fbpx
1.7.2019

Ruuhikoskella tapahtuu – viikko 27

Hyvää heinäkuun ensimmäistä maanantaita!☀️
 
Pelaajamäärien suhteen kesä on lähtenyt käyntiin loistavasti; kesäkuun lopussa oltiin 1030 lähtöä edellä viime vuoteen verrattuna.
Tällä viikolla pelataan senioreiden ja naisten viimeiset viikkokisat ennen kesätaukoa. Viikkokisat jatkuvat taas elokuussa.
 
Midien PRP-cup numero 4 pelataan keskiviikko-iltana. Ilmoittautua ehtii vielä tiistaihin puoleenpäivään saakka.
 
Viikonloppuna pesiksen Itä-Länsi pelataan Seinäjoella, ja samaan teemaan liittyen meillä kisataan lauantaina Itä-Länsi Golf Openin merkeissä! Kisa pelataan yhteislähtönä kello 8, joten kisan jälkeen ehtii vielä sopivasti katsomaan naisten peliä. Ilmoittautumiset torstai-iltaan klo 18 mennessä.
 
Kentänhoidossa tapahtuu tällä viikolla seuraavaa:
– Greenit pystyleikataan maanantaina, sen jälkeen jyrätään ja leikkuukorkeus lasketaan 3,5 mm.
– Teet ,väylät, esiviheriöt ja viheriöiden ympäristöt lannoitetaan tiistaina.
 
Swingi-uutiskirjeemme julkaistaan taas tällä viikolla. Luvassa on mielenkiintoista luettavaa muun muassa kentänhoidosta ja Robert Trent Jones Jr:n vierailusta.
 
Toimitusjohtaja Jyri Sarvikas on vuosilomalla tämän viikon.
 

– Henna

 


Tässä vielä kapteenin sääntövinkki tälle viikolle:
 
Jos pallosi on estealueella (sisältää entiset vesiesteet) ja haluat pelata sieltä, pätevät lähes samat säännöt kuin pallon ollessa esim väylällä tai karheikossa. Ennen lyöntiä voit poistaa irrallisia luonnonhaittoja, tehdä harjoitussvingin joka koskettaa maata tai estealueella olevaa vettä ja asettaa mailan maahan lähelle palloa.
 
Pallon ollessa estealueella ei vapautumista sallita muiden sääntöjen perusteella.
 
Et voi siis vapautua ilman rangaistusta :
-Epänormaalista kenttäolosuhteista
-Maahan painuneesta pallosta
-Pelaamattoman paikan tilanteesta
 
Pelaaja voi julistaa pallon olevan pelaamattomassa paikassa väylällä, karheikossa, bunkkerissa ja myös viheriöllä. Ainoa paikka, missä et voi julistaa pallon olevan pelaamattomassa paikassa, on estealue. Vapautuminen on tehtävä tällöin estealuesäännön (sääntö 17) mukaisesti.