fbpx
5.4.2020

Suru-uutinen pysäytti Ruuhikoskella

Perjantaina 3.4. kantautui suru-uutinen: Juha Kallantie on menehtynyt onnettomuudessa. On vaikea uskoa todeksi, miten hauras elämänlanka on. Juha kuoli Ylistarossa 45-vuotiaana.

Juhaa jäävät kaipaamaan vaimo ja tyttäret, vanhemmat ja appivanhemmat, veljet perheineen sekä sukulaiset ja ystävien suuri joukko myös Ruuhikoskella. Niin paljon jäi kokematta, niin monta hetkeä elämättä.

Suruliputus palmusunnuntaina

Juha Kallantie oli Ruuhikosken pelaajille tuttu, sympaattinen, hyväntuulinen pelikaveri, EPG Ry:n johtokunnan jäsen. Hänen työpanoksensa niin juniorien, midien kuin seniorien hyväksi oli mittaamattoman arvokas. Idearikas ja aikaansaava yrittäjä toteutti Ruuhikoskella 24h golfin, golfia kellon ympäri, ja Junnujen tuki -golftapahtuman. Molemmissa tapahtumissa kerättiin varoja juniorigolfin tukemiseksi. Golfkipinän sytyttäminen ja sen liekin vaaliminen oli Juhalle sydämen asia.

Juha Kallantien joustavuutta ja vastuuntuntoa kuvaa hyvin se, miten hän luotsasi EPG:n Senioritoimikuntaa jo kolmatta vuotta. Suomessa ei ole toista seuraa, jossa senioritoimikuntaa johti ei-seniori. Juha alkoi puhua junnu-sennuista, ja keräsi senioritoimintaan mukaan hiljan seniori-iän saavuttaneita. Jos jossain tarvittiin apua ja tekijöitä, Juha oli aina valmis tulemaan avuksi.

Viime kesänä Juhalla oli iso rooli seniorimiesten (M70) lyöntipelin SM-kisojen toteuttamisessa. Hänen ei ollut vaikea löytää kökkäväkeä tai avustajia eri tehtäviin, niin paljon Juha tunsi Ruuhikosken väkeä. Tulevana kesänä Ruuhikoskella on määrä järjestää miesten ja naisten lyöntipelin SM-kilpailut. Juha otti vastuulleen kökkäväen ja avustajien rekrytoinnin. Jos kilpailutapahtuma pystytään tulevana kesänä järjestämään, ryhdymme työtehtäviin Juhaa ajatellen.

Antti Piuhola, mid-toimikunnan puheenjohtaja, Juhan ystävä kirjoittaa: ”Juha oli mies, joka ei menneitä jäänyt suremaan. Katse oli aina eteenpäin. Kun Juha tuolta jostain seuraa meidän maallisten menoa, uskon ja oikeastaan tiedänkin, mitä Juha haluaisi. Että me jatkaisimme elämäämme onnellisina, niin että meillä on hyvä olla. Sellainen Juha oli.”

Surun kyynelten läpi loistavat onnellisten päivien muistot.

Juhaa muistaen, perheen ja läheisten suruun osaa ottaen

Ruuhikosken golfyhteisön puolesta EPG Ry:n johtokunta