fbpx
16.6.2019

Ruuhikoskella tapahtuu – viikko 25

Hyvää sunnuntai-ehtoota, tässä tulevan juhannusviikon ajankohtaiset!
 
Tiistaina pelataan senioreiden viikkokisa normaalisti, mutta naisten viikkokisaa ei pelata tällä viikolla torstain iltakisan vuoksi.
 
Torstaina illalla on siis luvassa perinteinen Midnight Golf, joka alkaa tuttuun tapaan yhteislähtönä kello 17. Kuten aiempinakin vuosina, kisa tuli täyteen jo kauan ennen ilmoittautumisajan päättymistä.
 
Sunnuntaina on vuorossa kolmen hengen Juhannusscramble, johon Intersport tarjoaa palkinnot. Kisa pelataan yhteislähtönä klo 14, ja siihen mahtuu vielä mukaan, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti!
 
Juhannus vaikuttaa aukioloaikoihimme siten, että perjantai ja lauantai mennään suppeammalla aukiololla, klo 7.30-16. Muut päivät olemme auki normaalisti.
 
Kentänhoidossa tapahtuu tällä viikolla seuraavaa: sunnuntai-illasta alkaen greenien ilmastoinnit 12mm tapeilla. Ilmastoinnin aikana lippu on greenin edessä, ja ilmastoinnin jälkeen greenit jyrätään. Kevyt hiekoitus keskiviikkona säävarauksella. Maanantaina jatketaan polkujen pidennystä väylillä 14 ja 15.
 
Tiistaina toimitusjohtaja Jyri Sarvikas, sekä kenttämestari Jarmo Saajanne ja apulaiskenttämestari Marko Hakola ovat HAKOn kone-esittelypäivillä Master Golfissa Espoossa.
 
Loppuun vielä sellainen tiedotus, että golfiin tutustujille tarjotaan mahdollisuutta lähteä mukaan kierrokselle kävelemään ja seuraamaan peliä maanantaisin klo 10 ja klo 18 lähtöihin. Joten jos lähdet pelaamaan kyseisinä aikoina, niin varauduthan tähän :)

Siinäpä tärkeimmät tällä kertaa!

-Henna