fbpx
4.7.2020

SM2020: Missä pelaan golfia SM-kisaviikolla?

Lyöntipelin SM-kilpailut varaavat Ruuhikosken kentän tiistaista 14.7. lauantaihin 18.7. Toki heti lauantaina, kun kaikki SM-palaajat ovat pelanneet etu-9:n, kenttä avataan klubipelaajille.

SM-kisaan ilmoittautuneiden lista on komea. Katso Golfliiton kilpailukalenterista!
Nyt on hieno mahdollisuus tulla seuraamaan Suomen parasta golfia livenä jokaisena kisapäivänä 15. – 18.7.
Reikäpelin SM-mitalisteista Ilari Saulo, Jesse Waaralinna ja Jesse Saareks sekä Linda Henriksson ovat jo ilmoittautuneiden joukossa. Ilmoittautumisaika päättyy 8.7. klo 18. Nyt on hieno tilaisuus kannustaa omia EPG:n huippupelaajia hienoihin suorituksiin. Kisaan ovat lähdössä Eeli Kujanpää, Juha Kangas, Samuli Kivimäki, Jarmo Marttala, Tommi Myllymäki, Mikael Mäki-Töyli, Jarkko Nikkilä, Tuomas Nukala, Jesse Rutanen, Petri Vainio ja Tommi Yli-Kortesniemi sekä juniori-ikäiset mutta kokeneet kilpailijat Helmiina Rutanen ja Emilia Väistö.

Tiistaina 14.7. kentällä järjestetään ProAm-tapahtuma: yritykset ovat valinneet kolme pelaajaa, jotka saavat joukkueeseensa yhden SM-kilpapelaajan. Tapahtuma alkaa klo 13, ja muu päivä täyttyy SM-pelaajien harjoituskierroksista.
Keskiviikkona 15.7. ja torstaina 16.7. pelaa maksimissaan 108 miestä ja 36 naista. Cut leikkaa torstain päätteeksi, ja kahdelle viimeiselle kierrokselle jatkaa 45 miestä ja 16 naista (sekä tasatuloksissa olevat).

Lähikentät kutsuvat golfaamaan

Lähikentät ovat tehneet EPG:n jäsenille green fee -tarjoukset viikolle 29 (13. – 19.7.):

  • Botnia Golf (Kauhajoki) green fee 30€
  • Järviseudun Golf (Lappajärvi) green fee 30€
  • Härmä Golf green fee 30€ 18 reikää, 20€ 9 reikää. Lisäksi mahdollisuus Härmän Kylpylän käyttöön hintaan 5€ (sis. pyyhe)
  • Vaasa Golf green fee 30€
  • Kuortane Golf päivän green fee 35€
  • Ähtärin Golf 30€ green fee

Osakkeenomistaja – hyödynnä etusi Cardussa

Osakkeenomistajalla on osakaskortti puhelimen Cardu-sovelluksessa. Klikkaa se esiin, ja katso aakkosjärjestyksessä olevien kenttien tarjoukset: kerran kesässä pääset puoleen hintaan pelaamaan monille kentille: vaikka Kokkolaan, Kalajoelle tai Katinkultaan.

Cardu-osakaskortti
Sähköinen osakaskortti Cardu esittää edut kätevästi.