Midit

Mid-toimintaa Ruuhikoskella

ANTIN AUTO-CUP, 1. osakilpailu

Varsin mukavasti osallistujia keräsi ensimmäinen kilpailu, sillä yhteensä 55 pelaaja otti takatiin haasteen vastaan. Kilpailu päästiin pelaamaan ihan kohtuullisissa olosuhteissa, leppoisan pohjoistuulen hyväilemässä kevätsäässä. Kisan kärkikolmikosta ei tällä kertaa varsinaisia yllätyksiä löytynyt. Voittoon purjehti Tommi Myllymäki tuloksella 79. Toiseksi tuli vaivaisella lyönnin erolla Petri Vainio, josta Juha Kangas puolestaan jäi pari lyöntiä. Pasi Haaramäki intaantui takalenkillä Kuusiston Antin kanssa päivän parhaimpiin lukemiin (38), mutta tällä kertaa se ei aivan riittänyt mitalisijoille. Päivän pistebogeyn voittajaksi pomppasi uusi tuttavuus mideissä, Antti Uitto, komeilla pisteillä 46.  Kiitos kaikille pelaajille ja erityisesti päivän sponsorille Birdieman Oy:lle. Lahjakortin arvonnassa onnettarena toimi itse maestro eli Anssi, arvontaa pääset seuraamaan tästä. Palkinnot (3 parasta scr / pb voittaja / arvonta) ovat noudettavissa caddiemasterilta tiistaista klo 11.00 alkaen.

KAUSI 2020 Tapahtumat

Tänä vuonna pelataan Antin Auto – cupia, avaus on 17.5. Ilmoittautuminen on jo käynnissä. Toukokuun Lakesiden matka perutaan korona-tilanteen vuoksi, mutta heinäkuussa olisi tarkoitus Tahkolle matkustaa. Tahkolle ilmoittautuminen avautuu piakoin, infotaan facebookissa ja tällä sivulla. Seuraillaan kuitenkin tilannetta kesän mittaan.

Cupin kilpailupäivät ovat  seuraavat:

17.5. Ruuhikoski

12.6. Ruuhikoski

3.7. Ruuhikoski

26.-28.7. Tahko (lisätiedot alla)

14.8. Mestisten 1. kierros

12.9. Ruuhikoski

26.9. Finaali

Kaikista kisoista infot kilpailukalenterissa.

 

TAHKON REISSU 26.-28.7.2020

Suomen paras, suurin ja kaunein Mid-toimikunta esittää: Pelimatka Tahkolle 26.7.-28.7.
Perinteeksi muodostunut Ruuhikosken midien pelireissu Tahkolle tehdään tänä vuonna su 26.7.-ti 28.7. Olemme yrittäneet kehittää reissua niin, että yhä useampi meistä pääsisi sinne osallistumaan. Reissu on nyt rakenneltu niin, että kesäisin töissä aikaansa tuhlaavat pääsevät mahdollisimman vähillä lomapäivillä.
Peruspakettiin kuuluu tuttu setti: 4x green fee ja 2x aamiainen, 2x päivällisbuffet sekä 2x klubilounas. Lisäksi menomatkalla on yhteisaamupala Viitasaaren ABC-asemalla. Majoitus on ensiluokkaisissa lomahuviloissa Tahkon uuden kentän laitamilla. Olemme lisänneet toimikunnan puolesta Allinclusiven tasoa tälle vuodelle ja reissun hintaan jokaisen lomamökin jääkaappi täytetään virvokkeilla järjestäjän piikkiin.
Uutena vaihtoehtona tarjoamme myös yhden yön visiittiä 26.7.-27.7. kolmella kierroksella, yhdellä aamiaisella, kahdella päivällisellä ja yhdellä lounaalla. Myös tässä paketissa jääkaapin sisältö kuuluu hintaan.
Yhteiskuljetusta linja-autolla ei tänä vuonna järjestetä, vaan matkat taitetaan omilla autoilla. Toimikunta järjestelee kuitenkin bägien ja kärryjen yhteiskuljetuksen pakettiautoilla, että henkilöautoihin mahtuu neljä kulkijaa jokaiseen. Kuljettajan kulujen korvaamisesta sovitaan tarkemmin, kun lähtijöiden määrä on selvillä.
Vaikka yhteiskuljetusta ei järjestetä, niin toimikunta takaa, että jokaiselle halukkaalle kyyti löytyy. Jos olet ensikertalainen midien reissulla, etkä juuri porukkaa tunne, niin ole huoleti. Kyyti järjestyy ja porukasta voimme mennä takuuseen. Hauskaa hyvässä seurassa piisaa varmasti.
Rohkeasti mukaan Tahkon upeisiin puitteisiin.
Hinnat:
Kaksi yötä/neljä kierrosta+ruuat+jääkaapin sisältö 250€
Yksi yö/kolme kierrosta+ruuat+jääkaapin sisältö 200€
Ilmoittaudu mukaan antti.tokkari@seinajoki.fi tai viestillä numeroon 0440702089. Sitova ilmoittautuminen 10.6. mennessä.

PRP-CUP 2019

Kauden 2019 PRP-cupin voitti ylivoimaiseen näytöstyyliin Arto Raiskio. Kokonaistulokset löytyvät tästä.

 

 

 

 

 

 

JAA ARTIKKELI