Midit

Mid-toimintaa Ruuhikoskella

Kesän 2021 pelimatkat vieraskentille

Midien pelimatkat ajankohtineen ovat la 22.5. Lakeside, Sastamala ja su 25.- ti 27.7. Revontuli Golf, Hankasalmi. Lakesiden reissun hinta on 75€, sisältäen aamupala + lounas ja 2 kierrosta golfia (Järvenranta + Pirunpelto). Bussikuljetus pyritään järjestämään. Kevään koronatilannetta seurataan tarkalla silmällä, toimikunta pidättää oikeuden tehdä muutoksia tarpeen mukaan.

Revontuleen pääset mukaan 250€ omavastuulla. Tämä reissu pitää sisällään kuljetuksen Hankasalmelle ja takaisin, 4 kierrosta golfia Revontulen kentillä, aamupalat ma ja ti, lounas ma ja ti, päivällinen su ja ma.  Pyrkimys on järjestää ns. all inclusive – reissu, jolloin kaikki tarpeet on järjestetty sinun puolestasi. Myös kesän koronatilanne saattaa vaatia joitain muutoksia, toimikunta toimii tässä tapauksessa jäsenistönsä edun mukaisesti (toimikunta päättää).

Ilmoittautumiset (sitovat) reissuihin mieluusti sähköpostitse Antti.Tokkari ( at ) Seinajoki.fi tai puhelimitse A Tokkarille. Molemmille reissuille 50 nopeimmalle luvataan paikat, tämän jälkeen paikkoja pyritään saamaan lisää tarpeen mukaan.

MIDEILLE UUSI PAITA KAUDELLE 2021

Masa Paavola
Timo Kettula
Pekka Valo

 

 

Viimeisen parin vuoden aikana mideihin on liittynyt varsin runsaasti uusia jäseniä. Ensi kesänä pyritään taas järjestämään erilaisia tapahtumia ja reissuja, ympäri Suomen. Onkin aika päivittää yhteistä asustettamme! Päädyimme tänä vuonna Lexton Links Carnaby – paitaan. Paitaa ei ihan joka putiikista saa, varsinkaan tähän hintaan. Toimikunta päätyi neuvotteluissa naurettavaan 39€ hintaan per paita! Esim. Dormy Golf ja Smartgolf myyvät samaa paitaa n. 70€ hintaan.

Jos et halua erottua porukasta, tilaa oma paitasi 04.04. mennessä suoraan Birdiemanilta ( myös Anssi ( at ) Birdieman.fi tai nro 050-5540363 / Anssi). Halutessasi voit sovittaa paitaa, sovituskappaleet ovat Birdiemanilla. Kuvissa olevat mallit sovittivat päälleen kokoja XL (Masa), L (Pekka) ja M (Timo).  Midien värit ovat kuvissa näkyvät navy ja räväkkä oranssi. Rintaan tulee Ruuhikosken aaltologo, ei muita logoja. Lisätietoja voi kysellä Anssilta tai Piuholan Antilta paitoihin liittyen.

ps. Kesän vieraskenttien pelipäivät tulevat olemaan la 22.5. Lakeside ja 25.-27.7. Revontuli Golf, Hankasalmi. Näistä tulee infoa myöhemmin (ja ilmoittautumisia otetaan vastaan myöhemmin).

 

MID-toimikunnan puheenjohtajaksi Masa Paavola

EPG Ry:n syyskokouksessa valittiin uusi johtokunta. Mid-toimikunnan väistyvän puheenjohtajan Antti Piuholan tilalle valittiin Masa Paavola. Masa on varsin uusi kasvo Ruuhikoskella, sillä hän aloitti golfin kesällä 2020 ja lähtee heti mukaan johtokuntatyöhön. Hienoa, että saadaan uusia tuulahduksia sekä johtokuntaan että midi-toimintaan. Alla Masa Paavolan esittely.

 

Terve Midit!

Näinkin tuore harrastaja haluaa ensinnäkin kiittää teitä luottamuksesta. Suurimmalle osalle teistä olen täysin tuntematon, joten ajattelin muutamalla rivillä hieman kertoa itsestäni.

Elikkä olen 45-vuotias lähes syntyperäinen Ilmajokinen. Perheeseeni kuuluu vaimon lisäksi 14-vuotias poika, jonka kanssa suoritimme yhdessä Green Cardit viime kesänä. Ja kuten tiedätte miten käy, kun Golfille antaa pikkusormen, niin pian se on vienyt koko miehen, sen vapaa-ajan ja ehkä vähän työaikaakin 😉

Golfin lisäksi tykkään maastopyöräilystä ja penkkiurheilusta jalkapalloa seuraten. Livemusiikki ja matkustelu ovat myös lähellä sydäntäni, mutta ovat nyt minusta riippumattomista syistä tauolla.

Yhdistystoiminnassa olen ollut aikaisemminkin mukana Selmu Ry:ssä (Provinssi, Rytmikorjaamo), sekä Ilmajoen Yrittäjät Ry:ssä. Kummassakin yhdistyksessä vaikutin 10 vuoden ajan hallituksessa, talkoissa ja muissa toiminnoissa.

Olen ollut yrittäjä viimeiset 13 vuotta IPR Talotekniikka Oy:ssä. Yritys on perustettu vuonna 1976 ja olen suvussani kolmannen polven yrittäjä. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella ja Ilmajoella. Ennen yrittäjyyttä työskentelin G4S Cash servisessä palvelupäällikkönä ja olen ollut vuoden rauhanturvaajana Kosovossa. Nuorempana on tullut työkokemusta kaupasta, lentokonesiivoojana ja myös yrittäjyyttä harjoiteltu Pingviinipalvelussa jääpaloja valmistaen ja myyden.

Midi-toiminnassa on hienoa, että vanhat toimijat jatkavat mukana. Hyvää ja toimivaa yhteisöä ei kannata lähteä liikaa muokkaamaan, joten jatketaan hyviksi todetuilla keinoilla ja konsteilla, mutta pidetään mieli avoinna uusille ideoille.

Kesällä sivusta seuranneena erilaisia tapahtumia toiminta vaikutti mukavan rennolta ja hauskalta, ja sellaisena se on myös tarkoitus pitää! Keltanokkana otan mielelläni kaiken kokemuksen ja avun vastaan!

Reilulla ja rennolla meiningillä mennään. YNWA.

Terveisin

Masa Paavola

Talven jumpparyhmä

Midien jumpparyhmä on aloittanut talven kuntoilut. Ryhmään mahtuu mukaan kaikki halukkaat EPG:n midit. Aktiviteetteina on ollut Joupiskan portaita, kuntosalia, Padelia ja racketballia. Lisääkin lajeja on tulossa. Ehdit hyvin mukaan, nyt ei ole tekosyitä jäädä sohvalle makaamaan!

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tällaiseen toimintaan, laita viestiä numeroon 050 – 3715117 / Piuhola  ja pääset osalliseksi jumpparyhmään.

MidCup AntinAuto 2020 Tulokset

Antin Auto – cupin tulokset aukeavat otsikkoa klikkaamalla. 112 eri pelaajaa midien tapahtumissa! Todella hieno luku, ensi vuonna laitetaan tuostakin paremmaksi!

Tänä kesänä pelattiin Antin Auto – cupia. Cupin tuloksiin otettiin neljän parhaan kisan tulokset. Kisoista annettiin pisteitä osallistujamäärän mukaan, kolmelle parhaalle aina korotetut pisteet. Cupin kokonaisvoittoon ylsi tänä vuonna Tommi Myllymäki 234 pisteellä. Toiseksi tuli Petri Vainio 223 pisteellä. Kisa kolmostilasta oli tiukka, sillä Tuomas Hautamäki ja Juha Kangas päätyivät tasapisteisiin 214, ja sijalle 5 213 pisteellä tuli Tero Korkeamäki.

Hyvää syksyä ja talvea, katsotaan mitä toimikunta keksii tulevaisuudessa!

Midien kauden päätös, The Amazing Race 26.9.

Midien Amazing Race kisailtiin varsin kesäisissä olosuhteissa 50 kilpailijan voimin. Voittopari, Tommi Myllymäki – Teemu Hautamäki, esitti todella väkeviä otteita tehden Amazing Racen epävirallisen kenttäennätyksen 52 lyöntiä. Toiseksi sijoittui Kettula – Lehtolainen tuloksella 55, samalla tuloksella pronssia parille Valtamäki- Heinonen. Samaan tulokseen 55 päätyi kaksi muutakin joukkuetta, joten jossiteltavaa jäi. Kilpailua sponsoroi Canorama Oy, kiitokset!

Toimikunta kiittää kaikkia kaudella 2020 mid-toimintaan osallistuneita!

Midien Antin Auto – cup jatkui 12.9.

Midien cup jatkui sateisessa kelissä Ruuhikosken huippukuntoisella kentällä. Sade ei paljoa tulostasoa tiputtanut. Voiton vei Petri Vainio, tulos oli tällä kertaa 75. Samuli Kivimäki jäi Petristä kaksi lyöntiä ja Tommi Peura puolestaan Samulista kaksi lyöntiä. Pistebogeyssä Jussi- Matti Leppälä liihotteli omissa sfääreissään 40 pisteellä. Väylällä 17 Miko Panulan bunkkerin reunasta ponnahtanut kylkkäri lipui vajaan metrin päähän lipusta, sillä irtosi lähimmäs lippua kahdella – kisan voitto. Päätösreiällä lähimmäksi kolmella pääsivät Tommi Peura ja Petri Vainio tehden birdiet mieheen. Kisassa palkittiin lisäksi taistelijan palkinnolla Petri Kolkka. Pekka Valo oli pitkään mukana kisassa taistelijan maljasta, mutta viimeisten väylien tulos vei voittosaumat. Arvonnassa onnettaren suosikiksi nousi Kari Salo. Kisan sponsorille Lapuan Sähköpalvelu Oy:lle iso kiitos!

 

TAHKO 26.-28.7. 2020

Midien kesäretkelle 2020 osallistui peräti 62 pelaajaa! Huikea määrä, mahtavia persoonia ja loistavaa peliseuraa.

Matkaan lähdettiin sunnuntaina ennen kuutta. Aamupala nautittiin Viitasaarella, pelit päästiin aloittamaan jo ennen puolta päivää Tahkon uudemman puolen kentillä. Parhaiten aamupalan saivat sulamaan Janne Haapamäki ja Markus Erkkonen, sillä molemmat painoivat pistebogeyn pakkaselle lukemin -7. Tästä saatiinkin osviittaa tuleville päiville, millaisilla tuloksilla kiertueella voisi pärjätä ja saada päähänsä johtajan K-rauta – lippiksen.

Maanantain pelit pelattiin old coursen puolella.  1. kierrokselle ensimmäiset lähtivät jo ennen kahdeksaa. Liekö hyvillä yöunilla ja sopivalla tankkauksella ollut aamun kierroksella merkitystä, kun jo kokeneeseen kaartiin lukeutuva Ville Vainionpää iski taululle lukemat -6. Tähän ei Ruuhikosken oma räppäri T Kangas pystynyt aivan vastaamaan, -5 oikeutti hopeaan.  Muut olivatkin sitten jo hieman kauemapana perässä.

Maanantain toiselle kierrokselle lähdettiinkin sitten pelaamaan Antin Auto- cupin osakilpailua. Parhaasta scratsista vastasi sunnuntain huilannut Jaakko Lehtolainen tuloksella 74. Kakkoseksi Kiilasi pari lyöntiä heikommalla tuloksella Tero Korkiamäki, Tommi Myllymäki vei pronssin paremmalla takalenkillä Jarmo Marttalan nenän edestä. Pistebogeyssä turneen kestomenestyjä Markus Erkkonen jakoi kärkisijaa Iiro Takalan kanssa. Iiro onnistui toteuttamaan unelmansa pienemmän händärinsä perusteella ja nappasi johtajan lippiksen kotiinsa päivän päätteeksi.

Tiistaina palattiin sitten Lake + Forrest – puolelle kisailemaan.  Päivän paras pistebogeyssä oli jälleen Markus Erkkonen, joka nappasi myös koko kiertueen voiton. Onnittelut Markukselle, pokaaliin kaiverretaan nimi tuleville vuosille todisteeksi menestyksestä kentällä!

 

ANTIN AUTO-CUP, 3. osakilpailu

Perjantaina 3.7. tehtiin Ruuhikoskella historiaa, kun kautta aikojen suurin osallistujamäärä,73 pelaajaa, osallistui midien yksilökilpailuun. Olosuhteet osoittautuivat kovan tuulen vuoksi suhteellisen haastaviksi, mutta tulostaso pysyi silti kohtuullisen hyvänä. Kolmen kärki, Petri Vainio, Jarkko Nikkilä ja Samuli Kivimäki olivat lyönnin päässä toisistaan. Petrin voittotulos oli 78. Pistebogeyssä komeimman potin kasasi Iiro Takala 42 pisteellä.

Kisan sponsorina VV-Kuivaus Oy, isot kiitokset!

Kilpailun lomassa käytiin runsaasti erikoiskisoja, voittajat olivat

 1. väylä, lähimmäs lippua greenin ulkopuolelta. Antti Niemistö, 28cm
 2. väylä, tarkin draivi väylä alkupäähän, Mika Hautaniemi
 3. väylä, pisin draivi, Markus Mäntykangas
 4. väylä, shot of the day, Kari Salo
 5. väylä, lähimmäs keskilinjaa avaus, Janne Haapamäki 1,27m
 6. väylä, lähimmäs lippua jääkiekkohanskat kädessä, Tero Korkeamäki 3,36m
 7. väylä, avaus lähimmäs estettä tai puuta, Jari Myllymäki 0,75m
 8. väylä, lähimmäs lippua luoman yli, Janne Haapamäki 1,17m
 9. väylä, putti lähimmäs reikää, Teemu Hautamäki 6cm
 10. väylä, teen lento, Jarkko Kuusisto 17,19m
 11. väylä, lähimmäs lippua neljällä, Pasi Houtsonen 2 cm
 12. väylä, lähimmäs lippua avaus, Jarmo Marttala 3,63m
 13. väylä, lähimmäs väylän oikeaa reunaa avaus, Antti Piuhola 1,70m
 14. väylä, lähimmäs bunkkerin reunaa kolmannella, Mika Hautaniemi 30cm
 15. väylä, lähimmäs lippua kolmella, Antero Ekola upotus
 16. väylä, lähimmäs lippua chippi väärältä puolelta, Anne-Mari Kuusisaari upotus
 17. väylä, Lähimmäs lippua kahdella, Markus Mäntykangas 4,48m
 18. väylä, pisin upotettu putti, Ville Metsä-Ketelä 7,18m
 19. väylä, tikkakisa, Mikko Eskola 36 pistettä

ANTIN AUTO-CUP, 2.

osakilpailu

Toinen osakilpailu käytiin perjantaina 12.6. aurinkoisissa olosuhteissa. Yhteensä 52 pelaajaa oli mukana, ja kivasti saatiin myös kärkikolmikkoon vaihtelua. Voiton nappasi tällä kertaa Kai Orava tuloksella 77. Kisa oli varsin tiukka, sillä Jarmo Marttalan paria lyöntiä heikompi takalenkki tiputti hänet tulosliuskalla toiseksi. Kolmanneksi vaivaisen lyönnin erolla puttaili Samuli Kivimäki. Pistebogeyssä Kai Orava ja Sami Lahti neppailivat mukavat pisteet, 39. Kisan sponsorina toimi Nostokorpi Oy, iso kiitos! Seuraava tapahtuma on perjantaina 3.7. pelattava Mid Amazing Race!

ANTIN AUTO-CUP, 1. osakilpailu

Varsin mukavasti osallistujia keräsi ensimmäinen kilpailu, sillä yhteensä 55 pelaaja otti takatiin haasteen vastaan. Kilpailu päästiin pelaamaan ihan kohtuullisissa olosuhteissa, leppoisan pohjoistuulen hyväilemässä kevätsäässä. Kisan kärkikolmikosta ei tällä kertaa varsinaisia yllätyksiä löytynyt. Voittoon purjehti Tommi Myllymäki tuloksella 79. Toiseksi tuli vaivaisella lyönnin erolla Petri Vainio, josta Juha Kangas puolestaan jäi pari lyöntiä. Pasi Haaramäki intaantui takalenkillä Kuusiston Antin kanssa päivän parhaimpiin lukemiin (38), mutta tällä kertaa se ei aivan riittänyt mitalisijoille. Päivän pistebogeyn voittajaksi pomppasi uusi tuttavuus mideissä, Antti Uitto, komeilla pisteillä 46.  Kiitos kaikille pelaajille ja erityisesti päivän sponsorille Birdieman Oy:lle. Lahjakortin arvonnassa onnettarena toimi itse maestro eli Anssi, arvontaa pääset seuraamaan tästä.

KAUSI 2020 Tapahtumat

Tänä vuonna pelataan Antin Auto – cupia, avaus on 17.5. Ilmoittautuminen on jo käynnissä. Toukokuun Lakesiden matka perutaan korona-tilanteen vuoksi, mutta heinäkuussa olisi tarkoitus Tahkolle matkustaa. Tahkolle ilmoittautuminen avautuu piakoin, infotaan facebookissa ja tällä sivulla. Seuraillaan kuitenkin tilannetta kesän mittaan.

Cupin kilpailupäivät ovat  seuraavat:

17.5. Ruuhikoski

12.6. Ruuhikoski

3.7. Ruuhikoski

26.-28.7. Tahko (lisätiedot alla)

14.8. Mestisten 1. kierros

12.9. Ruuhikoski

26.9. Finaali

Kaikista kisoista infot kilpailukalenterissa.

 

TAHKON REISSU 26.-28.7.2020

Suomen paras, suurin ja kaunein Mid-toimikunta esittää: Pelimatka Tahkolle 26.7.-28.7.
Perinteeksi muodostunut Ruuhikosken midien pelireissu Tahkolle tehdään tänä vuonna su 26.7.-ti 28.7. Olemme yrittäneet kehittää reissua niin, että yhä useampi meistä pääsisi sinne osallistumaan. Reissu on nyt rakenneltu niin, että kesäisin töissä aikaansa tuhlaavat pääsevät mahdollisimman vähillä lomapäivillä.
Peruspakettiin kuuluu tuttu setti: 4x green fee ja 2x aamiainen, 2x päivällisbuffet sekä 2x klubilounas. Lisäksi menomatkalla on yhteisaamupala Viitasaaren ABC-asemalla. Majoitus on ensiluokkaisissa lomahuviloissa Tahkon uuden kentän laitamilla. Olemme lisänneet toimikunnan puolesta Allinclusiven tasoa tälle vuodelle ja reissun hintaan jokaisen lomamökin jääkaappi täytetään virvokkeilla järjestäjän piikkiin.
Uutena vaihtoehtona tarjoamme myös yhden yön visiittiä 26.7.-27.7. kolmella kierroksella, yhdellä aamiaisella, kahdella päivällisellä ja yhdellä lounaalla. Myös tässä paketissa jääkaapin sisältö kuuluu hintaan.
Yhteiskuljetusta linja-autolla ei tänä vuonna järjestetä, vaan matkat taitetaan omilla autoilla. Toimikunta järjestelee kuitenkin bägien ja kärryjen yhteiskuljetuksen pakettiautoilla, että henkilöautoihin mahtuu neljä kulkijaa jokaiseen. Kuljettajan kulujen korvaamisesta sovitaan tarkemmin, kun lähtijöiden määrä on selvillä.
Vaikka yhteiskuljetusta ei järjestetä, niin toimikunta takaa, että jokaiselle halukkaalle kyyti löytyy. Jos olet ensikertalainen midien reissulla, etkä juuri porukkaa tunne, niin ole huoleti. Kyyti järjestyy ja porukasta voimme mennä takuuseen. Hauskaa hyvässä seurassa piisaa varmasti.
Rohkeasti mukaan Tahkon upeisiin puitteisiin.
Hinnat:
Kaksi yötä/neljä kierrosta+ruuat+jääkaapin sisältö 250€
Yksi yö/kolme kierrosta+ruuat+jääkaapin sisältö 200€
Ilmoittaudu mukaan antti.tokkari@seinajoki.fi tai viestillä numeroon 0440702089. Sitova ilmoittautuminen 10.6. mennessä.

PRP-CUP 2019

Kauden 2019 PRP-cupin voitti ylivoimaiseen näytöstyyliin Arto Raiskio. Kokonaistulokset löytyvät tästä.

 

 

 

 

 

 

JAA ARTIKKELI