fbpx
3.12.2019

Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy:n yhtiökokous pidettiin Framilla tiistaina 26.11.2019

Kokouksessa päätettiin tulevan vuoden asioista kokouksen puheenjohtaja Jorma Soukan johdolla.

Toimitusjohtaja Jyri Sarvikas esitteli vuoden 2020 toimintasuunnitelman ja talousarvion. Esityksestä käytiin läpi tulevan vuoden tärkeimpiä asioita. Hoitovastikkeen suuruudeksi päätettiin 700€ (sis. alv.10%). Vastike on ollut viimeiset viisi vuotta 675€. Tämän ajanjakson indeksikorotuksen suuruinen nosto on tarpeellinen. Kulut kasvavat jonkin verran, koska nyt lisätään panostusta kentän tason nostoon uuden kenttämestarin johdolla sekä myyntiin muuttamalla yhden caddiemasterin toimi kokoaikaiseksi palvelupäällikön toimeksi. Tähän tehtävään on nimitetty Joni Viinikka. Tuottojenkin on kasvettava, se on haasteellista, mutta siihen tulee nyt resursseja.

Uuden yhtiöjärjestyksen myötä oli ensimmäisen kerran mahdollisuus yhtiöllä päättää omien osakkeiden vastikkeettomasta vastaanotosta. Kokouksessa todettiin, että vastikepohja on rapistunut osakkeita omistavien yhtiöiden konkurssien ja yksityishenkilöiden maksuvaikeuksien seurauksena 15:sta vastikkeen verran. Siitä huolimatta hallitus esitti 5 osakkeen vastaanottamista. Esitys hyväksyttiin ilman keskustelua yksimielisesti. Vastaanoton ohjeet ja yksityiskohdat kerrotaan ensi vuoden aikana.

Osakkaiden edut säilyvät ennallaan, mm. 70 vuotta täyttänyt osakas voi osakkeensa myynnin jälkeen jatkaa pelaamista ns. osakkaan eduin. Tällöin hän maksaa pelikausikohtaisen pelikausimaksun, joka on yhtiövastikkeen suuruinen.

Hallitukseen tulevalle kaudelle valittiin Martti Lehtivuori, Antti Tokkari, Jarmo Marttala, Jouni Marttala, Antti Peltoniemi ja Tapani Silvennoinen. Kaupungin edustajiksi valittiin Aarne Heikkilä ja Anne Kotila.