fbpx
7.2.2022

Vuokrapoolisopimus 2022

Pelioikeuksien vuokrapooli on osakkaiden käytössä tänäkin vuonna. Vuokrapooli mahdollistaa pelioikeuksien vuokraamisen keskitetysti, jolloin halukkaat pelioikeuksien vuokraajat on mahdollista ohjata yhteen markkinapaikkaan. Osakas voi jättää oman osakkeensa pelioikeuden yhtiölle vuokravaksi heti, kun osakkeeseen kohdistunut vastike on maksettu.

Ole hyvä ja tutustu vuokrapoolisopimuksen sääntöihin.

LATAA VUOKRAPOOLISOPIMUS 2022 TÄSTÄ

Vuokrapoolisäännöt 2022

 

Pelioikeuksien vuokrapooli on osakkaiden käytössä tänäkin vuonna. Vuokrapooli mahdollistaa pelioikeuksien vuokraamisen keskitetysti, jolloin halukkaat pelioikeuksien vuokraajat on mahdollista ohjata yhteen markkinapaikkaan.

 

  • Pelioikeuden vuokralle jättäminen tapahtuu oheisella lomakkeella, jonka voit palauttaa heti, kun vastike on maksettu tai viimeistään 24.4.2022 mennessä postitse osoitteeseen Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy PL 135, 60101 Seinäjoki tai sähköpostilla osoitteeseen toimisto@ruuhikoskigolf.fi.
  • Vuokrapalveluun ei oteta myöhässä jätettyjä tai puhelimitse jätettyjä ilmoituksia.
  • Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy vuokraa pelioikeudet eteenpäin hintaan 800 €.
  • Osakkaiden, jotka jättävät pelioikeutensa yhtiön kautta eteenpäin vuokrattavaksi, pitää maksaa hoitovastike eräpäivään mennessä.
  • Vuokrapooliin kertyneet rahat jaetaan tasan kaikkien vuokralle jätettyjen pelioikeuksien kesken. Palautuksesta vähennetään käsittelymaksu 25 €/pelioikeus. Palautettava osuus on enintään vastikkeen suuruinen/pelioikeus. Vuokrapalvelu on täysin vapaaehtoinen ja voimassa toistaiseksi. Yhtiön hallitus päättää jatkosta vuosittain.

 

Pelioikeuden vuokraaminen

 

Pelioikeuden voit vuokrata poolista hintaan 800 €. Vuokrataksesi pelioikeuden ota yhteyttä toimistoon tai toimisto@ruuhikoskigolf.fi

 

Vuokraajan kannattaa ostaa pelioikeus ajoissa, jotta pelioikeus toimii kauden alussa. Kentän avaamisen yhteydessä meillä on ruuhkaa palveluissa.

 

Kirjaamismaksu

 

Viime vuotiseen tapaan kirjaamismaksu käytäntö jatkuu vuokrapoolin ulkopuolella suoraan vuokratuista pelioikeuksista. Tarkoituksena on saada vuokrapelaamisen hinta yhtenäistettyä samalle tasolle vuokrapoolin kanssa. Kirjaamismaksun suuruudeksi päätettiin tälle vuodelle 250 €. Maksun maksaa pelioikeuden käyttäjä ja se maksetaan kenttäyhtiölle.

 

Seuraavissa tapauksissa kirjaamismaksua ei tarvitse maksaa:

  • Osakkaan perheenjäsen käyttää pelioikeutta (puoliso, lapsi, isä, äiti)
  • C-osakkeen pelioikeutta käyttää: yrityksen palkkasuhteessa oleva/yrityksen omistaja/hallituksen jäsen/yrityksen eläke-etuja nauttiva.

 

Vuokrapoolisopimuksen hyväksyminen

 

Kun olet täyttänyt, allekirjoittanut ja palauttanut vuokrapoolisopimuksen, kenttäyhtiö hyväksyy vuokrapoolisopimuksen ja palauttaa sopimuksen allekirjoitettuna takaisin. Olethan yhteydessä toimistoon, mikäli et ole saanut allekirjoitettua sopimusta takaisin.