fbpx
9.6.2020

Uudet caddiemasterit

Olemme saaneet Ruuhikoskelle tänä kesänä kaksi uutta caddiemasteria. Anni-Sofia ja Siiri ovat päässeet hyvään vauhtiin ja työt ovat lähteneet mukavasti käyntiin heti kauden alusta alkaen.

Anni-Sofia Ankkuri

 

Olen Anni-Sofia Ankkuri. Ikää mittariin tuli juuri 20 vuotta. Nämä vuodet olen viettänyt Seinäjoella, olen siis lakeuksilta myös lähtöisin. Valmistuin ylioppilaaksi vuosi sitten. Kulunut vuosi koulutaipaleen päättymisen jälkeen on kulunut töitä tehdessä ja pohtiessa tulevia opintohaaveitani. Toivonkin löytäväni itseni ensi syksynä liikunta- ja terveystieteiden opintojen parista.

 

Kun kesän työt olivat hieman vielä auki, kolahti Ruuhikosken caddiemasterin työtehtävä paremmin kuin hyvin. Golftaustaa minulta ei oikeastaan löydy. Olen kasvanut liikunnallisessa perheessä ja urheillut pienestä pitäen. Aina viime kevääseen asti hiihdin kilpaa nuorten SM-tasolla.

 

Caddiemasterin tiskin lisäksi saatat törmätä minuun kentänkin puolella tulevana kesänä, kunhan saan ensin green cardin suoritettua ja hiottua todennäköisesti melko kadoksissa olevaa svingiäni.

 

Ruuhikoskella olen viihtynyt todella hyvin ja meidät uudet caddiemasterit on otettu lämpimästi mukaan yhteisöön. Kiitos siitä jokaiselle!

 

Siiri Kontteli

Olen Siiri, toisen vuoden tradenomiopiskelija Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa.

Kesäni vierähtää Ruuhikoskella töiden parissa vapaa-aikaa unohtamatta. Luonteeltani olen positiivinen, pirteä papupata, joka viettää vapaa-aikansa luonnossa liikkuen.

Työ Ruuhikoskella on ollut mukavaa ja kaikki te golfarit olette ottaneet hyvin vastaan. Kiitos siitä!

Golf on tullut jo  lajina tutuksi ja mahdollisesti minut nähdään myös kentän puolella, sillä tarkoituksena on suorittaa green card tänä kesänä.

Mukavaa golfkautta kaikille!