Naiset

Naistoimintaa Ruuhikoskella

NAISTEN TAPAHTUMIA

NAISTEN KLINIKAT TI 29.6. JA TI 6.7. KLO 20-21

Naisten yhteisharjoitukset järjestetään Ruuhikosken rangella kahtena peräkkäisenä tiistaina. Kokenut, taitava ja leppoisa golfari Juha Kangas toimii treeneissä ohjaajana. Apuohjaajina toimivat myös mm. Minna Mäntylä, Teija Tikkala ja Hannu Keski-Jyrä.

Tarkoituksena on harjoitella niitä lyöntejä, joita pelikentällä tarvitaan: mailat draiverista rautamailoihin, lyönnit avauksista chippeihin. Myös bunkkerilyöntiin on mahdollista saada ohjausta.

Ei ennakkoilmoittautumista. Pallot odottavat rangella klo 20! Tervetuloa mukaan!

 

1.7. VV-KUIVAUKSEN TARJOAMA VIIKKOKISA

 

4.7. ALOITTELIJOIDEN ILTA NAISILLE

Oletko suorittanut green cardin ja golfurasi on vasta alkamassa? Naistoimikunnan jäsenet kiertävät golfharrastuksen vasta aloittaneiden tai vähemmän pelanneiden naisten mukana 9 reikää. Peli-ilta alkaa klo 16. Ilmoittautuminen NexGolfin kilpailukalenterissa (pyydä tarvittaessa apua caddiemasterilta). Halutessasi voit pelata myös koko kierroksen.

 

13.6. NAISTEN SUNNUNTAI

Naisten kauden avauskilpailu pelattiin Naisten sunnuntaina. Kauniissa auringonpaisteessa pelatun parikisan voittoon ylsivät Eeva-Maria Ojala ja Paula Hautala.

Kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä haastoi naiset 6. väylällä. Helpolla ei Jaakko päästänyt naisia voittoon, vaan löi jokaisen avauksensa griinille.

Kiitos Jaakko Kiiskilä ja kisapäivään osallistuneet naiset!

 

NAISTEN ILTA 12.5.2021 par3-kentällä klo 19 alkaen

Haluatko löytää peliseuraa kesäksi tai tutustua muihin naispelaajiin?

Tervetuloa naistoimikunnan järjestämään naisten iltaan. Tarkoituksena on jakautua ryhmiin ja pelata par3-kenttää sekä chippailla ja puttailla harkkagreenillä. Pelailun lomassa voi vaikka vaihtaa puhelinnumerot ja sopia treffeistä tuleville päiville.

Naistoimikunnan jäseniä on mukana illan peleissä.

Mukaan toivotaan mahdollisimman monta viime kaudella ja tämän alkukevään aikana green cardin suorittanutta naispelaajaa. Myös vanhat tutut ovat tervetulleita! Lämmintä säätä on ainakin ennustettu!

KIPINÄKIERROS

Mikäli olet aloittanut golfin tai pelannut vasta vain vähän golfia, voit pyytää kokeneemman pelaajan mukaasi kipinäkierrokselle. Naistoimikunnan jäsenet ovat aina valmiita pelaamaan kanssasi 9 tai 18 reikää ja opastamaan, miten kentällä toimitaan. Ota rohkeasti yhteyttä meihin tai voit ilmoittaa toiveesi kipinäkierroksesta Caddiemasterille. Naistoimikunnan tiedot alla.

NAISTOIMIKUNTA 2021

Teresa Lindström, puheenjohtaja 050 3678539

Sari Katila, sihteeri 040 5603265 epgnaiset@gmail.com

Marjo Ketoja 0400 968893
Riikka Kuusisto 050 3259205

Sari Mahlamäki 050 4265413

Hannele Nyrhinen 040 5910600
Rea Tokkari, ladykapteeni 044 3637429

KEVÄT JA GOLF

Vapunpäivänä kenttä avattiin osakkaille. Maanantaina 3.5. lähtien kentällä nähdään taas vanhat tutut ja tällä kaudella golfuransa aloittavia tulokkaita. Naistoimikunnan tavoitteena on käydä tapaamassa kaikki tällä kaudella green cardin suorittavat naiset. Tervetuloa mukaan hienon lajin pariin!

Alkavan kauden tapahtumista kannattaa laittaa mieleen jo seuraavat päivämäärät:

 

Ke 12.5. Naisten ilta

 • par3-kentän kiertäminen naisten seurassa klo 19 alkaen
 • tutustumista ja yhdessäoloa
 • naistoimikunnan jäseniä paikalla

 

To 13.5. Ensimmäinen viikkokilpailu

 

Su 23.5. Naisten kauden avauskilpailu klo 11 alkaen

 • Best Ball -parikilpailu (9 väylää)
 • Yllätyskilpailu par3-väylällä

 

Nautitaan kevään peleistä! Tätä on odotettu pitkän talvikauden ajan!

 

 

TALVISET TERVEISET!

Naistoimikunta on aloittanut tulevan golfkauden tapahtumien suunnittelun. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi suuntaamme ajatukset suoraan kevääseen. Nautitaan tässä vaiheessa talviliikunnasta! Kun lumet aikanaan sulavat, ollaan jo lähellä alkavaa golfkesää.

Naistoimikunnan puheenjohtajana toimii Teresa Lindström. Uusina jäseninä ovat aloittaneet Marjo Ketoja ja Riikka Kuusisto.

Talven aikana kannattaa muistaa harjoittelumahdollisuus Ingolfissa. Lyöntimaton ja/tai simulaattorin voi varata kätevästi NexGolfista. Ingolfissa voi harjoitella turvallisesti rajoitukset ja ohjeet huomioiden.

Ruuhikosken maisemissa on voinut myös hiihtää tänä talvena.

Ruuhikoski helmikuussa 2021

Tätä kirjoittaessa latu on jo pehmennyt haastavaksi hiihtää. (27.2.) Hiihtoladun puolesta toivotaan vielä uusia pakkasia ja lisää lunta. Golfharrastuksen näkökulmasta lumi saisi sulaa vaikka heti.

Naistoimikuntaan voi olla yhteydessä sekä sähköpostitse että puhelimitse. Alla yhteystiedot.

Kevättä ja golfkautta odotellessa nautitaan talven aurinkoisista päivistä!

Väylä 3

 

NAISTEN KAUSI PÄÄTÖKSEEN

Naistoimikunta kiittää kaikkia aktiivisesta golfkesästä 2020. Koronatilanteen vuoksi päättäjäisiä ei järjestetä. Palkitsemme viikkokisojen parhaita kaikissa sarjoissa. Voittajiin on oltu/ollaan yhteydessä. Viikkokisojen lopullinen tuloslista löytyy Ruuhikosken sivuilta vielä viikon 43 aikana.

 

Naiset A-sarja

 1. Anna-Kaisa Koitto
 2.  Pirjo T. Myllymäki
 3. Sari Mahlamäki ja Helena Lautamaja

 

Naiset B-sarja

 1. Sirpa Puska
 2. Leena Alatalo
 3. Hilkka Tuominiemi
 4. Marjo Ketoja
 5. Maarit Lehtonen
 6. Riikka Kuusisto

 

Naiset C-sarja

 1. Elisa Haanpää (Korkiamäki)
 2. Johanna Kylmälä
 3. Merja Keskinen
 4. Heidi Tuomaala
 5. Raija Tuomi

 

Tästä näet viikkokisojen lopullisen tilaston.

Naisten viikkokisat tilasto 2020

 

Lisäksi olemme päättäneet palkita senioreiden Aluetourin voittajan Helena Lautamajan.

Sydämelliset kiitokset naistoimikunnan ja samalla puheenjohtajuuden jättävälle Johanna Holopaiselle! Teit kaiken, minkä lupasit – ja hyvin teitkin!

 

NAISTEN KAUSI 2020

Kesä on alkanut upeasti. Aurinkoa riittää ja kenttä vihertää. Leena ja Johanna aloittivat tuloksen teon jo toukokuussa tekemällä Hole in onet! Onnea molemmille! Toivotaan, että holareita ja muita hienoja suorituksia nähdään kesän mittaan vielä paljon lisää.

Ruuhikoskella pelaa tänä kesänä myös paljon uusia pelaajia. Teille kaikille uusille pelaajille tiedoksi, että olette jokaiseen ryhmään tervetulleita! Alkuun pelaaminen voi jännittääkin, mutta pelin rytmiin tottuu nopeasti. Sujuvaa pelaamista oppii pelaamalla kokeneempien pelaajien kanssa. Golfin kieli voi myös aluksi kuulostaa heprealta. Senkin oppii pelaamalla.

Naisten viikkokisoihin kannattaa osallistua. Kisaa saa pelata tosissaan tai ihan vain pelaillen. Kilpailijoille on sarjat tasoituksen mukaan. Parasta naisten kisoissa on peliseura. Kesän aikana tuleekin pelattua monien naisten kanssa juuri viikkokisojen ansiosta.

Meille useita kesiä Ruuhikoskella viettäneillekin on tullut taas uutta opittavaa. Tasoitusjärjestelmä muuttui ja menee varmaan hetki jos toinenkin, että opimme sisäistämään uuden järjestelmän. Onneksi bogeypisteitä lasketaan entiseen tapaan. Toki kenttä on nyt slopattu uudelleen, joten vanha kaava ei päde tässäkään. Kuitenkin tiedämme, että par on ihannetulos ja tuplapar on yleensä vähän liikaa…

Meitä naisia kuunnellaan Ruuhikoskella. Ottakaa yhteyttä naistoimikuntaan, mikäli jokin asia vaatii huomiota. Me hoidamme asiaa eteenpäin! Naistoimikunta ottaa mielellään vastaan ideoita toiminnan monipuolistamiseksi. Erityisesti uusien pelaajien huomioimiseen haluaisimme panostaa enemmän. Haluamme, että jokainen kokee olevansa tervetullut kentälle! Naitoimikunnan tiedot löydät tämän tekstin alapuolelta. Ollaan yhteyksissä!

Hyvää kesää, hyviä lyöntejä!

Rea

 

Naistoimikunta 2020

Johanna Holopainen, puheenjohtaja 040 5190568
Sari Katila, sihteeri 040 5603265 epgnaiset@gmail.com

Teresa Lindström 050 3678539
Sari Mahlamäki 050 4265413

Hannele Nyrhinen 040 5910600
Rea Tokkari, ladykapteeni 044 3637429

 

Green card taskussa, miten toimitaan kentällä?

Jos kaipaat tukea ensimmäisille pelikierroksille, naistoimikunta auttaa! Ota yhteyttä meihin ja tulemme mielellämme opastamaan peliuraasi alkuun.

Naisten chippi- ja bunkkeritreenit

15.6. ja 17.6. klo 20-21 järjestetään naisten treenit lähipelialueella. Tervetuloa harjoittelemaan chippaamista ja bunkkerilyöntiä yhdessä muiden naisten kanssa. Samalla on mahdollisuus tutustua ja sopia vaikka treffit  yhteiselle kierrokselle. Ohjaajina Rea, Teija ja Minna.

Naisten tapahtumia kaudella 2020

24.6.2020 Kuortane Golfin ja EPG:n naisten yhteinen peli-ilta Kuortaneella

2.7. Viikkokisassa erikoiskilpailuja sekä palkitaan päivän parhaat sarjoittain

2.8. Naisten sunnuntai Ruuhikoskella: Kutsumme naisia muistakin seuroista mukaan naisten sunnuntain kilpailuun. Pistebogey-kisa pelataan yhteislähtönä. Kokoontuminen klubitalolla klo 11.30. Startti klo 12. Erikoiskilpailuja ja lisäksi palkitaan parhaan lyöntipelituloksen pelannut nainen. Kisan jälkeen ruokailu ja palkintojenjako.

8.8. Naistoimikunta järjestää sokkopelimatkan. Matkakohdetta ei paljasteta etukäteen, vaan se selviää vasta perillä. Lähtö Seinäjoelta n. klo 7, paluu illalla.

 

KAIKISTA TAPAHTUMISTA TIEDOTETAAN TARKEMMIN SÄHKÖPOSTITSE JA NAISTEN WHATSAPP-RYHMÄSSÄ!

 

Kutsu Kuortane Golfiin 24.6.2020

Toivotamme EPG:n ladyt lämpimästi tervetulleiksi Kuortaneen kentälle keskiviikkona 24.6.2020  Pelaamme perinteiseen tapaan  tasoituksellisen scramblen sekaparein. Yhteislähtö tapahtuu klo 18.

 

Pelimaksu on kaikilta 15 €, mikä sisältää alkulämmittelyn ammattilaisen vetämänä klo17.45  ja kisajuoman.

Kierroksen (9 väylää) jälkeen naistoimikunta tarjoaa Kuharannan kuulua kuhakeittoa, ja saunakin lämpiää palkintojenjaon jälkeen.

Ilmoittautumiset sähköpostiin epgnaiset@gmail.com 21.6.2020 mennessä. Ilmoita nimi, tasoitus, jäsennumero ja mahdolliset ruokarajoitukset.

Kuljetukset omalla autolla tai kimppakyydeillä korona ohjeistukset huomioon ottaen.

ILMOITTAUDU REIKÄPELILIIGAAN NYT!

Reikäpeliliiga kaipaa lisää pelaajia. Ilmoittautukaa nyt naiset mukaan, että saadaan tapahtumalle jatkoa. Tasoituksellisuus antaa kaikille mahdollisuuden tavoitella liigamestaruutta! Ottelutoteutus on vaivaton, koska useimmat pelaa lähes päivittäin ja pelikaavioon tulevat pelit voi pelata koska vain kunkin peliparin kanssa sopien. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu viikolla.
Tavoite on, että pelikaavio on infotaululla vikon 24-aikana. Mukaan siis – kiitos!

NAISILLE AVOIMET OVET INGOLFISSA

EPG järjestää seuran naisille avoimien ovien illan InGolfissa ke 11.3. kello 18-20. Kyseisenä aikana koko InGolf on varattu naistoimikunnalle.

Tervetuloa kaikki naiset!

NAISTEN KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

Tervetuloa naisten golfkauden päätöstilaisuuteen! Tapaamme 25.10. Almassa klo 18 alkaen. Ohjelmassa iltapalan lisäksi kuluneen kesän muistelua, palkintojenjakoa, arpajaiset sekä pientä visailua. Päätetään kausi yhdessä rennossa ja leppoisassa tunnelmassa.

Ilmoittautuminen EPG:n naisten sähköpostiin 18.10. mennessä.
epgnaiset@gmail.com

Omavastuu 10 €.

NAISTEN SYYSFINAALI 29.9.

Upea naisten kausi saadaan päätökseen sunnuntaina 29.9. Tuolloin pelataan perinteinen naisten syysfinaali. Osallistumisoikeus on kaikilla EPG:n naisjäsenillä. Kilpailu alkaa klo 10.

• pistebogey-kilpailu (18 reikää)
• pisin draivi (9.)
• lähimmäs lippua (6.)
• lähimmäs lippua kahdella (18.)
• lähimmäs lippua kolmella (14.)

Kisan jälkeen:
 syksyinen keitto
 palkintojenjako, sponsorinamme SOL-palvelut -> Kiitokset!
 sauna + palju

Hinta 10 €

Lisäksi viime vuosien tapaan järjestetään viinipullokisa. Viinipullon tuoneet osallistuvat sivukisaan. Osa pulloista arvotaan.

EPG:N NAISTEN SYYSRETKI LAKESIDE GOLFIIN 25.8. (sunnuntai)

Ohjelma:
7.30 bussi lähtee Päivölän Citymarketin pihalta. Matkalla sääntökertausta naiskapteenin johdolla.
10.30 lähdöt väliaikalähtöinä Järvenranta-kentälle

Ilmoittautumiset 19.8.2019 mennessä Ruuhikosken ilmoitustaululle, sähköpostilla epgnaiset@gmail.com tai WhatsApp-ryhmässä.

Matkan hinta 60 e sis. aamupala, kisakierros Järvenranta kentällä, sauna (pyyhkeet saa sieltä) ja ruokailun kisan jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

SOLHEIMI-KUPPI 24.8. (lauantai)

Perinteeksi muodostunut EPG:n Solheimi-kuppi pelataan elokuun lopulla. Tänä vuonna kantakaupungin joukkueen kokoaa Minna Mäntylä ja muun Suomen/maakunnan joukkueen kokoaa Rea Tokkari. Naisia tarvitaan yhteensä 40, joten toivottavasti kutsun tullessa innostutte lähtemään mukaan!

Kilpailussa pelataan joukkueittain reikäpeliä. Pelaajat jaetaan tasoitusten mukaan koreihin siten, että jokaisesta tasoitusryhmästä kutsutaan pelaajia joukkueisiin. Kilpailussa vastakkain pelataan siis samansuuntaisen tasoituksen omaavia pelaajia vastaan. Voittava pari saa pisteen joukkueelleen. Lopuksi pisteet lasketaan yhteen, jotta selviää, ovatko kantakaupungin vai maakunnan naiset olleet vahvempia kisassa.

Reikäpelissä kantakaupungin pari haastaa maakunnan parin. Joukkueesta paremman tulos kilpailee vastustajan parempaa tulosta vastaan. Esimerkki: Ensimmäisellä reiällä K1 tekee tuloksen 4, K2 tuloksen 6, M1 tekee tuloksen 5 ja M2 tuloksen 5. Tässä tapauksessa K1 voittaa reiän joukkueelleen, joukkue johtaa ja on 1 UP. Mikäli seuraavan reiän voittaa joukkue M, tilanne on A/S eli tasan. Joukkue voi siis nousta tai laskea. Tasatulos reiällä ei muuta tilannetta. Mikäli joukkue K johtaa 16. väylän alkaessa 4 reiällä, joukkue M ei enää voi päästä tasoihin. Tällöin peli loppuisi joukkueen K voittoon 4/3 (eli neljä reikää UP, kolme reikää jäljellä).

NAISET HAASTAA -TEXAS SCRAMBLE 11.8. (sunnuntai)

Naistoimikunnan järjestämä kilpailu tarjoaa meille naisille hyvän mahdollisuuden päästä mukaan suosittuun scramble-golfkisaan. Naiset haastavat kaksi miestä omaan joukkueeseensa. Omaa perheenjäsentä ei voi kuitenkaan haastaa. Muuten miehensä saa valita vapaasti.

Texas scramblessa jokainen joukkueen pelaa lyö avauslyönnin. Tämän jälkeen valitaan, kenen avauslyönnin paikalta jatketaan. Se, kenen lyöntipaikalta jatketaan, ei lyö vaan joukkueen kaksi muuta pelaajaa lyövät. Parhaan avauslyönnin lyöjä pääsee lyömään taas kolmatta lyöntiä.

Toivomme runsaasti joukkueita mukaan, jotta sekä miesten että meidän naisten mielestä mukava kilpailu pysyisi jatkossakin kisakalenterissa.

NAISTEN VIIKKOKISA 8.8.

Tervetuloa perinteiseen Kuortaneen ja EPG:n ladyjen yhteiseen kisaan.
Pelataan takaysi ja samalla kahdeksas naisten viikkokisa.
Väliaikalähtöinä klo 17 alkaen.

Ilmoittautumiset normaalisti nexgolfin kautta. Normaali viikkokisamaksu. Sisältää tarjoilun.

– kolme parasta palkitaan
– väylillä 12 ja 16 lähimmäs lippua -kisa
– arvontapalkintoja

NAISTEN KLINIKAT HEINÄKUUN LOPUSSA

Naisten treenit Ruuhikoskella tiistaina ja keskiviikkona 30.-31.7. klo 20-21. Kaikki naiset ovat tervetulleita joukkoon. Erityisesti toivomme mukaan golfia vasta vähemmän aikaa harrastaneita naispelaajia. Klinikat ovat ilmaisia.

Tiistaina harjoitellaan draivia, väyläpuita ja hybridejä sekä chippejä.

Keskiviikkona vuorossa ovat rautamailat ja bunkkerilyönti.

Tapaaminen polettiautomaatin läheisyydessä.

Ohjaajina naisten yhteisissä treeneissä toimivat seuran MID- ja seniorijoukkueiden naispelaajat. Henkilökohtaisempaa apua ja svingimuutoksia kaipaaville suosittelemme Samuli Kivimäen ohjausta.

 

NAISTEN VIIKKOKISOJEN TILANNE (heinäkuu -19)

A-sarja

Sija Nimi HCP 1. 2. 3. 4. 5 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. Tulos
1 Myllymäki Pirjo T 18,2 33 35 33 37 35 173
2 Mahlamäki Sari 15,9 29 33 36 32 34 164
3 Lautamaja Helena 16,4 32 34 34 36 136
4 Kuusisaari Anne-Mari 17,2 27 28 21 34 110
5 Koitto Anna-Kaisa 10,0 31 38 37 106
6 Tokkari Rea 8,6 31 35 66
7 Maunuksela Ulla 19,8 32 29 61
8 Kuusisto Riikka 20,3 29 29 58
9 Koskela Taina 0,8 36 36
10 Nyrhinen Jonna 19,6 35 35
11 Tuominiemi Hilkka 20,9 35 35
12 Räsänen Anneli 17,7 31 31
13 Aukeala Kristiina 19,1 29 29
14 Viitala Tuija 19,8 27 27

 

B-sarja

Sija Nimi HCP 1. 2. 3. 4. 5 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. Tulos
1 Saari Tuula 23,7 39 30 31 33 30 163
2 Alatalo Leena 26,7 31 32 34 32 33 162
3 Myllymäki Pirjo P 22,4 27 34 30 32 37 160
4 Lindström Teresa 22,5 24 36 32 32 124
5 Peltokangas Paula 24,2 36 32 38 106
6 Hautala Paula 26,0 32 37 33 102
7 Katila Sari 26,1 31 32 35 98
8 Rintasalo Riikka 26,2 28 34 36 98
9 Ylinen Anelma 24,6 33 29 34 96
10 Holopainen Johanna 23,0 27 31 35 93
11 Soukka Raija 24,7 32 30 30 92
12 Ketoja Marjo 25,7 29 25 29 83
13 Toppari Kaija 24,9 38 36 74
14 Lehtonen Maarit 25,7 32 38 70
15 Väärämäki Riitta 29,9 31 33 64
16 Nummi Arja 23,3 29 30 59
17 Harju-Säntti Alfia 22,1 31 31
18 Nyrhinen Hannele 23,1 30 30
19 Hormalainen Elina 21,1 29 29
20 Puska Sirpa 21,0 27 27
21 Saukko Liisa 25,2 25 25
22 Wilen Tarja 28,4 23 23

 

C-sarja

Sija Nimi HCP 1. 2. 3. 4. 5 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. Tulos
1 Keskinen Merja 34,1 33 25 32 32 33 155
2 Tuomi Raija 42,0 33 28 32 33 23 149
3 Marttala Tuula 33,9 27 26 29 28 110
4 Korkiamäki Elisa 54,0 28 25 26 79
5 Maunula Teija 50,0 35 35 70
6 Yli-Krekola Sirkka 33,9 33 30 63
7 Lehtinen Ritva 33,2 31 29 60
8 Heinämäki Elisa 54,0 29 28 57
9 Alanko Lenita 31,5 32 32
10 Rantala Anneli 34,5 32 32
11 Soukka Maija-Liisa 36,0 29 29
11 Heikkilä Leena 36,0 29 29
13 Isomäki Pirjo 36,0 28 28
14 Sarre Arja 34,9 27 27

NAISTEN VIIKKOKISA 27.6.

Seuraavaan naisten viikkokisaan SOL on lahjoittanut palkintoja. Ne arvotaan kaikkien viikkokisaan osallistujien kesken. Lisäksi väylällä 12 järjestetään lähimmäksi lippua -erikoiskisa.

Toivomme runsasta osanottoa!

Kuortaneen naiset tulevat vierailulle ennakoitua myöhemmin 8.8.

ONNISTUNUT NAISTEN SUNNUNTAI

Vierailimme Virroilla lähes 30 naisen voimin. Sää suosi, linnut lauloivat ja hyvä huumori kukki. Voimme olla iloisia ja ylpeitä, että meillä on seurassamme hieno joukko aktiivisia naisia!

Kisaan osallistui myös järjestävän seuran golfleidejä. Kiitokset kaikille heille opastuksesta kentällä. Palvelu klubilla oli erittäin ystävällistä ja koimme olomme tervetulleiksi!

Itse kenttä koettiin haastavaksi. Kisan voittaja Kaija Toppari onnistui kuitenkin upeasti selättämään väylät ja voitti ylivoimaisesti 38 bogipisteellään! Onnea Kaija!

Loppukesästä teemme vielä retken Lakesideen. Toivottavasti myös sinne saadaan iso joukko naisia matkaan!

NAISTEN SUNNUNTAINA VIRROILLE

Naisten sunnuntaina 9.6.2019 vierailemme Toriseva Golfissa Virroilla.

Lähdemme kimppakyydeillä klo 8.00 Seinäjoen Energian pihasta (Varastotie 5). Ilmoitathan, jos sinulla on mahdollisuus lähteä omalla autolla. Mikäli kyydissä on kolme henkeä, maksetaan kilometrikorvaukset. Bägit mahtuvat mukaan otettavaan peräkärryyn.

Virroilla pelataan 18-reikäinen pistebogey-kilpailu. Omavastuu on 20 € (maksu käteisellä). Hintaan sisältyy kilpailumaksu, rangepallot, keittolounas ja kahvit.

Tervetuloa mukaan!

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla epgnaiset@gmail.com tai WhatsAppissa sunnuntaihin 2.6.2019 mennessä.

 

TERVETULOA NAISTEN TAPAAMISEEN

Paikka: Moment (Epstori, Kauppakatu 5)

Aika: 26.3. klo 18.30 alkaen

• tavataan tuttuja
• vaihdetaan kuulumisia
• kuullaan tulevan golfkesän tapahtumista
• tutustutaan kevään muotiin
• illan aikana tehdyistä ostoksista 20 % alennus
• kahvitarjoilu

Ilmoittautumiset 20.3. mennessä epgnaiset@gmail.com tai puh. 040 560 3265

Illan järjestävät: Naistoimikunta & Moment

 

NAISTOIMIKUNNAN UUSI SÄHKÖPOSTIOSOITE

epgnaiset@gmail.com

 

TERVETULOA NAISTEN INGOLF-ILTAAN! (OSA 2)

Naisten avoimet ovet ingolfissa (Runkotie 2, Seinäjoki) ke 13.3. klo 18-20. 

Tule rohkeasti kokeilemaan simulaattoria, lyöntimattoja tai puttigreeniä. Mukaan mailoja, kengät ja iloinen mieli!

INGOLFISSA NAISTEN ILTA

Keskiviikkona 13.2. vietetään naisten iltaa Ingolfissa. Tule testaamaan simulaattoria yhdessä muiden naisgolffareiden kanssa klo 18-20.

UUDEN NAISTOIMIKUNNAN TALVISET TERVEISET!

Hyvää alkanutta vuotta jokaiselle naisgolffarille! Naistoimikunta on aloittanut jo tulevan kauden toiminnan suunnittelun. Uuden puheenjohtajamme Johanna Holopaisen positiivinen ja määrätietoinen ote ei jäänyt muilta naistoimikuntalaisilta huomaamatta. Me EPG:n naiset olemme edelleen hyvissä käsissä!

Koska kesään on vielä aikaa, järjestämme pieniä tapahtumia myös talvikaudelle. Luvassa on golf-iltaa InGolfissa sekä yhteistä tapaamista maaliskuun lopulla. Näistä tiedotamme tarkemmin ajankohtien varmistuessa.

Kesäkaudella järjestämme jotain vanhaa ja jotain uutta. Tavoitteenamme on kehittää toimintaa siten, että kaikki naiset pystyisivät osallistumaan tapahtumiin. Toivottavasti jo mukana toiminnassa olleet osallistuvat jatkossakin aktiivisesti eri tapahtumiin. Lisäksi haluamme toivottaa kaikki uudet golfnaiset mukaan toimintaan!

Otamme mielellämme myös uusia ideoita vastaan! Voit ottaa yhteyttä keneen tahansa toimikunnan jäseneen ja kertoa ideoistasi ja toiveistasi.

Sihteerimme Sari Katila lisää sinut EPG:n naisten WhatsApp- ja Facebook-ryhmiin, mikäli haluat niihin liittyä. Yhteisöistä voi löytää peliseuraa tai vaikka uusia golfvarusteita. Tiedotamme ajoittain myös sähköpostin välityksellä. Sari Katilalle voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, mikäli et ole viime kaudella saanut häneltä naisten tapahtumiin liittyvää sähköpostia.

Talven tuntuessa pitkältä ja kylmältä kannattaa suunnata Ingolfin viheriöille. Kesää odotellessa voi olla virkistävää vaihtelua ottaa tuntumaa mailoihin ja palloihin!

Naistoimikunta 2019
Johanna Holopainen, puheenjohtaja 040 5190568
Sari Katila, sihteeri 040 5603265 sarikatila@gmail.com
Sari Mahlamäki 050 4265413
Ulla Maunuksela 050 3009796
Hannele Nyrhinen 040 5910600
Rea Tokkari, ladykapteeni 044 3637429

JAA ARTIKKELI