaliin kaikkien aikojen runsain määrä pelaajia ja toivotamme heille hyvää ja menestyksellistä pelimatkaa Kartanogolfiin.  (TR)

Seniorit huomio!

Tiistaina 6.8. pelattavan senioreiden viikkokilpailun lähdöt poikkeuksellisesti 7:00 alkaen.

Senioreiden syysretki Revontuli Golfiin

Ajankohta: ke-to 21.-22.8.2019. Ilmoittautumiset 6.8. mennessä!

Henkilömäärä: n. 40

Pakettiin kuuluu:

lounas Loimu ravintolan noutopöydästä klo 11
• greenfee tulopäivänä
• majoitus 2-hengen huoneissa
• illanvietto Virmashuvilan takkatuvalla ja savusauna klo 19 alkaen
• iltaruokailu takkatuvalla
• aamiainen
• greenfee torstaina

Hinta 100 €/hlö
1-hengen huoneen lisä + 30 €

Golf ke 21.8. klo 12 alkaen
to 22.8. klo 9 alkaen
– lähdöt 10 min välein

Ilmoittautumiset Nexgolfissa.

Lähtö Päivölän Citymarketin parkkipaikalta kello 6.00.

SEURAN SENIOREILLE 2 KOLMOISVOITTOA VAASAN ALUETOURILLA

EPG:n seniorit olivat taas kovassa vireessä aluetourin 2-osakisassa Vaasassa 11.7.

M70 sarjassa Jussi Paasimäki hurjasteli voittoon tuloksella 66. Matti Pohjoisaho oli toinen 69 ja Osmo Kiviluoto kolmas tuloksella 72.

N65 sarjassa oli Paula Peltokankaan päivä ja voitto irtosi huimalla 41 pisteen tuloksella. Pirjo T. Myllymäki otti hopeaa 37 p ja pronssin niiasi Sirpa Puska 37 pisteellä.

Nuorten tyttöjen N50-sarjassa voiton nappasi Hilkka Tuominiemi 70 ja pronssi matkasi kotiin Sari Mahlamäen toimesta tuloksella 76.

Vaasan kenttä tarjosi loistavat puitteet kilpailuun osallistuneelle 130:lle maakunnan parhaalle senioripelaajalle.

Tästä on hyvä jatkaa Ruuhikoskella 1.8. pelattavaan kolmanteen osakisaan, josta sitten jaetaan paikat Kartanogolfissa syyskuussa pelattavaan Suomen finaaliin. (TR)

JUSSI PAASIMÄKI KAHDEKSAS TALIN SM-KISOISSA

Jussi Paasimäen tasaisen varma peli tuotti hienon top-10 sijoituksen tiistaina 2.7. Talissa pelatussa 80-vuotisten SM-kisassa. Kisan voittoon pelasi Aura-golfin Veikko Kirjonen tuloksella 77 ja Jussin SCR  tulos oli 85 lyöntiä ja sija hienosti kahdeksas 66 pelaajan kisassa. Pronssista Jussi jäi vain 3 lyöntiä. (TR)

 

M70 SM-KISAT RUUHIKOSKELLA 24.-25.7 – ILMOITTAUDU KISAAN!

M70 SM-kisan ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 3.7. ja päättyy 17.7 klo 18.00.

Ilmoittaudu kisaan suoraan SGS:n kilpailukalenterin kautta tai pyydä caddiemasteria tekemään ilmoittautuminen.

Kisaan voi ilmoittautua, jos tarkka tasoitus on alle 20 ja olet täyttänyt tai täytät tänä vuonna 70. Kisaan otetaan 120 (+3) pelaajaa tasoitusjärjestyksessä.

Peli on ”raaka” lyöntipeli ilman tasoituksia ja teepaikka on ns. keltainen eli tee 58 hieman lyhennettynä (n. 5700m)

Auton käyttö ei ole sallittu. Seura hoitaa kisamaksuvelvoitteet, eli omille kisa ei maksa mitään.

Kilpailussa on myös joukkuekilpailu 3-miehisin joukkuein. EPG:n joukkueet valitsee seniorikapteeni annettujen näyttöjen ja tasoitusten perusteella.  (TR)

KOITTO, VIINIKKA JA POLLARI ISKUSSA SENIORIEN ARVOKISOISSA

 

M70 Tour Aulangon Eversti-golfissa 13.6

Seniorien M70 Tourin 2-osakilpailu pelattiin torstaina Everstin kentällä Hämeenlinnassa 120 Suomen parhaiden pelaajien voimin.. Esko Pollari pelasi tasaisen varmaa peliä ollen SCR-kisassa kahdeksas tuloksella 83-lyöntiä. Voiton korjasi Heikki Hallanoro vain 4-lyönnin erolla Eskoon.

Saavutuksen arvoa nostaa se, että Eskon taakse jäi pari EM-kisoihinkin jo valittu pelaaja.

(HCP-tuloksissa Esko oli neljäs nettotuloksella 73)

Osmo Kiviluoto hakee vielä parasta virettään, mutta SCR sija 35 tuloksella 88-lyöntiä antaa jo viitteitä nousevista sijoituksista.

 

ALUETOUR 13.6 Pietarsaaressa

Anna-Kaisa Koitto näytti mallia miten puheenjohtaja johtaa joukkoja edestä päin napaten N50-sarjan voiton tuloksella 74.

Sarjavoittoihin ylsivät myös M60 sarjassa Eero Viinikka (68) ja N65 pb-kisassa Pirjo T. Myllymäki 38-pisteellä.

M70 sarjassa EPG miehitti kärkipäätä vahvasti tuloksin: 2. Yrjö Laukkanen (69) 3. Jussi Paasimäki (70)

M65 sarjassa Esa Aittokoski nappasi pronssin tuloksella 72.

Pietarsaaren kisa kokosi mukaan 134-pelaajaa alueen seuroista ja EPG oli vahvimmin mukana 49-pelaajan voimin.  Kaikki tulokset löytyy SGS:n sivuilta kohdasta kilpailukalenteri. Käykäähän katsomassa.   (TR)

 

AJANKOHTAISTIEDOTTEITA

Viikkokisojen palkinnot:  Jokaisen viikkokisaan sarjavoittaja voi lunastaa palkinnon caddiemasterilta.

Seuraottelu ja viikkokisa neljä pelataan maanantaina 3.6. seuraottelun EPG vs VaG merkeissä. Yhteislähtö klo 09.00. Muista siis ilmoittautua viimeistään sunnuntaina klo 12.00 mennessä!

Reikäpelit:

Ilmoittautukaa reikäpeliliigaan toukokuun loppuun mennessä. Ladyt pelaa tasoituksellisen sarjan. Tiedot löytyvät vuosikirjassa. Osanottomaksu 10 euroa maksetaan kerran ensimmäisen pelin yhteydessä caddiemastereille.

SENIORIEN VIIKKOKISAT ALKAVAT

Seniorien viikkokisat alkavat tiistaina 14.5.2019. Entisen tavan mukaan yhtiö ja seura tarjoavat yhdessä aamukahvin ja keittolounaan. Pelaajien toivotaan olevan hyvissä ajoin paikalla, koska 9.20 alkaa ohjelmaa, Fressistä tulee aamujumpan pitäjiä saamaan kropan pelikuntoon. Tervetuloa!

SENIORIT ”KREIVIN AIKAAN” KEVÄTMATKALLA NIITVÄLJASSA

Moni seniori ennätti jo harmittelemaan joutuessaan jättämään hienossa kunnossa olevan Ruuhikosken kentän kevätmatkan kutsuessa sennuja kohti Tallinnan Niitväljaa 2.5. No jo matkalla kohti Helsingin lauttarantaa viestit kertoivat, että ei se kotikenttä taida ollakaan niin häävissä kunnossa lievän takatalven puskiessa päälle. Eipä kyllä tunnelma noussut kattoon Tallinnaankaan saavuttaessa, sillä hyinen tuuli ja vesisade otti pelaajamme vastaan Tallinnan satamassa.

Vaihtelevalla menestyksellä Tallink-hotellissa nukutun yön jälkeen totesimme, että vesisade oli loppunut, mutta tilalle oli tullut hienoinen lumisade ja bussimatkalla kohti Niitväljaa näkymä oli kuin postikortista – aurinkoa ja lumivalkoista tienvarsimaisemaa. Kentän tuntumassa lumi kuitenkin hävisi ja pääsimme starttaamaan ohjeajassa loistokuntoiselle Niitväljan kentälle. Onneksi useimmat pelaajamme olivat varautuneet arktisiin olosuhteisiin ja näyttävät Ruuhikosken pipot olivat enemmän kuin tarpeen hyisessä tuulessa pelatulla kierroksella.

Ensimmäisenä pelipäivänä Erkki Tuominiemi testasi uusia estealuesääntöjä jo kakkosväylällä turhankin massiivisella tavalla, sillä chippiin valmistautuessa hän huomasi, että oma bägi ohitti hänet tyylikkäästi takaa ja bägin yritys griinille jäi lyhyeksi, eli päätyi reilusti välissä olevaan lampeen.  No – bägi vedettiin sääntöjen mukaisesti lipun linjassa kuivalle maalle ja Erkki kärsi vain märistä kengistä, hanskasta ja kastuneista mailoista loppukierroksen.

Nollan tuntumassa ollut lämpötila ja ankara tuuli asettivat kovat haasteet tuloksen teolle. Parhaiten olosuhteet ekapäivänä hallitsivat Helena Lautamaja, Kustaa Kujala ja Anneli Räsänen ainoina yli 30-pisteen tuloksilla.

Toisena pelipäivänä lähinnä eskimon vaatetusta muistuttavalla lookilla kentälle lähtenyt Helena piti tasonsa ja pelasi 34-pisteen tuloksen, joka riitti kahden päivän yhteiskisan voittoon. Huikean kirin (39 p) toisena päivänä ottanut Jukka Kaunismäki tuli kuitenkin tasoihin, mutta alempi tasoitus käänsi tuloksen kuitenkin Helenan eduksi ja kiertopalkinto pääsee nyt vuodeksi uuteen hyvään kotiin.

Toinen matkan ”kiertopalkintokisa” käytiin bussivisailun merkeissä. Kysymyksissä oli tavallista isompi osuus uusilla sääntöasioilla. Kohtuullisen hyvin porukka jo näytti perehtyneen uusiin asioihin eikä sennukapteenin tarvinnut näyttää punaista korttia kenellekään. Viime vuoden golfkisan voittaja Esko Pollari kuittasi nyt korvikkeeksi kuitenkin visailun voiton hyvällä 70%  oikein-tuloksellaan. (Sillä osaamisella saisi jo melkein aluetuomarin pätevyyden).

Niitvälja tarjosi ryhmällemme loistavat puitteet virheettömän kentän, upean klubitalon ja nopean tulospalvelun muodossa.  27-hengen ryhmämme kuittasi hurtilla huumorilla ja hienolla joukkuehengellä luonnon asettamat haasteet ja retkestä tuli kaikille mukava alkukauden kokemus.  (TR)

Parhaat tulokset:

  1. Helena Lautamaja 32+34                 66 p
  2. Jukka Kaunismäki 27+39                 66 p
  3. Leena Heikkilä 25+36                 61 p
  4. Seppo Silander 25+31                 56 p
  5. Olavi Kokko 21+34                 55 p
  6. Anneli Räsänen 30+23                 53 p

Parhaan SCR tuloksen teki Osmo Kiviluoto 183-iskua, toisena Esko Pollari tuloksella 193. Helena Lautamaja ja Olavi Kokko jäivät hopeasta lyönnin 194-tuloksillaan.

 

ALUETOURIN PÄIVÄMÄÄRÄT 2019

Senioreiden Pohjanmaan alueen Aluetour pelataan kaudella 2019 seuraavina päivinä:
Pietarsaari 13.6., Vaasa 11.7., Ruuhikoski 1.8.

Lisätietoja kilpailukutsusta.


WALLSPORTIN HARJOITTELUSTA

Keskiviikon 20.3. Wallsportin harjoituksissa paikalla Samuli Kivimäki. Samulihan on ollut mukana jo maailman huipulla pelaavien thaimaalaisten Jutanugarnin sisarusten elämässä ja eiköhän hänellä ole senioreillekin tarjolla hyviä eväitä parempaan golfiin. Siis kuplalle klo 11.30 !

 

SENIOREIDEN KEVÄTRETKI TALLINNAAN 2.-4.5.

Tänä vuonna senioreiden kevätmatka suuntautuu Tallinnaan! Matka on 2.-4. toukokuuta. Matkan hinta on 320 e ja se sisältää matkat, majoituksen Tallink City hotellissa aamiaisineen, sekä kaksi kierrosta (pe ja la) Niitväljan kentällä. Jos matkaan lähtee sellainen henkilö, joka ei golfaa, on matkan hinta hänelle 191 e.

Peuran Liikenteen bussi lähtee Päivölän Citymarketin parkkipaikalta torstaina klo 6! Laiva lähtee klo 13.30, ja paluulaiva Tallinnasta klo 18.30.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET TORSTAIHIN 4. HUHTIKUUTA MENNESSÄ NEXGOLFIN KAUTTA TAI SÄHKÖPOSTILLA HENNA.NIEMI@RUUHIKOSKIGOLF.FI Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan matkan TÄYSI HINTA.

SENIOREIDEN WALLSPORT VUOROT 2019

Senioreiden Wallsport vuorot alkavat keskiviikkona 2.1.2018 klo 11.30 – 13.00. Ensi keväälle saimme vakiovuoron joka keskiviikolle, aina samaan aikaan.
Tapaamme siis joka keskiviikko klo 11.30; viimeinen varattu vuoro on huhtikuun puolivälissä.

Poikkeuksia tiedossa yksi: ke 16.1 klo 13-30 – 15.00.

Pienen alkuverryttelyn jälkeen lyödään palloa reilu tunti, jonka jälkeen kerätään porukalla matot ja pallot pois.

Hinta pysyy edellisvuosien tapaan samana eli 5 euroa/pelaaja.

Tervetuloa uudet ja ”vanhat” harjoittelijat swingaamaan golfpalloja ja vaihtamaan kuulumisia hyvässä seurassa.

ILMARI HÄMÄLÄINEN, JORMA TAKALA JA TUULIKKI LAHTINEN VIIKKOKISOJEN 2018 VOITTAJIKSI

Viikkokisasarja on nyt päättynyt ja ne kaikista parhaat on selvillä. Miesten lyöntipelisarjassa Ilmari Hämäläinen piti kärkisijan ja voitto heltisi tuloksella 502. Mauri Myllymäki kehitti viimeiseen kisaan kovan loppukirin ohittaen Esko Pollarin, mutta 3-lyöntiä jäi kuitenkin Ilmarin eduksi. Maurin tulos siis505 ja Eskon 506.
Naisten sarjassa tahtipuikkoa heilutti Tuulikki Lahtinen voittotuloksella 253 pistettä. Toiseksi tuli Pirjo T. Myllymäki (240) ja kolmanneksi Sirpa Puska (237).
Tuulikki korjasi myös voiton viimeisen viikkokisan yhteydessä pelatussa superseniorifinaalissa 39-pisteellä. Toiseksi tuli Mauri Myllymäki 37 p. ja kolmanneksi Eero Viinikka 34 p.
Miesten pistebogisarjan selvä voittaja oli Jorma Takala (255), kakkonen Kosti Vilen (249) ja pronssin korjasi Markku Lahtinen (247).
Palkinnot jaetaan kauden päätöstilaisuudessa 2.10 pariscramblekisan jälkeen.

JAA ARTIKKELI