fbpx
15.7.2019

Ruuhikoskella tapahtuu – viikko 29

Hyvää maanantaita!
 
Tässä tulee jälleen viikon ajankohtaiset, joita tällä viikolla ei ole kovinkaan paljon ☺️ Luvassa on siis melko rauhallinen viikko tapahtumien suhteen.
Tiistaina Fressi pitää rangella liikkuvuusklinikan klo 17-19. Klinikan aikana on mahdollista tehdä myös liikkuvuustesti!
 
Torstaina kello 14-18 rangella järjestetään Wilsonin demo, jossa on testattavana kauden 2019 malliston mailoja ja palloja. Tilaisuuden järjestää Birdieman oy.
 
Lauantaina pelataan viikon ainoa kisa, BMW Golf Challenge Open. Kisan kaikki 130 paikkaa varattiin täyteen jo kauan ennen ilmoittautumisen päättymistä! Kisassa on mukana pari erikoisjuttua; Tee 2 Green-yritys järjestää tulospalvelun kokonaan Gamebookin kautta. Lisäksi 1-tiillä kaikki pelaajat lyövät Trackmaniin. Kisan aikana on koeajettavissa kattava BMW-mallisto, ja kaikkien koeajajien kesken arvotaan palkinto.
 
Siinä tämän viikon tärkeimmät! Hyvää viikonalkua kaikille,
 
– Henna

Kapteenin sääntövinkki

Bunkkerissa:

Pelaajan toimet ovat helpottuneet myös bunkkerissa. Saat heittää sieltä pois kaikki häiritsevät irralliset luonnonhaitat ja liikuteltavat haitat (kivet, risut, lehdet, kävyt, haravat jne) paitsi omaa tai pelikaverin palloa. Pallosi ei saa kuitenkaan liikkua esim lehtiä siirtäessäsi.
Voit nojata mailalla hiekkaan odottaessasi, jos et tarkoituksellisesti tunnustele bunkkerin kuntoa.
Et voi kuitenkaan laskea mailaa pallon eteen/taakse hiekkaan tai tehdä harjoitussvingiä, jossa maila osuu hiekkaan.

Myös bunkkerissa voit aina julistaa pallosi olevan pelaamattomassa paikassa. Uutena mahdollisuutena, voit vapautua 2 rangaistuslyönnillä, bunkkerin ulkopuolelle lipun linjassa taaksepäin. Tällainen tilanne voisi hyvinkin tulla eteen väylä 11, syvässä greenibunkkerissa. Jos pallosi on painautuneena bunkkerin etureunaan lipan lähellä, chippi bunkkerin takaa viheriölle voi säästää lyöntejä.

Kapteeni