fbpx
22.8.2021

Uutta energiaa

Seuran mestiksissä tapasit lauantaina starttereina midejä, sunnuntaina naisia. Tätä(kin) on seuratoiminta. Golfseuramme kilpailu- ja tasoitustoimikunta laatii kilpailukalenterin, toimikunnilla on erilaisia tehtäviä, jotta kilpailut ja muut tapahtumat sujuvat, Ruuhikosken golfarit tutustuvat toisiinsa ja kaikilla on mukavaa.

Tervetuloa seuran aktiivitoimijaksi!

Jokaisella meillä on osaamista ja hiukan aikaa yhteiseksi hyväksi, toivon näin. Seuratoiminnan ydin: kun monet tekevät vähän, taakka ei kasva kenellekään liian isoksi, ja saadaan hommat tehtyä. Katso seuran toimintasuunnitelma tästä

Etelä-Pohjanmaan Golf Ry on toiminut 35 vuotta. Ja syyskokouksessa joulun alla on taas vastuutehtävien vaihdon aika. Toimikausi johtokunnassa on kaksivuotinen. Puolet (5 jäsentä) johtokunnasta on vuosittain erovuorossa ja tällä kertaa seuraavat: kapteeni Pasi Pekkanen, harjoituspaikkatoimikunnan puheenjohtaja Jyrki Sauramäki, juniori- ja valmennustoimikunnan puheenjohtaja Samuli Kivimäki, kilpailu- ja tasoitustoimikunnan puheenjohtaja Ari Tikkala ja senioritoimikunnan puheenjohtaja Tapio Räsänen.

Erovuorossa olevista Pasi Pekkanen, Samuli Kivimäki, Jyrki Sauramäki ja Tapio Räsänen ovat valmiita jatkamaan tehtävissään, mikäli syyskokous osoittaa heille luottamusta. Sen sijaan kilpailu- ja tasoitustoimikunta etsii uutta vetäjää! Kiinnostaako tämä tehtävä sinua?

Vaikka naistoimikunnan puheenjohtaja Teresa Lindström ei ole erovuorossa, hän ei voi jatkaa tehtävässä henkilökohtaisista syistä. Niin ikään viestintä- ja markkinointitoimikunnan puheenjohtaja Erkki Valtamäki haluaisi luopua tehtävästä, kunhan työlle löytyy jatkaja. Kiinnostavatko nämä asiat sinua?

Innostus ja kiinnostus ovat tärkeimmät, asiat toteutetaan yhteistyössä ja jokainen toimikunta suunnittelee kauden toimintaa.

Seuratyö on yhdessä tekemistä, yhteisöllistä toimintaa golfin eri kulmista – ja kyllä pelaamaan ehtii!
Haluatko sinä vaikuttaa siihen, mitä EPG tekee, miltä EPG näyttää, millainen EPG on?

Ota yhteyttä, eikä yhteydenotto sido sinua vielä mihinkään 😊
Anna-Kaisa Koitto
annakaisa.koitto(a)gmail.com tai p. 040 830 4218

tai suoraan toimikuntien vetäjille