fbpx
9.1.2020

Wallsport lyöntivuorot 2020

EPG:n lyöntivuorot Wallsport hallissa alkavat jälleen. Tänä talvena vuoroja on kaksi, senioreiden vuoro tiistaisin kello 14:30-16:00 ja yleinen kaikille seuran jäsenille avoin vuoro perjantaisin kello 20:30-22:00.

Seniorivuoron hinta on 5€/kerta ja se maksetaan Wallsportilla vuoron yhteydessä.

Seuran yleiselle vuorolle on myynnissä kasikortti, joka sisältää kahdeksan lyöntikertaa hintaan 60€.

Kasikortin säännöt:

  • Hinta 60€, sisältää 8 lyöntikertaa perjantain vuorolle Wallsport-areenalla.
  • Kortilla etuoikeus yhteen mattopaikkaan.
  • Kortilla voi tulla kaksikin samalle vuorolle, jolloin lyödään lähtökohtaisesti samalta matolta. HUOM! Tällöin leimataan yhtä monta lyöntikertaa kuin kortilla on tulijoita. Jos tilaa on kasikorttilaisten ja kertamaksajien jälkeen, voi toinenkin lyöjä ottaa oman mattopaikan.
  • Kasikortti ei ole henkilökohtainen, jolloin voit ostaa kortin esim. kaverin kanssa puoliksi (vuorotellen kaverin kanssa eri vuoroille tai yhtä aikaa kaverin kanssa, samalle matolle, neljällä vuorolla).
  • Jos joku Wallsport-vuoro peruuntuu EPG ry:stä riippumattomasta syistä, kasikortin ostajalle tämä korvataan poleteilla Ruuhikosken rangelle.
  • Kortteja on myynnissä 22 kpl

 

Seuran yleiselle vuorolle voi tulla myös kertamaksulla hintaan 10€. Kertamaksu maksetaan Wallsportilla tasarahalla EPG ry:n edustajalle.

HUOM! Kasikorttilaisilla etuoikeus AINA matoille.

Kortin voit ostaa Joni Viinikalta Ruuhikoskelta (044 3343490 klo 8-16). Kortit toimitetaan nimellä varustettuna Wallsportille ostoa seuraavalle vuorolle.