fbpx
27.7.2022

SM-lyöntipeli käynnissä

65-vuotiaat miehet ratkovat paremmuuttaan lyöntipelissä Ruuhikoskella. Kilpailu käynnistyi keskiviikkoaamuna klo 8, ja mestari on selvillä torstaina illan suussa. Samalla käydään myös joukkuekilpailu.

Osallistujia on kaikkiaan reippaat sata, ja EPG:llä on vahva edustus: Kyösti Heinonen, Hannu Inna, Harri Myllymäki, Mauri Myllymäki, Jari Mäntylä, Antti Peltoniemi, Tapio Ristilä, Kari Rytkönen, Pauli Salokorpi, Jarmo Suokko, Pekka Toppari.

Kisan avasivat Heikki Lahti ja Pekka Lindeman.
– Olen kisannut SM-mitaleista kolmen vuosikymmenen ajan. Aloitin 35-vuotiaana mideissä, ja aina näissä tapahtumissa on hohdokasta käydä mittaamassa omaa taitoaan, kertoo Pekka Lindeman ennen kisan avaustaan.

Ensimmäisen kisapäivän ensimmäinen ryhmä Heikki Lahti (Oulun Golfkerho) (vas.)  ja Pekka Lindeman (Lakeside Golf Vammala).

– Kenttä on hyvässä pelikunnossa, vakuuttaa kenttämestari Jani Hjerpe.
– Tämän kesän tyypilliset sääilmiöt ovat olleet rajut kuurosateet, vettä on tullut ajoittain todella paljon ja niistä kuivuminen kestää pitkään. Liiallinen märkyys on ollut hiukan kiusana kentänhoidon kannalta ja se tahtoo viedä viheriöiltäkin sen parhaan nopeuden, mutta toivotaan, että saadaan sateeton viikko ja kuivat pelipinnat, hän jatkaa.

SM-kilpailun tuomareina toimivat Pasi Pekkanen ja Eero Viinikka ja kilpailunjohtajana Tapio Räsänen.

SM-kisan tuomaroivat Pasi Pekkanen ja Eero Viinikka. Tapio Räsänen on hoitanut järjestelyt ja toimii kilpailunjohtajana. Hyvä EPG:n osaava tiimi!

Tervetuloa seuraamaan kisaa paikan päälle! Kannustetaan omia ja kaikkien hyviä suorituksia.

Seuraa kisaa https://www.suomengolfseniorit.fi/golfbox-kilpailukalenteri#/competition/3203454/leaderboard/3092114