fbpx
17.5.2019

Ruuhikosken pelaajat edustavat liiton kisoissa

Mid Tourin toinen osakilpailu pelataan Wiurila Golfissa tulevana viikonloppuna. Ruuhikoskelta on kisassa mukana kolme pelaajaa: Samuli Kivimäki, Juha Kangas ja Kai Orava. Ensimmäinen osakilpailu pelattiin toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna Vuosaaressa, jossa räntä- ja lumisade toivat haastetta peliin. Tulevalle viikonlopulle on onneksi luvassa parempia pelisäitä, ja pelaajamme odottavatkin viikonlopun kisoja hyvällä mielellä.

– Innostuneena lähdetään, Wiurila on mukava kenttä pelata ja kuulemma hyvässä kunnossa. Mid Tourin taso on vuosi vuodelta koventunut, joten siellä saa pelata tosi hyvin että pärjää, Samuli Kivimäki kertoo.

– Meillä Ruuhikoskella on aktiivinen midiporukka, enemmänkin voisi väkeä lähteä kisoihin, Samuli rohkaisee.

Kolmesta pelaajastamme Samulin lisäksi Kai Orava oli mukana jo ensimmäisessä osakilpailussa. Juha Kangas puolestaan suuntaa Mid Tourille nyt ensimmäistä kertaa.

– Mukava lähteä pelaamaan hienolle ja hyväkuntoiselle kentälle yhdessä tutulla porukalla, yksin tuskin olisi tullut lähdettyä, Juha pohtii. Samulin tapaan myös Juha kannustaa muitakin Ruuhikosken midejä rohkeasti mukaan Mid tourille.

Tulosseuranta löytyy viikonloppuna täältä: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/1764812/teetimes


Mid Tourin lisäksi tällä viikolla pelataan muitakin liiton kisoja. Finnish Tourin toista osakilpailua pelataan parhaillaan Hirsalassa, jossa Eeli Kujanpää pääsi CUTista pelattuaan eilen toisen kierroksen hienosti pariin. Kolmas kierros on juuri meneillään, tuloksia voi katsoa täältä:

http://www.finnishtour.fi/kilpailut/#/competition/1802725/leaderboard/1877830

Tulevana viikonloppuna pelataan myös junioreiden Future Tour ja Challenge Tour-osakilpailut Vaasassa. Ensiksi mainitussa pelaa Ruuhikoskelta yhteensä kuusi junioria, Challenge Tourilla kaksi.

Tuloslinkit löydät viikonloppuna täältä: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/customer/332/schedule