Harjoitusryhmät 2018-2019

EPG Etelä-Pohjanman golf ry harjoitusryhmät 2018 – 2019

Pikkutiikerit

Pikkutiikerit on liikuntaleikkikoulu ja tarkoitettu 4 – 6 vuotiaille. Harjoituksissa treenataan perusliikuntataitoja liikkuen ja leikkien. Harjoitukset kehittävät mm. koordinaatiota, karkea- ja hienomotorisia taitoja, tasapainoa, ryhtiä sekä silmän ja käden yhteistyötä. Harjoitellaan myös lajille ominaisia taitoja. Ryhmässä toimiminen ja ohjeiden kuuntelemisen harjoittaminen on myös harjoitusten tärkeitä tavoitteita. Lapsi osallistuuryhmään oman aikuisen (esim. isän, äidin, mumman tai paapan) kanssa. Kaikki harjoitusvälineet seuralta. Harjoitukset pidetään Ruuhikoskella. Säänmukainen vaatetus sekä lenkkarit ovat hyvä varustus. Harjoitukset vetävät seuramme seuraohjaaja Pasi Laasala.

Hinta / kausi 40€. Sisältää ohjatut harjoitukset, vakuutuksen juniorille ja mahdollisuus lainata seuran golfvälineitä harjoitusalueilla Ruuhikoskella ja rangepallot ovat ilmaiset. Maksimimäärä 12 junioria.

Starttiryhmä

Golfin lajia aloitteleva nuori tai jo hieman harrastanut alkaen esikoulu-ikäisestä ja olet 6-12 vuotias. Käytössäsi on harjoituksissa seuralta golfmailat mutta voit käyttää myös omia. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa keskittyen myös lajitekniikkaan ja ennenkaikkea oman kehon tuntemiseen erilaisten tasapaino-, koordinaatio-, yms. muiden vastaavien harjoitteiden avulla. Pyritään kokonaisvaltaiseen motoriseen kehittymiseen. Kaikkiin harjoituksiin liittyy leikinomainen tekeminen. Talvella ryhmä harjoittelee Ingolf- harjoitteluhallissa ja kesällä Ruuhikoskella. Ryhmän harjoitusten sisällöstä ja vetämisestä vastaa seuraohjaaja Anssi Ala-Luoma  tai muut seuraohjaajat.

Hinta / kausi 130€. Starttiryhmä harjoittelee ympärivuoden ja hinta sisältää yhden tunnin opetuksen viikossa ja seuran jäsenyyden. Jäsenyyden kautta kuuluu vakuutukset lajille, golflehti ja kesällä jäsenillä on ilmaiset rangepallot kun kuuluvat harjoitusryhmiin.

Harrasteryhmä 

Golfia jo harrastanut juniori joka tuntee lajitekniikan perusteet. Olet 7-15 vuotias. Juniorilla on omat välineet käytössä. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa keskittyen lajitekniikan vahvistamiseen ja ennenkaikkea oman kehon tuntemiseen erilaisten tasapaino, koordinaatio-, yms. muiden vastaavien harjoitteiden avulla. Pyritään kokonaisvaltaiseen motoriseen kehittymiseen. Kaikkiin harjoituksiin liittyy osittain leikinomainen tekeminen. Talvella ryhmä harjoittelee Ingolf- harjoitteluhallissa ja kesällä Ruuhikoskella. Harjoituksia vetää seuraohjaaja Petri Vainio tai muut seuraohjaajat. Osalla tavoitteena on suorittaa pelikoe Par3-radalla kesällä joka oikeuttaa greencardin saamiseen. Greencardin omaavilla taitosasoa kehitetään entisestään jossa tavoitteena on tasoituksesi laskee 36 kohti kun peliharjoittelua tehdään 2-3 kertaa viikossa kesäisin.

Hinta / kausi 150€. Harrasteryhmä harjoittelee ympärivuoden. Juniorin oltava seuran jäsen. Jäsenyyden kautta kuuluu lajivakuutus, golflehti ja kesällä jäsenillä on ilmaiset rangepallot kun kuuluvat kesän harjoitusryhmiin.

Tsemppiryhmä (HCP 36-54)

Golfia harrastanut juniori jonka lajitaidot ovat jo kehittyneet siten että pelaat tai olet jo lähellä taitotasoa pelaamista ”isolla” kentällä. Ryhmässä harjoitellaan 1-3 kertaa viikossa ja omatoimisesti 1-2 kertaa. Harjoitukset sisältävät kaikkia golfin osa-alueita. Harjoituksissa yhdistetään kilpailuja golfin eri osa-alueissa. Harjoituksissa keskitytään svingiharjoitteluun, lähipeliharjoittelua ja kesällä Par3-radan avulla peliharjoitteluun. Talvella ryhmä harjoittelee Ingolf- harjoitteluhallissa ja kesällä Ruuhikoskella.Talvella harjoittelun lisäksi kuuluvat fysiikkaharjoitukset koulun salissa kerran viikossa. InGolfissa Trackman – tutkalaitetta käytetään apuna tekniikan ja erilaisissa taitokilpailuissa. Harjoituksia vetää pääsääntöisesti seuran pro, seurakouluttaja tai seuraohjaaja. Tavoitteena on kehittää taitotasoa siten että tasoituksesi laskee lähelle 36:ta kun peliharjoittelua tehdään 2-3 kertaa viikossa kesäisin.

Hinta / kausi 180€ 1 kerta viikko, 2 kertaa 240€ ja 3 kertaa 300€. Juniorin oltava seuran jäsen. Jäsenyyden kautta kuuluu lajivakuutus, golflehti ja kesällä jäsenillä on ilmaiset rangepallot kun kuuluvat harjoitusryhmiin.

Kisaryhmä II (HCP 16-36)

Ryhmässä harjoittelevat kilpailevat säännöllisesti golfliiton kilpailuja Junior Challenge Tour ja Finnish Junior Tour. Ryhmässä harjoitellaan 1-3 kertaa viikossa ja omatoimisesti 1-2 kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät kaikkia golfin osa-alueita. Harjoituksissa yhdistetään kilpailuja golfin eri osa-alueissa. Harjoituksissa keskitytään svingiharjoitteluun, lähipeliharjoitteluun ja pelaamiseen. Talvella ryhmä harjoittelee Ingolf- harjoitteluhallissa ja kesällä Ruuhikoskella. Talvella harjoittelun lisäksi kuuluvat fysiikkaharjoitukset kerran viikossa. Fysiikkaharjoitukset keskittyvät koordinaatioon, tasapainoon sekä kehon hallintaan. InGolf talviharjoittelupaikassa Trackman – lyöntitutkaa käytetään apuna tekniikan kehittämisessä ja lyönnin analysoimisessa. Harjoituksia vetää pääsääntöisesti seuran pro.

Hinta / kausi 190€ 1 kerta viikko, 2 kertaa 275€ ja 3 kertaa 360€. Juniorin oltava seuran jäsen. Jäsenyyden kautta kuuluu lajivakuutus, golflehti ja kesällä jäsenillä on ilmaiset rangepallot Ruuhikoskella kun kuuluvat harjoitusryhmiin.

Kisaryhmä I (HCP 0-16)

Ryhmässä harjoittelevat kilpailevat säännöllisesti golfliiton kilpailuja Junior Challenge Tour ja Finnish Junior Tour. Ryhmässä harjoitellaan 2-3 kertaa viikossa ja omatoimisesti 1-2 kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät kaikkia golfin osa-alueita. Harjoituksissa yhdistetään kilpailuja golfin eri osa-alueissa. Harjoituksissa keskitytään svingiharjoitteluun, lähipeliharjoitteluun ja pelaamiseen. Talvella ryhmä harjoittelee Ingolf- harjoitteluhallissa ja kesällä Ruuhikoskella. Talvella harjoittelun lisäksi kuuluvat fysiikkaharjoitukset kerran viikossa. Fysiikkaharjoitukset keskittyvät koordinaatioon, tasapainoon sekä kehon hallintaan. InGolf talviharjoittelupaikassa Trackman – lyöntitutkaa käytetään apuna tekniikan kehittämisessä ja lyönnin analysoimisessa. Harjoituksia vetää pääsääntöisesti seuran pro.

Hinta / kausi 190€ 1 kerta viikko, 2 kertaa 275€ ja 3 kertaa 360€. Juniorin oltava seuran jäsen. Jäsenyyden kautta kuuluu lajivakuutus, golflehti ja kesällä jäsenillä on ilmaiset rangepallot Ruuhikoskella kun kuuluvat harjoitusryhmiin.

Vuosi koostuu kahdesta kaudesta; talvikausi ja kesäkausi. Talvikausi on marraskuulta huhtikuulle ja kesäkausi toukokuulta elokuulle (syyskuu). Harjoitusmaksut ovat osaltaan seuran tukemia ja vanhempia tullaan tarvitsemaan apuna erilaissa tapahtumissa. Kesällä harjoituksissa otetaan huomioon golfliiton kisakalenteri joten ryhmien harjoituksia ei pidetä kisapäivänä ja edellisenä päivänä. Korvaavat harjoitusajankohdat valmentaja määrittää erikseen. Tarvittaessa junioreita ohjataan toisiin ryhmiin ja tehdään sekaryhmiä, jos osallistujia ei ole riittävästi jollekin harjoitustunnille.

Tervetuloa harjoittelemaan Ruuhikoskelle! Ilmoittautumiset ryhmiin tapahtuvat sähköisesti seuran sivujen kautta. 

Sisaralennus nuorimmasta 50€.

 

EPG ry Juniori- ja valmennustoimikunta.

Taina Olenius
tainaolenius(ät)gmail.com

JAA ARTIKKELI