fbpx
10.6.2019

Ruuhikoskella tapahtuu – viikko 24

Tässä vielä viikon 24 ajankohtaiset, olkaatte hyvät!

Tällä viikolla Ruuhikosken rangella järjestetään kaksi demoa; torstaina Cobran demo kello 15-19 ja sunnuntaina Mizunon demo kello 10-14. Tilaisuudet järjestää Birdieman Oy.

Kilpailuja on tällä viikolla paljon. Senioreiden ja naisten viikkokisat pelataan tavalliseen tapaan tiistaina ja torstaina. Torstaina päivällä on lisäksi luvassa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien 80-vuotisjuhlagolf yhteislähtönä, jonka vuoksi päivällä on lähtöaikoja suljettuna.

Perjantaina Midit pelaavat PRP-cupin numero 3. Lauantaina on luvassa Sandels Open yhteislähtönä kello 10. Tämä kahden hengen scramblena pelattava kisa tuli täyteen jo kauan ennen ilmoittautumisen päättymistä, hienoa!

Tällä viikolla kentänhoidossa tapahtuu monenmoista. Viime viikolla aloitetut polkujen pidennykset jatkuvat väylillä 11, 14 ja 15. Varothan työkoneita! Tällä viikolla väylien ja greenien ympäristöt pystyleikataan, sekä kylvetään ja katetaan hiekkaturveseoksella. Katso tarkempi viikko-ohjelma nettisivuiltamme kentänhoito-osiosta!

Hyvää viikkoa toivottelee Henna.


Kapteenimme Kari Rytkönen tahtoisi jakaa vielä pelaajille yhden sääntövinkin:

Keskustelua aiheuttanut siirtosääntö.

Ruuhikoskella otettiin käyttöön R&A sääntölaatijoiden uusi mallisääntö siirtosäännöstä. Sen mukaisesti palloa ei ole pakko merkitä. Suurin osa siirroista tehdään pyöräyttämällä palloa kädessä ja laittamalla se max 15 cm päähän.

Kaikilla kentillä ei uutta mallia ole otettu käyttöön, vaan siellä toimitaan viime vuotiseen tapaan. Näin esimerkiksi Vaasassa.

Kun menet vieraskentälle, tarkista, millaiset paikallissäännöt ovat voimassa.

Ruuhikoskella, palloa ei ole pakko merkitä, mutta jos joudut esim käymään kärrysi luona puhdistamassa pallosi pyyhkeeseen, on pallon merkitseminen suotavaa.

– Kapteeni