fbpx
22.7.2020

SM-kilpailun kilpailunjohtajan terveiset

Lyöntipelin SM-kilpailu sujui Ruuhikoskella mallikkaasti ja olemmekin saaneet järjestelyistä sekä kentästämme paljon kehuja niin Suomen golfliitolta, kuin kilpailijoiltakin. Kilpailunjohtaja Arto Teittinen lähetti kiitokset kilpailun järjestelyistä.

”Kirjoitin vain kiittääkseni vielä kerran erinomaisesta palvelusta ja erinomaisista järjestelyistä lyöntipelin SM-kisojen aikana kentällänne. Kenttä oli sateista huolimatta kunnossa heti ensimmäisestä kisapäivästä lähtien ja parani vain päivä päivältä. Ravintolan puolella sekä ruoka että palvelu olivat hyvää. Ja kilpailun järjestäminen oli helppoa kuin heinän teko, kun sain kaiken pyytämäni avun toimiston puolelta. Lisäksi kentällä pelaajia auttoi monikymmenpäinen kökkäväki, joten kaiken kaikkiaan kisat sujuivat erinomaisesti. Kaiken kuorrutuksena kisafiilistä nosti mukavasti se, että iso joukko seuran jäseniä oli seuraamassa kilpailua aktiivisesti. En muista yhtä suurta yleisömäärää viimeisenä päivänä missään SM-kilpailussa viime vuosina.

Voittajan valmentaja (David da Silva) kehui lähtiessäni kisatapahtuman kokonaisuudessaan, ihasteli katsojien määrää viimeisenä päivänä, kuvaili kentän lay-outia erinomaiseksi ja piti kentän viheriöiden nopeuden ja kovuuden parantumista kisaviikon aikana juuri oikeanlaisena näille pelaajille. Ainoa minulle kantautunut moite oli, kun yksi pelaaja kysyi minulta mietittyään kavereidensa kanssa, että miksi ihmeessä teillä Ruuhikoskella ei pelata kunnon kisoja useammin?

Teillä on aivan huippuporukka. Kiitos vielä kerran ja hyvää kesän jatkoa.”

Arto Teittinen
Kilpailunjohtaja
SM lyöntipeli 2020