Naiset

Naistoimintaa Ruuhikoskella

TERVETULOA NAISTEN TAPAAMISEEN

Paikka: Moment (Epstori, Kauppakatu 5)

Aika: 26.3. klo 18.30 alkaen

• tavataan tuttuja
• vaihdetaan kuulumisia
• kuullaan tulevan golfkesän tapahtumista
• tutustutaan kevään muotiin
• illan aikana tehdyistä ostoksista 20 % alennus
• kahvitarjoilu

Ilmoittautumiset 20.3. mennessä epgnaiset@gmail.com tai puh. 040 560 3265

Illan järjestävät: Naistoimikunta & Moment

 

NAISTOIMIKUNNAN UUSI SÄHKÖPOSTIOSOITE

epgnaiset@gmail.com

 

TERVETULOA NAISTEN INGOLF-ILTAAN! (OSA 2)

Naisten avoimet ovet ingolfissa (Runkotie 2, Seinäjoki) ke 13.3. klo 18-20. 

Tule rohkeasti kokeilemaan simulaattoria, lyöntimattoja tai puttigreeniä. Mukaan mailoja, kengät ja iloinen mieli!

INGOLFISSA NAISTEN ILTA

Keskiviikkona 13.2. vietetään naisten iltaa Ingolfissa. Tule testaamaan simulaattoria yhdessä muiden naisgolffareiden kanssa klo 18-20.

UUDEN NAISTOIMIKUNNAN TALVISET TERVEISET!

Hyvää alkanutta vuotta jokaiselle naisgolffarille! Naistoimikunta on aloittanut jo tulevan kauden toiminnan suunnittelun. Uuden puheenjohtajamme Johanna Holopaisen positiivinen ja määrätietoinen ote ei jäänyt muilta naistoimikuntalaisilta huomaamatta. Me EPG:n naiset olemme edelleen hyvissä käsissä!

Koska kesään on vielä aikaa, järjestämme pieniä tapahtumia myös talvikaudelle. Luvassa on golf-iltaa InGolfissa sekä yhteistä tapaamista maaliskuun lopulla. Näistä tiedotamme tarkemmin ajankohtien varmistuessa.

Kesäkaudella järjestämme jotain vanhaa ja jotain uutta. Tavoitteenamme on kehittää toimintaa siten, että kaikki naiset pystyisivät osallistumaan tapahtumiin. Toivottavasti jo mukana toiminnassa olleet osallistuvat jatkossakin aktiivisesti eri tapahtumiin. Lisäksi haluamme toivottaa kaikki uudet golfnaiset mukaan toimintaan!

Otamme mielellämme myös uusia ideoita vastaan! Voit ottaa yhteyttä keneen tahansa toimikunnan jäseneen ja kertoa ideoistasi ja toiveistasi.

Sihteerimme Sari Katila lisää sinut EPG:n naisten WhatsApp- ja Facebook-ryhmiin, mikäli haluat niihin liittyä. Yhteisöistä voi löytää peliseuraa tai vaikka uusia golfvarusteita. Tiedotamme ajoittain myös sähköpostin välityksellä. Sari Katilalle voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, mikäli et ole viime kaudella saanut häneltä naisten tapahtumiin liittyvää sähköpostia.

Talven tuntuessa pitkältä ja kylmältä kannattaa suunnata Ingolfin viheriöille. Kesää odotellessa voi olla virkistävää vaihtelua ottaa tuntumaa mailoihin ja palloihin!

Naistoimikunta 2019
Johanna Holopainen, puheenjohtaja 040 5190568
Sari Katila, sihteeri 040 5603265 sarikatila@gmail.com
Sari Mahlamäki 050 4265413
Ulla Maunuksela 050 3009796
Hannele Nyrhinen 040 5910600
Rea Tokkari, ladykapteeni 044 3637429

JAA ARTIKKELI