fbpx
8.12.2021

Syyskokousten Oy ja Ry päätöksiä

SEURAN SYYSKOKOUKSEN PÄÄTÖKSIÄ

Seuran syyskokous pidettiin perjantaina 26.11.2021 Ruuhikosken klubitalolla. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat.

Seuran jäsenmaksu ennallaan

Seuran jäsenmaksu pysyy ennallaan myös vuonna 2022: aikuisjäsen 98€, juniori 30€, liittymismaksua ei peritä. (Seura maksaa Golfliitolle jäsenmääränsä mukaisesti: aikuisjäsenestä 30€ ja juniorijäsenestä 9€.) Kokous hyväksyi seuran toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2022. Tutustu toimintasuunnitelmaan tästä!

Johtokunnan kokoonpano 2022

Seuran puheenjohtajana jatkaa Anna-Kaisa Koitto. Johtokuntaan 2022 – 2023 valittiin Helena Lautamaja, Tuula Saari ja Henna Kiikka. Johtokunnassa jatkavat juniori- ja valmennustoimikunnan pj Samuli Kivimäki, senioritoimikunnan pj Tapio Räsänen, seuran kapteeni Pasi Pekkanen, harjoituspaikkatoimikunnan pj Jyrki Sauramäki, kilpailu- ja tasoitustoimikunnan pj Ari Tikkala, midtoimikunnan pj Masa Paavola ja johtokunnan sihteeri Joni Viinikka.

Tilintarkastajaksi valittiin HT tilintarkastaja Jari Haukkala ja toiminnantarkastajaksi Johanna Holopainen.
Vaalivaliokuntaan valittiin Arja Ala-Luoma, Jari Siltakorpi ja Sari Mahlamäki.

Suuri kiitos johtokunnassa työnsä tähän vuoteen päättäville: Teresa Lindström ja Erkki Valtamäki.

Johtokunta

SYYSYHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSIÄ

Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy:n syysyhtiökokous pidettiin 23.11.2021. Pöytäkirja ja liiteaineistot ovat nähtävillä foorumissa.

Uusi hallitus 1.1.2022 alkaen on seuraava (järjestäytymiskokous 13.12.2021)

  • Jarmo Marttala
  • Antti Peltoniemi
  • Paavo Eloniemi
  • Jouni Marttala
  • Jari Mäkelä
  • Pasi Pekkanen
  • Antti Piuhola
  • Antti Tokkari

Ruuhikosken toiminnan suunnittelun perustaksi päätettiin kehittämistyöryhmän esityksen mukaisesti nykyisen vastikeperusteisen mallin jatkaminen kehitettynä erityisesti passiivisten osakkeiden käytön tehostamisella.

Vastikkeen määrä kaudella 2022 on 750€/pelioikeus. Hoitovastikkeet lähetetään tammikuun alussa ja vastikkeen voi maksaa useammassa erässä mukana seuraavan osakaskirjeen ohjeistamana. Vuokrapooliin otetaan vastaan ilmoittautumisia taas keväällä 2022. Omaehtoiseen vuokraamiseen liittyvä kirjaamismaksu säilyy ennallaan 250€. Yhtiö ottaa vastaan enintään 5 osaketta syyskaudella 2022 kohteena kuolinpesät ja todistettavasti terveydellisistä syistä pelaamisen lopettaneet. Vastaanottoon liittyy osakkeen laskennallisen velkaosuuden maksaminen. Osakemyyntipörssiin otetaan listalle myytäviä osakkeita edellisten vuosien tapaan.

Pelilippujen käytössä noudatetaan jatkossa yhtiöjärjestystä ja pelilippu on yhden henkilön päiväkohtainen lippu. Mikäli osakkaalla on vastikemaksu hoitamatta ei hänellä ole mahdollisuutta pelata kentällä millään maksutavalla.

Ruuhikoskella toteutetaan ensimmäiset Suomessa järjestettävät MM-tason golfkilpailut elokuussa 2024. Opiskelijoiden MM-golf alle 26v järjestetään yhteistoiminnassa Kuortaneen Urheiluopiston, Olympiakomitean ja Seinäjoen kaupungin kanssa.

Hallitus